Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
Michael Vey به من گفتن علی مرده من گفتم عههههه
-
@mahan-hosein-poor
سلام . جنس غلاف میلین از غشا است که داخل خودش پروتئین هم داره .. اما از این که بگذریم تو زیست ۱۲ هست که کپسول باکتری استرپتکوکوس نومونیا ،از جنس پلی ساکارید هست و اونجا هم خوندیم که در ساخت اینها ژن نقش داره حالا چطور ؟ ژن ها پروتئین های مخصوصی رو میسازن ( آنزیمن ) که اینا میرن پلی ساکاراید یا مثلا اینجا فسفولیپید و سایر اجزای غشا رو میسازن .. بنابرین بله برای ساخت میلین هم ژن داریم .. -
پرستو بابایی
برای این بهتره سری بزنیم به گیاهی دهم .. اونجایی که داره بحث چوب پنبه میکنه و میگه که یاخته های چوپبنه که مرده هستن فقط دیواره شون مونده و پروتوپلاست ( غشا + سیتوپلاسم و هسته ) رو از دست دادن
یعنی ژن ها هم بعد از مردن باخته های زنده به مرور از بین میرن .. در کنکورم یاخته مرده رو مثل همین چوب پنبه ها در نظر میگیرن .. اصلن تو کنکور هیچ وقت راجب یاخته مرده تو این زمینه ها بحث نشده -
Matin Mousavi 1
سلام متین
چه خبر
کنکور رو چیکار کردی ؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to haman23451 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahan-hosein-poor
بله میلین از جنس غشاست که همونطور که می دونیم غشا پروتئین هم داره در ساختار خودش -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to erfan wizard on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@erfan-f
مچکرم -
سلام چنتا گزاره دارم براتون
از کتاب ۵۰۰۰ گزاره قلم چی -
![متن جایگزین](آد
[لیست](![آدرس لینک]([آدرس عکس](آدرس لینک)))
-
-
Muhammad Ali Rahmani در ناهار امروز: جمعبندی های لقمه ای گفته است:
هیچکدام از گیرندههای حسی عصبی نیستند
گیرندههای حسی منشأ عصبی دارند ولی عصبی نیستندمن این قسمتو متوجه نمیشم میشه توضیح بدین؟
-
سلام
من موقعی که داشتم بحث سیناپس رو می خوندم این سوال برای من پیش اومد که آیا سلول پیش سیناپسی فقط باید عصبی باشه ؟؟؟
مثال نقضی که داشتم گیرندههای حسی بود .
وقتی درمورد گیرندههای حسی جستجو کردم به این مطلب تو سایت قلمچی رسیدم که می گفت :
گیرندههای حسی منشأ عصبی دارند ( حتی بعضاً خاصیت عصبی هم دارند یعنی همان تحریک پذیری یا مثلا تولید ناقل عصبی در سلول های گیرندهی حسی به عنوان سلول پیش سیناپسی ) اما نمی توان آنها را عصبی در نظر گرفت .
درکل متاسفانه سال به سال حجم کتاب رو کم می کنن تا بیشتر برن به سمت سوالات مفهومی .
-
Muhammad Ali Rahmani دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Michael Vey on آخرین ویرایش توسط Muhammad Ali Rahmani انجام شده
اینم لینک اون قسمتی که تو سایت قلمچی خوندم
همهی ابهامات من رو این متن برطرف کرد به جز یک ابهام که بعدا توسط دوستان داخل آلاخونه اونم برطرف شد
اون تنها ابهامی که برام مونده بود این بود که داخل کتاب گفته :
ناقل عصبی فقط در سلول عصبی تولید میشه
بعد من با خودم گفتم خوب اگر اینطور باشه
وقتی گیرندهی حسی که یک سلول غیر عصبیه و به عنوان سلول پیش سیناپسی قرار می گیره چطور می تونه با سلول پس سیناپسی ارتباط برقرار کنه درحالیکه کتاب گفته ناقل عصبی فقط در سلول های عصبی تولید میشه
بعد این رو از دوستان پرسیدم که اونها گفتن گیرندهی حسی به عنوان سلول پیش سیناپسی هم ناقل عصبی تولید می کنه
نتیجتا فهمیدم که یک گیرندهی حسی منشأ و خاصیت عصبی ( تحریک پذیری و تولید ناقل ) دارد ولی با همهی این اوصاف باز هم غیرعصبی محسوب می شود نه عصبی .
-
Muhammad Ali Rahmani ولی من تا جایی ک یادمه تو این مبحث میگفتیم گیرنده یا سلوله یا بخشی از سلول.. و حالا گیرنده هایی ک سلول کاملن یا عصبین یا غیر عصبی.. متوجه نمیشم ک این نکته ای ک میگی از کجا برداشت شده
-
Muhammad Ali Rahmani دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Michael Vey on آخرین ویرایش توسط Muhammad Ali Rahmani انجام شده
باور کن اینا با کم کردن حجم کتاب می خوان دانش آموزان رو مثل گلادیاتورها به جان هم بندازن
بخدا منم این مطلب رو از چند جا که جستجو کردم از جمله ویکی پدیا اشاره شده بود که یک گیرندهی حسی یا یک سلول کامل هست ( سلولی که حاصل از تمایز یک نورون می باشد و دیگر عصبی محسوب نمیشه ) و یا بخشی از یک نورون است ( که باز هم به علت بحث کل به جزء عصبی محسوب نمیشه )
-
Muhammad Ali Rahmani ای خداا چرا انق کتاب مطالب ضد و نقیض میزارهه
-
اصلا یه وضعیه ...
-
Muhammad Ali Rahmani مثال نقضی برات میزنم گوش کن آیا به ما بگن سلول روپوستی میگیم فقط اونایی که تمایز نیافتن رو میگه یعنی نگهبان کرک و ترشحی جزع یاخته روپوستی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب معلومه که هست تو تستا هم میگیرنش اینجام همین جوره گیرنده هسی که ییک سلول هست یا یک سلول غیر عصبی هست مثل زبان و گوش یا یک سلول عصبی تمایز یافته هست که مثل بینایی و بویایی اگز گفتن اینا سلول عصبی هست بگو هست جالبه بدونی تو تستا حتی گفتن دندریت گیرنده حسی و حتی تو کنکورم گفتن اینو
-
@Rahman-Atafat
سلام رحمان
چون میگی تو کنکور گفتن دندریت گیرندهی حسی
پس قانع شدم ️
-
Muhammad Ali Rahmani بله داداش همین قلمچی هم تو یکی از تستاش گفت اینو
-
@Rahman-Atafat
داداش اصل نیته
پیش میاد ...