هر کی یه گزاره

-
گزاره
تغییر آمینواسید در هر جایگاه ممکن است موجب تغییر در ساختار اول پروتئین و فعالیت آن شود.
پ.ن: گزاره خیلی ساده ایه ولی تو تستا زیاد باهاش برخورد میکنین
Michael Vey
متن کتابه ولی باید ریز شد:)
تغییر آمینو اسید در هرجایگاه %(#ff0000)[قطعا] ساختار اول آن را تغییر میدهد.
تغییر آمینو اسید در هر جایگاه %(#008714)[ممکن است] فعالیت پروئین را تغییر دهد. -
Michael Vey
متن کتابه ولی باید ریز شد:)
تغییر آمینو اسید در هرجایگاه %(#ff0000)[قطعا] ساختار اول آن را تغییر میدهد.
تغییر آمینو اسید در هر جایگاه %(#008714)[ممکن است] فعالیت پروئین را تغییر دهد.@erfan-f اگزکلی
-
بچه ها حالا ک جمعمون جمعه ی سوال
تو این ساختار سوم و چهارم پروتئینا، ی نکته ای هس ک میگه نمد کدوم بخش جزو پروتئین نیس یا همچین چیزی.. شما میدونین کدوم بخشه؟ هم بود؟ اهن بود؟.. چی بود.. -
بچه ها حالا ک جمعمون جمعه ی سوال
تو این ساختار سوم و چهارم پروتئینا، ی نکته ای هس ک میگه نمد کدوم بخش جزو پروتئین نیس یا همچین چیزی.. شما میدونین کدوم بخشه؟ هم بود؟ اهن بود؟.. چی بود..Michael Vey هم
-
@Rahman-Atafat
ببخشید ی سوال جنس هم چیه؟ -
@Rahman-Atafat خب اگ هم جزوش نیس اهن جزوشه؟...
اصن اهن جزو همه یا خودش ی ساختار جداعه -
@Rahman-Atafat خب اگ هم جزوش نیس اهن جزوشه؟...
اصن اهن جزو همه یا خودش ی ساختار جداعهMichael Vey آهن بخشی از هم هست
-
@Soniaaa یک ترکیب شیمیای هست فک کنم تو بیشتر بدانید کتاب در بارش خوندم بیشتر بدانیده تو فصل یک بود اونجارو بخون
@Rahman-Atafat
عاها من نمیدونم کتابم کجاست از زیر ذره بین استفاده میکنم بیشتر بدانیدارو حذف کرده به جاش جا گذاشته کنته بنویسیم
میرم میخونم -
Michael Vey آهن بخشی از هم هست
-
گزاره
در حالت طبیعی، آنزیم ها در پایان واکنش دست نخورده باقی میمانند
پ.ن: جوابشو نمد متن کتابه یجوریایی خواستم ببینم خداوکیلی هیچوق انزیما تغییر نمیکنن
-
@Rahman-Atafat
عاها من نمیدونم کتابم کجاست از زیر ذره بین استفاده میکنم بیشتر بدانیدارو حذف کرده به جاش جا گذاشته کنته بنویسیم
میرم میخونم@Soniaaa
-
گزاره
در حالت طبیعی، آنزیم ها در پایان واکنش دست نخورده باقی میمانند
پ.ن: جوابشو نمد متن کتابه یجوریایی خواستم ببینم خداوکیلی هیچوق انزیما تغییر نمیکنن
Michael Vey
نگاا درسته که آنزیم ها بعد از پایان واکنش دست نخورده باقی میمونن اما اینام بلاخره یه تاریخ انقضایی دارن یعنی به مرور زمان و بعد از چندین انجام واکنش دیگه کارایی شون رو از دست میدن و تجزیه میشه -
Michael Vey
نگاا درسته که آنزیم ها بعد از پایان واکنش دست نخورده باقی میمونن اما اینام بلاخره یه تاریخ انقضایی دارن یعنی به مرور زمان و بعد از چندین انجام واکنش دیگه کارایی شون رو از دست میدن و تجزیه میشه@erfan-f اوهوم دقیقا میخواستم ب همین نتیجه برسم.. تنکیوووووتمم
-
بچه ها من ی لحظه گیج شدم
الان از توالی های پایان رونویسی میشه یا ن؟ -
بچه ها من ی لحظه گیج شدم
الان از توالی های پایان رونویسی میشه یا ن؟Michael Vey بله از توالی پایان رونویسی میشه
.
.
.
از راه انداز رونویسی نمیشه -
Michael Vey بله از توالی پایان رونویسی میشه
.
.
.
از راه انداز رونویسی نمیشه@hanu تنکیوو
-
Taranommm در هر کی یه گزاره
گفته است:
@Soniaaa غلطه
زند زیرین با زند زبرین باهم مفصل دارن و توی مفصل بازو و مچ هم هردو شرکت دارن
داخل پاهم نازک نی و درشت نی باهم مفصل دارن ولی فقط توی مفصل زانو شرکت نمیکننعزیز زند زیرین و زبرین چه ربطی ب مفصل بازو دارههههعهه؟
چرا فتوا میدی@Soniaaa
سلام
ممنون از تذکری که دادید
من آرنج رو خوندم و می دونستم چیه ولی منم تا الان همش میگفتم مفصل بازو
-
گزاره
با ورود یکی از رمزه های پایان ترجمه به رناتن، عوامل ازاد کننده با اشغال جایگاه A، موجب جدا شدن پلی پپتید از رنای ناقلی که هرگز وارد جایگاه E نمیشود، میشود.
-
گزاره
با ورود یکی از رمزه های پایان ترجمه به رناتن، عوامل ازاد کننده با اشغال جایگاه A، موجب جدا شدن پلی پپتید از رنای ناقلی که هرگز وارد جایگاه E نمیشود، میشود.
Michael Vey عوامل گیرندی بد نیست