7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
هر کی یه گزاره
-
اندامک های یاخته جانوری اجزای غشاداری هستند که درون سیتوپلاسم قرار دارند
-
Gharibe Gomnam در هر کی یه گزاره گفته است:
اندامک های یاخته جانوری اجزای غشاداری هستند که درون سیتوپلاسم قرار دارند
اندامک بدون غشا هم داریم
ریبوزوم -
Matin Mousavi 1 گزاره
تعداد یاخته های ماهیچه ای پس از تولد هرگز افزایش پیدا نمیکند. ص غ -
Mahan Xodayi 2 باریک جان زحمت اینو بکش
-
Michael Vey در هر کی یه گزاره گفته است:
Matin Mousavi 1 گزاره
تعداد یاخته های ماهیچه ای پس از تولد هرگز افزایش پیدا نمیکند. ص غخب ص دیگه
-
Michael Vey ولی یه چوری گفتی هرگز که آدم میترسه بگه صحیح
-
@Allen-Gamer دقیقا بخاطر همین گفتم چون ترسیدم مث بافت عصبی باشه ک سالای قبل میگفتن اصلا تقسیم نمیشه الان میگن ممکنه بشن
-
@Allen-Gamer دقیقا بخاطر همین گفتم چون ترسیدم مث بافت عصبی باشه ک سالای قبل میگفتن اصلا تقسیم نمیشه الان میگن ممکنه بشن
خب بگو ببینم
چرا سنگ صفرا موجب اختلال در روند انعقاد خون میشه ؟ -
@Allen-Gamer نمیدانم.. حتما باید ابرومو میبردی؟ هعقق
-
@Allen-Gamer در هر کی یه گزاره گفته است:
خب بگو ببینم
چرا سنگ صفرا موجب اختلال در روند انعقاد خون میشه ؟چون باعث میشه در جذب ویتامین K اختلال ایجاد بشه که اونم برا انتقاد لازمه
از طرف ویتامین دی هم میشه رفت -
Ahmadreza Amanzadeh در هر کی یه گزاره گفته است:
گزاره:در هر کلروپلاست بر خلاف هر کروموپلاست
کاروتنوئید وجود ندارد.بنظرم غلطه ولی نامطمئنم چون همشون دارن تا توانایی جذب نوریشون بره بالا از طرفی خب همیشه سبزا هم هستن دیگه که دائم سبزن
متین اینو توام بگو
Matin Mousavi 1 -
Mahan Xodayi 2 منم باهات موافقم. در کلروپلاستها به هرحال انواع رنگیزه ها رو نیاز داریم برای طول موج های مختلف و کاروتنوئید رو هم میخوایم
-
Ahmadreza Amanzadeh یازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Mahan Xodayi 2 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2
Matin Mousavi 1
بله درسته در هر دو میشه کاروتنوئید مشاهده کرد -
گزاره:در قسمتی از لوله گوارش ملخ که هم گوارش مکانیکی و هم گوارش شیمیایی مشاهده می شود، با ترشح آنزیم گوارشی در گوارش شیمیایی و با داشتن دندانه هایی در گوارش مکانیکی ایفای نقش می کند.
-
@Allen-Gamer نمیدانم.. حتما باید ابرومو میبردی؟ هعقق
هر وقت این کلمه " هعققق "رو مینویسی احساس میکنم داری بالا میاری پرنیا
-
Mahan Xodayi 2 ماهان میشه یه لحظه بیای چت روم
-
@Allen-Gamer باز کردم چتو
-
@Allen-Gamer گگگ
-
Ahmadreza Amanzadeh