دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
هر کی یه گزاره
-
@Zeinab-Evazi اِگریی.. تنکیوتم
-
@Zeinab-Evazi فک کنم درسته چون وقتی جسم مژگانی تو حالت استراحته تار های اویزی ی حالت صاف قرار گرفتن و شل و ول نیستن ولی اصن میشه گف تار ماهیچه ای تو این حالت در حال انقباضه؟!
-
Michael Vey
آره تارهای آویزی کشیده شدن و شل نیستن، اما چون فاقد ساختار ماهیچه ای هستن پس لفظ انقباض براش اشتباه میشه و جمله رو غلط میکنه. -
@Zeinab-Evazi اگزکتلی
-
@Zeinab-Evazi #وقتی هیچوقت ب خودم مطمئن نبودم :>
همون اول ک فرستادی میخواستم بگما ولی ترسیدم اشتب بگم :>>> اه -
@Zeinab-Evazi در هر کی یه گزاره گفته است:
@Allen-Gamer
نه دیگه
گزاره اشتباه میشه دیگه، چون عدسی جزء لایه میانی نیست.آها
-
گزاره
مقدار هوایی که حتی با بازدم عمیق هم از شش ها خارج نمیشود ، برخلاف مقدار هوایی در حدود 150 میلی لیتر است هوای مجاری را که همگی بافت پوششی مژک دار دارند را پر میکند. -
@Allen-Gamer
اولی...حجم باقی مانده
دومی...هوای مرده
خب جمله غلطه چونکه حجم باقی مانده اتفاقا در همه جا با بافت پوششی مژکدار در تماس نیست چونکه حبابک مژک ندارن سولولاش ولی بخش هادی که هوای مرده توشه مخاط مژک دار هم داره که البته ابتدای بینی پوسته(این بخش میشه هوای مرده شو در نظر بگیریم؟)میخواستم بگم تازه برخلافم رده به خاطر همین مردد شدم. -
گزاره
لایه ای از چشم که با نوعی بافت که سلول های آن فضای بین یاخته ای متغیر دارند در تماس است همانند لایه ای که در عصب بینایی مشاهده نمیشود ؛ مواد زائد خود را به زلالیه میریزد .
.
.
.
.
پ.ن : تمام تلاشمو کردم که نتونید جواب بدید -
@Allen-Gamer
به نظرم غلطه،
چون بافتی با ماده زمینه ای متغیر، چربی هست، پس لایه ای که باهاش در تماسه لایه خارجی چشم هست
و لایه ای هم که در عصب بینایی دیده نمیشه، لایه میانی هست
و لایه خارجی به دلیل قرنیه مواد زائد خودش رو به زلالیه میریزه
اما لایه میانی نه (چون عدسی هم که جزء لایه میانی نیست...) -
گزاره
تعداد لایه های دیواره بخش هادی در تمام قسمت ان یکسان است -
Michael Vey
غلطه فکر کنم چونکه ابتدای بینی پوست داره به گفته کتاب که اونم بخش هادیه و پوست دو لایه اصلی داری اپیدرم و درم.