هر کی یه گزاره

-
@Amir-Reza-Babahabib گفته هر مولکول پروتئینی ک تو پتانسیل عمل فعاله
خب میشه پمپ و دریچه دار و نشتی
بعد گفته ممکن نیست توانایی تولید adp داشته باشه
خب پمپ داره
پس غلط
( این تحلیل منه حالا ببینیم بقیه چی میگن) -
این پست پاک شده!
-
اگر یک تست بگه ماهیچه مخطط شما کدام ماهیچه را در نظر می گیرید ؟ 1- ماهیچه اسکلتی 2- ماهیچه اسکلتی وماهیچه قلبی
@erfan-f اسکلتی
-
اگر یک تست بگه ماهیچه مخطط شما کدام ماهیچه را در نظر می گیرید ؟ 1- ماهیچه اسکلتی 2- ماهیچه اسکلتی وماهیچه قلبی
@erfan-f ب نظر من اگه بگه با ظاهر مخطط میشه دومی…
-
@Rahman-Atafat
آخه ببین اگه بگیم همه ی مولکول های پروتئینی که در حالت ارامش فعال اند توانایی تولید ADP ندارن درسته دیگه
اینم داره همینو میگه -
@ma-a
بخدا تمام تستای کنکور دی همینجوری میاد -
@ma-a
بخدا تمام تستای کنکور دی همینجوری میاد@Amir-Reza-Babahabib کنکور باز استاندارده
نگران نباشید -
-
@Rahman-Atafat
آخه ببین اگه بگیم همه ی مولکول های پروتئینی که در حالت ارامش فعال اند توانایی تولید ADP ندارن درسته دیگه
اینم داره همینو میگه -
@Rahman-Atafat اگر بگه با ظاهر مخطط چی
اونجوری میشه گزینه دو -
@erfan-f
اگر بگه ماهیچه مخطط قطعا باید ماهیچه اسکلتی رو تنها در نظر بگیریم
ولی اگر بگوید یاخته ماهیچه ای ، با ظاهر مخطط باید هر دو را در نظر بگیریم ..
این نکته ای است که در کتاب درسی دهم شکل 18 (شکل انواع ماهیچه ها در متن سبز ) رعایت شده -
@Rahman-Atafat
اینم داره همینو میگه -
@erfan-f
اگر بگه ماهیچه مخطط قطعا باید ماهیچه اسکلتی رو تنها در نظر بگیریم
ولی اگر بگوید یاخته ماهیچه ای ، با ظاهر مخطط باید هر دو را در نظر بگیریم ..
این نکته ای است که در کتاب درسی دهم شکل 18 (شکل انواع ماهیچه ها در متن سبز ) رعایت شده -
@Rahman-Atafat
خاااااااااااااااااااااااک بر سرممممم
جمله رو اشتباه تایپ کردم
یه بار دیگه :
«هر مولکول پروتئینی غشای رشته های عصبی موجود در ریشه شکمی عصب نخاعی که در حین پتانسیل آرامش فعال است ممکن نییییست توانایی تولید ADP را داشته باشد.» -
«هر مولکول پروتئینی غشای رشته های عصبی موجود در ریشه شکمی عصب نخاعی که در حین پتانسیل عمل فعال است ممکن نییییست توانایی تولید ADP را داشته باشد.»
این جمله چرا غلطه؟؟؟؟ داره دیوونم میکنه@Amir-Reza-Babahabib
این جمله غلطه ؛به خاطر این که اون رشته های عصبی پمپ سدیم پتاسیم و کانال دریچه دار دارن و چون دارای این کانال ها هستن بنابراین در نتیجه مصرف ATP می تونن ADP تولید کنن -
@Amir-Reza-Babahabib
این جمله غلطه ؛به خاطر این که اون رشته های عصبی پمپ سدیم پتاسیم و کانال دریچه دار دارن و چون دارای این کانال ها هستن بنابراین در نتیجه مصرف ATP می تونن ADP تولید کننپرستو بابایی
اون جمله رو نبینین
سوتی تایپی دادم
جمله پایینو تحلیل کنید -
این پست پاک شده! -
@Rahman-Atafat
جمله رو اشتباه تایپ کردم
یه بار دیگه :
«هر مولکول پروتئینی غشای رشته های عصبی موجود در ریشه شکمی عصب نخاعی که در حین پتانسیل آرامش فعال است ممکن نییییست توانایی تولید ADP را داشته باشد.» -
پرستو بابایی
اون جمله رو نبینین
سوتی تایپی دادم
جمله پایینو تحلیل کنید@Amir-Reza-Babahabib
بازم در این حالت غلطه -
@Rahman-Atafat
جمله رو اشتباه تایپ کردم
یه بار دیگه :
«هر مولکول پروتئینی غشای رشته های عصبی موجود در ریشه شکمی عصب نخاعی که در حین پتانسیل آرامش فعال است ممکن نییییست توانایی تولید ADP را داشته باشد.»@Amir-Reza-Babahabib
در پتاسیل آرامش ، پمپ سدیم پتاسیم و کانال نشتی فعال هست
بعد اینجا قید کلی هر رو به کار برده و گفته امکان ندارد این دو تا ADP تولید کند .. که غلطه چون پمپ سدیم پتاسیم تولید می کنه
(ولی این گزاره غلط انداز هست و به دوحالت میشه خوندش و حالا که گفتید آی کیو هست منم یادم اومد که این تست رو من هم دیدم در آیکیو و همون موقع درست گرفتم و پاسخنامه رو دیدم شکه شدم)