دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
هر کی یه گزاره
-
Mehrsa 14 من قلبو نخوندم چرا هیشکی جواب نمیده:|
-
Mehrsa 14 پلیزززز جواببشو بگینن من چن روزه میخوام ی گزاره بنویسم:***>
-
Michael Vey
باشههکسی نیومد آخه
گزاره غلطه منظور از آن بخش درون شامهاس. ولی مشکل اینجاس که اون برجستگی ها مال بافت میوکارد قلبه یعنی بافت ماهیچهای. -
منم از ن پس میخوام تو این تاپیک فعال باشم⚘
-
@Zeinab-Evazi درسته؟
-
-
++گزاره++
در لوله گوارش یک فرد سالم، هر حرکتی که با بخش های منقبض شونده بین قطعه های شل همراه باشد ، میتواند در انجام گوارش مکانیکی چربی ها در محل اصلی جذب مواد غدایی، فاقد هر گونه تاثیری باشد .
-
pouya hosein pour
گزاره خوبیه@Zeinab-Evazi
Mehrsa 14
@Allen-Gamer
Ahmadreza Amanzadeh -
pouya hosein pour
غلطه؟
چون این حرکت فک میکنم منظورش قطعه قطعه کننده هست در روده باریک، که به گوارش چربی ها کمک میکنه،
اما نمیدونم چون گفته "میتواند"، شاید درست باشه. -
@Zeinab-Evazi غلطه
---میتواند تاثیر داشته باشد --
خودش گفته محل اصلی جذب روده باریکه ،
و هر دو حرکت قطعه قطعه کننده و کرمی در گوارش مکانیکی نقش دارن،
هر دو افزایش سطح تماس هم میدن و مخلوط کردن با شیره گوارشی
و این سبب ریز شدن چربی ها میشه -
+++گزاره+++
نوعی ماده که در پی مخلوط شدن با غذا در دهان موجب تسهیل عمل بلع می شود، از ترکیباتی تشکیل شده است که همگی با صرف انرژی زیستی از یاخته ی سازنده خود خارج
می شوند -
pouya hosein pour
غلطه به نظرم،
چون بزاق هست که یکی از این مواد آبه و آب بدون صرف انرژی خارج میشه.... -
@Zeinab-Evazi دقیقا
-
گزاره: در کلیه ساختاری که شبیه به قیف است می تواند به چربی متصل باشد.
-
Ahmadreza Amanzadeh
لگنچه؟ -
%(#ff0000)[گزاره]
با فرض برابر بودن تعداد عوامل تکرار شونده در دنای اصلی عامل سینه پهلو با دنای کروموزومی در هسته موش به طور قطع می توان گفت که تعداد حلقه های عالی آن دو مولکول با هم متفاوت است ولی تعداد پیوندهای فسفودی استر آنها با هم شباهت دارد.با تحلیل بگین لطفا
-
می توان یاخته هاپلوئید جنسی دید که بتوان از آن کاریوتیپ گرفت ؟! در زنبور نر که n و هاپلوئید هست برای تولید گامت یاخته های جنسی میتوز میدهد(و از مرحله متافاز هم عبور میکنند) و گامت n تولید میکنند