هر کی یه گزاره

-
@Soniaaa
درسته که -
@Soniaaa سوال چنده آزمونه سونیا یه چیز فقط تو صورت سوال ببینم اگر بود درسته اگر نه درست نیست
@R-Aa
کاری با سوال ندارم من این نکته رو میگم -
@Soniaaa در هر کی یه گزاره
گفته است:
@R-Aa
کاری با سوال ندارم من این نکته رو میگمخودت فکر می کنی که غلطه؟
-
@Soniaaa در هر کی یه گزاره
گفته است:
@R-Aa
کاری با سوال ندارم من این نکته رو میگمخودت فکر می کنی که غلطه؟
پرستو بابایی
الان میگم -
@Soniaaa بنظرم اگر تو سوال بگه طبق شکل کتاب در حالت پشتی این جمله درسته والا نه غلطه گوسفند رو درنظر بگیریم میبینیم جلویی ترین بخش همین پیاز بویای هست نه بالاترین بخش مغز گوسفند در حالت طبیعی مث شکل فعالیت کتاب (همون شکل پایینی سمت چپ ) تو اون شکل کاملا مشخص که پباز ها جلویی ترین هستن نه بالاترین بالاترین که مخ هست
-
@Soniaaa بنظرم اگر تو سوال بگه طبق شکل کتاب در حالت پشتی این جمله درسته والا نه غلطه گوسفند رو درنظر بگیریم میبینیم جلویی ترین بخش همین پیاز بویای هست نه بالاترین بخش مغز گوسفند در حالت طبیعی مث شکل فعالیت کتاب (همون شکل پایینی سمت چپ ) تو اون شکل کاملا مشخص که پباز ها جلویی ترین هستن نه بالاترین بالاترین که مخ هست
این پست پاک شده! -
@Soniaaa
عجب استنباطی ! -
@Soniaaa
عجب استنباطی !پرستو بابایی آره دقیقا گوسفند این شکلیه مث ما رو دوپا راه نمیره البته بازم میگم اگر گفته باشه صبق شکل کتاب در حالت پشتی این جمله درسته
-
پرستو بابایی آره دقیقا گوسفند این شکلیه مث ما رو دوپا راه نمیره البته بازم میگم اگر گفته باشه صبق شکل کتاب در حالت پشتی این جمله درسته
@R-Aa
نه خب در حالت پشتی فرض کن مغزو بزاری رو میز -
@R-Aa
نه اون نزاشته رو میز اون مغزو عمودی گرفته اصن بستگی داره از کجا نگاه کنیم -
تازه دقت نکردید براش علفم کشیده بودم
-
@Soniaaa
من برای معلمم فرستادمش فقط اون علفش رو پاک کردم -
@Soniaaa
من برای معلمم فرستادمش فقط اون علفش رو پاک کردمپرستو بابایی
وای اون بالاش اسمم هست اونو پاک کن -
پرستو بابایی