هر کی یه گزاره

-
@_uuu_
سوال داره در مورد باکتری صحبت میکنه دیگه اونوقت dna تک رشته ای؟
شایدم دارم سوالو غلط میخونم
#ویرگول بگذاریم -
@_uuu_
سوال داره در مورد باکتری صحبت میکنه دیگه اونوقت dna تک رشته ای؟
شایدم دارم سوالو غلط میخونم
#ویرگول بگذاریم -
@_uuu_
دقت کنید عامل آنفولانزا ویروسه اما در گذشته فکر میکردند عاملش باکتری استرپتو کوکوس نومونیاعه که گریفیت ( به اشتباه) روی همین باکتری آزمایش میکرد... -
@_uuu_
دقت کنید عامل آنفولانزا ویروسه اما در گذشته فکر میکردند عاملش باکتری استرپتو کوکوس نومونیاعه که گریفیت ( به اشتباه) روی همین باکتری آزمایش میکرد... -
دنای عاملی که گریفیت سعی داشت برای آن واکسن تولید کند می تواند همانند پلیمر رابط بین هسته و ریبوزوم تک رشته ای باشد.
@_uuu_ در هر کی یه گزاره
گفته است:
دنای عاملی که گریفیت سعی داشت برای آن واکسن تولید کند می تواند همانند پلیمر رابط بین هسته و ریبوزوم تک رشته ای باشد.
گزاره صحیحه
چرا؟!
شکل۱۴ ص ۱۰۴ نشون میده ویروس میتونه دنای تک رشته ای داشته باشه...
عامل ایجاد کننده انفلونزا هم که ویروسه پس گزاره درسته.
(چون خودم گزاره رو طرح کردم یخورده نامفهوم بود) -
گزاره :درون هسته یاخته پوششی مری انسان ،همواره تعداد کروماتید با تعداد مولکول DNA یاخته ماهیچه ای دهلیز راست برابر می باشد .
-
گزاره :درون هسته یاخته پوششی مری انسان ،همواره تعداد کروماتید با تعداد مولکول DNA یاخته ماهیچه ای دهلیز راست برابر می باشد .
پرستو بابایی
غلطه دگ خب شاید این تک هسته باشه اون دو هسته
شایدم تک هسته باشن این دو کروماتیدی باشه اون تک کروماتیدی -
پرستو بابایی
غلطه دگ خب شاید این تک هسته باشه اون دو هسته
شایدم تک هسته باشن این دو کروماتیدی باشه اون تک کروماتیدی@Soniaaa
احسنت
بله همون تعداد هسته مد نظر بود -
گزاره :در طی تقسیم سیتوپلاسم هر یاخته دارای هسته درشت و فضای بین یاخته ای کم در ساقه زنبق محتویات ریزکیسه ها ،شامل پیش ساز های دیواره ی پکتوسلولزی و دیواره های فاقد پکتین هستند .
-
گزاره :در طی تقسیم سیتوپلاسم هر یاخته دارای هسته درشت و فضای بین یاخته ای کم در ساقه زنبق محتویات ریزکیسه ها ،شامل پیش ساز های دیواره ی پکتوسلولزی و دیواره های فاقد پکتین هستند .
پرستو بابایی این گزاره کدوم کتابه ؟
-
پرستو بابایی این گزاره کدوم کتابه ؟
@R-Aa
نشر الگو
خیلی قشنگن تستاش -
@R-Aa
نشر الگو
خیلی قشنگن تستاشپرستو بابایی خب درسته
؟ ولی این همیشه سوال مبهم من بود -
پرستو بابایی خب درسته
؟ ولی این همیشه سوال مبهم من بود -
@R-Aa
گزاره غلطه -
پرستو بابایی . به خاطر فاقد پکتین غلط هست ؟؟
-
پرستو بابایی . به خاطر فاقد پکتین غلط هست ؟؟
@H-hy
علت غلط بودنش اینه که یاخته های مریستمی توی گیاه فاقد دیواره پسین و ترکیبات پکتینی هستن -
بچه ها اینجا چرا اسکلتیو در نظر نگرفته
خب ما ک نمیدونیم کجای لوله گوارشه مثلا شاید ابتدای مری باشه -
و ی سوال دیگه دارم اینک میشه رو شکل ص 11 کتاب همه محدوده های مغز میانیو دورش خط بکشید من ببینم گیج شدم
-
و ی سوال دیگه دارم اینک میشه رو شکل ص 11 کتاب همه محدوده های مغز میانیو دورش خط بکشید من ببینم گیج شدم
-
بچه ها اینجا چرا اسکلتیو در نظر نگرفته
خب ما ک نمیدونیم کجای لوله گوارشه مثلا شاید ابتدای مری باشه