دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
هر کی یه گزاره
-
Michael Vey نه الزاما
-
@erfan-f
آره من فقط خواستم یکم سختش کنم که فکر کنم خیلی عمیق شد و از کتاب خارج شد
و به گفته شما به ما ربطی نداره -
@fazel-zakeri نه در منفذ دفعی پارامسی مژک وجود نداره در شکلش هم قابل استنباطه
-
Mo Xo سلام نگفتم سره گ فاقد کربن دی اکسید
گفتم گلوبول فاقد کربن دی اکسید(گلوبول حاوی هموگلوبین های فاقد کربن دی اکسید) -
حسین نعمتی بازم غلطه:)
از طرف سرخرگی بره سیاهرگی تخریب انحام میتونه بشه یا انواع وظایفی که هموگلوبین داره میشه اعمال بشه تنها وظیفش اکسیژن رسانی نیست -
گزاره
رشته های سلولزی دیواره پسین همانند نخستین منظم است -
گزاره
تیغه میانی در میان سیتوپلاسم سلول گیاهی تشکیل میشود -
گزاره
ممکن است در یاخته گیاهی دیواره نخستین لیگنینی مشاهده کرد -
Mo Xo️ باریک
-
پایه نیستیناا
با کلی گزاره اومدم ولی دیدم گزاره های 5 روز پیشم دس نخوردن:< -
Michael Vey
نادرست
فقط پسین ها منظم هستند -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
بله کاملا درسته -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
خیر ،فقط رشته های سلولزی دیواره پسین موازی هم و منظم هستند (البته این موازی بودن مربوط به یک لایه هست و رشته های سلولز لایه های دیگه نسبت به اون لایه زاویه دارن ) -
@farzam-yousefi تبارک الله
-
پرستو بابایی اگزکلی
-
پرستو بابایی نووو غلطه
ب سیتوکینز نامساوی فک کن.. ایا اون در میانه؟ :>> -
Michael Vey اینم ک نگفتین ولی خب درسته. چون کتاب میگه سلئلای بافت پارانشیم دیواره نازک و چوبی نشده دارن. پس ممکنه دیواره نخستینم چوبی یا لیگنینی بشه
-
Michael Vey
بله خیلی ممنون ،پس با این تفسیر این جمله غلط میشه ،ممنونم -
Michael Vey نه ، چوبی شدن و چوب پنبهای شدن فقط برای دیواره ی پسین امکان پذیره.
یعنی چوب(لیگنین) و چوب پنبه میتونن در دیواره پسین رسوب کنند نه نخستین.البته تا جایی که یادمه یه استثنا داشتیم .اون هم نوار کاسپاریه. در اونجا چوب پنبه فکر کنم در دیواره نخستین رسوب کرده.
-
Farhan Honar ن این تحلیلی که من کردمو دقیقا اقای موقاری تو تورق دهمشون گفتن ک اره بعضی کتابا اینو میگن و تحلیل بدیم نیس