هر کی یه گزاره😁😁😁
-
@Soniaaa تعریق یعنی آب از گیاه خارج بشه(مثلا آب از برگ خارج بشه، بعد چون برگ آب نداره، از ساقه بگیره. بعد ساقه هم از ریشه و ریشه هم از خاک)
حالا دو تا چیز به این تعریق کمک میکنه.
اول اینکه آب زیادی از ریشه جذب بشه(ورودی زیاد باشه، مجیوره خروجی یا همون تعریق هم زیاد بشه)
دوم اینکه آب از روی برگ بخار شه.(تعرق) اینطوری برگ آب ش رو از دست میده و به جاش آب رو از ساقه میگیره، ساقه هم از ریشه و ریشه هم از خاک.
Paŕsa در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
اول اینکه آب زیادی از ریشه جذب بشه
به اون پمپ شدن یون معدنی ربطی نداره؟
یادمه متن کتاب بود... -
@Soniaaa
شاید از جذب منظورش از جذب همون پمپ شدن یونهای معدنی تو استوانه آوندی باشه...
اوکیه؟@AmirReza-Bhb هنوز دهم رو مرور نکردم🥲 اینا رو دیگه یادم نیست😅
-
سلام وقت بخیر.
@Soniaaa پوزش بابت اینکه قبل از مشخص شدن تکلیف گزارت سوال و گزارم رو مطرح میکنم.در ارتباط با یاخته ای که به عنوان پلی میان دفاع اختصاصی و غیراختصاصی عمل می کند میتوان گفت این یاخته حاصل دیاپدز بوده و در فرآیند تاکتیک شیمیایی مشارکت دارد
و دو سوال!
اشک هم لیزوزیم رو داره؟؟
و اینکه بگیم بافت پوششس رگ خونی نداره درسته؟@Matrix در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
اشک هم لیزوزیم رو داره؟؟
بله!
@Matrix در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
و اینکه بگیم بافت پوششس رگ خونی نداره درسته؟
نه، میتونه داشته باشه
@Matrix در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
در ارتباط با یاخته ای که به عنوان پلی میان دفاع اختصاصی و غیراختصاصی عمل می کند میتوان گفت این یاخته حاصل دیاپدز بوده و در فرآیند تاکتیک شیمیایی مشارکت دارد
نمیدانم ...
این فصلو هنوز کامل نکردم 😅 -
سلام وقت بخیر.
@Soniaaa پوزش بابت اینکه قبل از مشخص شدن تکلیف گزارت سوال و گزارم رو مطرح میکنم.در ارتباط با یاخته ای که به عنوان پلی میان دفاع اختصاصی و غیراختصاصی عمل می کند میتوان گفت این یاخته حاصل دیاپدز بوده و در فرآیند تاکتیک شیمیایی مشارکت دارد
و دو سوال!
اشک هم لیزوزیم رو داره؟؟
و اینکه بگیم بافت پوششس رگ خونی نداره درسته؟@Matrix سلام. وقت شما هم بخیر.
یاخته ای به عنوان پل اختصاصی، بهنظرم لنفوسیت T هستش. حاصل دیاپدز هم بوده(از مغز استخوان اومده توی رگ). تاکتیک شیمیایی رو نمیفهمم منظورش چیه.
بله. اشک هم لیزوزیم داره. عرق بزاق اشک مخاط(عبام)، لیزوزیم دارن.
به نظر من درسته. چون وقتی میگیم بافت پوششی، یعنی همون سنگفرشی ها و استوانه ای و مکعبی و ...
یعنی فقط اون یاخته ها رو بررسی میکنیم. نه مثلا لایه داخلی لوله گوارش که بافت پوششی هم داره.(لایه داخلی لوله گوارش، مویرگ داره)
پ دلیل بعدی هم اینکه خود رگ، از چندین بافت تشکیل شده که یکی ش پوششی هستش. (یعنی مثلا بافت پوششی داخلی سرخرگ، که مویرگ نداره😂). البته حواسمون به مویرگ باشه که چندین بافت نداره. -
سلام وقت بخیر.
و دو سوال!
اشک هم لیزوزیم رو داره؟؟
و اینکه بگیم بافت پوششس رگ خونی نداره درسته؟@Matrix
فک میکنم دارینه ای منظورت هست که قسمتی از میکروب رو در روی خودش قرار میده و به لنفسیت ها میدتش -
@Matrix
فک میکنم دارینه ای منظورت هست که قسمتی از میکروب رو در روی خودش قرار میده و به لنفسیت ها میدتش@ma-a مرحبا
-
@Matrix سلام. وقت شما هم بخیر.
یاخته ای به عنوان پل اختصاصی، بهنظرم لنفوسیت T هستش. حاصل دیاپدز هم بوده(از مغز استخوان اومده توی رگ). تاکتیک شیمیایی رو نمیفهمم منظورش چیه.
بله. اشک هم لیزوزیم داره. عرق بزاق اشک مخاط(عبام)، لیزوزیم دارن.
به نظر من درسته. چون وقتی میگیم بافت پوششی، یعنی همون سنگفرشی ها و استوانه ای و مکعبی و ...
یعنی فقط اون یاخته ها رو بررسی میکنیم. نه مثلا لایه داخلی لوله گوارش که بافت پوششی هم داره.(لایه داخلی لوله گوارش، مویرگ داره)
پ دلیل بعدی هم اینکه خود رگ، از چندین بافت تشکیل شده که یکی ش پوششی هستش. (یعنی مثلا بافت پوششی داخلی سرخرگ، که مویرگ نداره😂). البته حواسمون به مویرگ باشه که چندین بافت نداره.Paŕsa بله
منظورم یاخته دارینه ای بود -
سلام وقت بخیر.
و دو سوال!
اشک هم لیزوزیم رو داره؟؟
و اینکه بگیم بافت پوششس رگ خونی نداره درسته؟@Matrix درمورد اونپوششی هم
میشه گف غده های برون ریز بدن
بافت پوششی غده ای هستن که رگ دارن
ولی خب خارج کتابه -
Paŕsa بله
منظورم یاخته دارینه ای بود@ma-a اوه مای گاد. رابط
-
Paŕsa بله
منظورم یاخته دارینه ای بود@Matrix خب اگه برای دارینه ای درست باشه، برای ماستوسیت هم درسته. چون کتاب میگه : ماستوسیت ها علاوه بر ویژگی های یاخته های دارینه ای، هیستامین هم ترشح میکنند.
-
@Matrix درمورد اونپوششی هم
میشه گف غده های برون ریز بدن
بافت پوششی غده ای هستن که رگ دارن
ولی خب خارج کتابه@ma-a صحیح
-
@Matrix خب اگه برای دارینه ای درست باشه، برای ماستوسیت هم درسته. چون کتاب میگه : ماستوسیت ها علاوه بر ویژگی های یاخته های دارینه ای، هیستامین هم ترشح میکنند.
Paŕsa دارینه ایه که بین دفاع اختصاصی و غیراختصاصی پل ایجاد میکنه
-
@REZA-DOLATSHAA
۱) غلط. زن توی جنسی ها فقط X داره.پس کلا مخالف نداره.
۲) درست. فتوسنتز یاخته های نرده ای و اسفنجی رو میگه.
۳) غلط. 😐 مدخل ورود نور؟! روزنه محل ورود اکسیژن و CO2 هستش.
۴) نمیدونم. گیاهی دهم رو مرور نکردم
۵) غلط. باید بگه سیاهرگ هاPaŕsa سلام علیکم 🙂
نه خیر رد گزینه ها مورد قبول نیستن سوال رو بهتر بخون %(#ff0000)[نکات]
۱ ) اصلا کاری به گامت زن نداشتم ، اگه خانم مادر باشه و جنین پسر باشه اونوقت کروموزوم جنسی متفاوت یافت میشه و یاخته های جنین برای تقسیم از نقاط وارثی عبور میکنن . یه نکته خارج از این گزینه هم اینه که اسپرم مرد در رحم زن میتونه دیده بشه ...
2 ) غلطه علتش اینه که زیر یاخته های پوششی روپوست(زیرین )چیزی نیست جز هوا و اصلا یاخته فتوسنتز کننده ای هم نیست پس برای اینا غیر معمولیه 😁
۳ ) درست گفتی البته هدفم یه نکته دیگه بود ولی مطمئن نیستم درست باشه
۴ ) کپی ۲ نوشتم با اندکی تغییر
۵ ) خیر دیروز هم این نکته رو مایکل خوب گفت که جمع هارو مفرد بگه نباید گیر بدی . الانم این نکته خیلی مهمه و با توجه به شکل استنباط میشه که سیاهرگ پانکراسه که به سیاهرگ معده می پیوندد نه بالعکس و سیاهرگ معده هم به سیاهرگ خروجی از طحال میپوندهاگه جایی بنظرتون اشتباست بگید تا درموردش صحبت کنیم 🌹
-
سلام وقت بخیر.
و دو سوال!
اشک هم لیزوزیم رو داره؟؟
و اینکه بگیم بافت پوششس رگ خونی نداره درسته؟ -
Paŕsa سلام علیکم 🙂
نه خیر رد گزینه ها مورد قبول نیستن سوال رو بهتر بخون %(#ff0000)[نکات]
۱ ) اصلا کاری به گامت زن نداشتم ، اگه خانم مادر باشه و جنین پسر باشه اونوقت کروموزوم جنسی متفاوت یافت میشه و یاخته های جنین برای تقسیم از نقاط وارثی عبور میکنن . یه نکته خارج از این گزینه هم اینه که اسپرم مرد در رحم زن میتونه دیده بشه ...
2 ) غلطه علتش اینه که زیر یاخته های پوششی روپوست(زیرین )چیزی نیست جز هوا و اصلا یاخته فتوسنتز کننده ای هم نیست پس برای اینا غیر معمولیه 😁
۳ ) درست گفتی البته هدفم یه نکته دیگه بود ولی مطمئن نیستم درست باشه
۴ ) کپی ۲ نوشتم با اندکی تغییر
۵ ) خیر دیروز هم این نکته رو مایکل خوب گفت که جمع هارو مفرد بگه نباید گیر بدی . الانم این نکته خیلی مهمه و با توجه به شکل استنباط میشه که سیاهرگ پانکراسه که به سیاهرگ معده می پیوندد نه بالعکس و سیاهرگ معده هم به سیاهرگ خروجی از طحال میپوندهاگه جایی بنظرتون اشتباست بگید تا درموردش صحبت کنیم 🌹
@REZA-DOLATSHAA آقا من دیگه رد دادم
نکته دونم سرطانی شد از بس نکته های پیدرپی پشت سر هم یاد گرفت😂❤️ -
@REZA-DOLATSHAA آقا من دیگه رد دادم
نکته دونم سرطانی شد از بس نکته های پیدرپی پشت سر هم یاد گرفت😂❤️ -
@REZA-DOLATSHAA 😁😁😅
-
@REZA-DOLATSHAA همون تاثیر ترشحات ماکروفاژ ها برای فراخوانی گویچه های بیشتره
-
سلام
دفعه دومه این سوالو میپرسم
نمیدونم اصن پیامم میاد یانه
چون تازه اومدم چیزی بلد نیستم
فیلم های نکته و تست ریاضی دهم آقای مهدی امینی راد سوال های جزوه رو از کجا باید پیدا کنیم چاپ کنیم
واقعا الان لازم دارم -
@REZA-DOLATSHAA همون تاثیر ترشحات ماکروفاژ ها برای فراخوانی گویچه های بیشتره