هر کی یه گزاره😁😁😁
-
موش های نر بر خلاف موش های ماده دارای ژن B نیستند...
@AmirReza-Bhb آها. پس غلط گفتی😁😎
-
موش های نر بر خلاف موش های ماده دارای ژن B نیستند...
@AmirReza-Bhb دارن. بیان نمیشه.
-
Paŕsa
یعنی نر ها هم دارند؟@AmirReza-Bhb کلیه؟😂 حس میکنم اشتباه پاسخ دادی
-
Paŕsa
ولی تو تست میگه ندارن@AmirReza-Bhb من بر اساس این میگم که نر ها هم دارن اینکه:
خو اسپرم با تخمک لقاح کنه، یه تخم تحویل میده. ژن B هم فرض بر اینکه فقط از مادر داشته باشه ش، باز هم یاخته تخم(بچه) ژن B رو دارا میشه. و حالا دیگه فرقی نداره که این موشه کرومزوم های جنسی ش XX باشه یا XY. پس مرد ها هم.میتونن داشته باشن.
-
@AmirReza-Bhb من بر اساس این میگم که نر ها هم دارن اینکه:
خو اسپرم با تخمک لقاح کنه، یه تخم تحویل میده. ژن B هم فرض بر اینکه فقط از مادر داشته باشه ش، باز هم یاخته تخم(بچه) ژن B رو دارا میشه. و حالا دیگه فرقی نداره که این موشه کرومزوم های جنسی ش XX باشه یا XY. پس مرد ها هم.میتونن داشته باشن.
-
Paŕsa
اگه کلیه رو میگی چرا غلط گفتم؟@AmirReza-Bhb آیا من گفتم کلیه رو میگم؟😂😂
گرچه حتی درمورد کلیه هم اشتباه گفتی
طبق همون عکسی که فرستادی، رگ ها از قسمت مقعر وارد/خارج کلیه شدن. (اون رگ کوچول ها که وارد یا خارج نشدن. همونجا هستن) -
این گزاره رو هم بگم و برم...
بافت پیوندی در اندامی کیسه مانند در بدن توانایی حفاظت و کمک به حرکت اسپرم را دارد... -
@AmirReza-Bhb آیا من گفتم کلیه رو میگم؟😂😂
گرچه حتی درمورد کلیه هم اشتباه گفتی
طبق همون عکسی که فرستادی، رگ ها از قسمت مقعر وارد/خارج کلیه شدن. (اون رگ کوچول ها که وارد یا خارج نشدن. همونجا هستن) -
Paŕsa
بعضی از انشعابات کلیه به بیرون راه دارند غیر از اون بخش مقعر...
البته این غیر کنکوری بود گفتم شاید منظورت این باشه
ولی این که منظورت کلیه نیست عجیبه..
چیو میگی؟@AmirReza-Bhb بزار چند نفر دیگه هم اشتباه کنن، بعد میگم که چی رو میگم😁😂😎
-
Paŕsa
حاجی نکنه منظورت معدس؟؟؟@AmirReza-Bhb گفتم زیر کبد😕 حالا بهتره گزاره رو اینجوری بنویسیم:(چون معده با کبد هم ترازه)
در هر ساختار لوبیایی شکل که کاملا پایین تر از کبد قرار گرفته است، رگ ها فقط از قسمت مقعر ساختار، وارد یا خارج شده اند.
-
Paŕsa
تا بقیه بیان این گزاره پایین رو هم بگو لطفا@AmirReza-Bhb دارم روش میفکرم😂
-
این گزاره رو هم بگم و برم...
بافت پیوندی در اندامی کیسه مانند در بدن توانایی حفاظت و کمک به حرکت اسپرم را دارد... -
@REZA-DOLATSHAA
منظورم اصن اون نیست ...
به یه بافت پیوندی دیگه فکر کن