هر کی یه گزاره
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _arvin_ on ۶ تیر ۱۴۰۲، ۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M_hmdi
دریچه دار پتاسیمی ؟! -
پرستو بابایی خیر
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _arvin_ on ۶ تیر ۱۴۰۲، ۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M_hmdi
سلام منظورش پمپ سدیم پتاسیمه که با تغییر شکل خودش و مصرف ATP باعث برگشت به حالت ارامش میشه -
چند مورد جمله زیر را به درستی تکمیل میکند؟
«یاخته های پوششی مخاط طویل ترین قسمت لوله گوارش انسان،................میتوانند ...............»
الف) بر خلاف یاخته های کولون و همانند یاخته های پوششی غدد زیرآرواره ای- یون ترشح کنند.
ب) همانند یاخته های اصلی غدد معده و بر خلاف یاخته های مخاط روده کور- آنزیم های گوارشی ترشح کنند.
ج) همانند کبد،لوزالمعده و یاخته های پوششی سطحی مخاط معده- بیکربنات ترشح کنند.
د بر خلاف یاخته های پوششی مناطق قبل و بعد آن- ریزپرزهایی واجد سه گروه اصلی از مولکول زیستی داشته باشند.1)1 2)2 3)3 4)4
منبع: کتاب نشرالگو یازدهم
مولف: اشکان هاشمی -
گزاره
هر نوع تغییر ماندگار در نوکلئوتید های ماده وراثتی که تنها در یکی از انواع تقسیمات یاخته ای امکان وقوع دارد ، ممکن نیست همواره باعث ایجاد تغییر در یاخته های حاصل از تقسیم شود . -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Rahman Aa on ۳۱ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa
رحمان من این موضوع رو قبول دارم
یه ذره با حرفای سونیا تردید کردم
که میشه اینجوری هم خوندش یا نه
برای همین -
@0farzam0 فرزام داش من نظر بنده اینه اون که رو درست بخون داره میگه گولبول قرمز ضمتن تخریب اخه چه ربطی داره این که گول بول قرمز خودش تخریب میکنه خودش رو نمیدونم این بدبخت داره میگه سلولی که ضمن فلانی اینجوریم هست خوب این واقعا نمیدونم والا اصلا جمله داره یه چیز بسیار درستو میگه فقط اون جا تقریبا باید بگف ت و100 درصد غلطه مثل نفرون در کلیه واوسسیت در تخمدان که نباس بگه یک میلیون این اگر بگه یک میلیون غلطه دمتی بیضه بگه 34 غلطه باس بگه حدود 34 چون 34 دقیق نیست
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Rahman Aa on ۳۱ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa
مگه گلبول قرمز میتونه کاری بکنه که ضمن اورده اخه یکم فک کن روش خب -
Rahman Aareplied to lO_Ol on ۳۱ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط Rahman Aa انجام شده
@Soniaaa نه گفت روی یاخته ای اثر میزاره کهههههه (این که بر میگرده به یاخته نه هورمون ) ضمن تخریب یک درصد فلانهههه کل بعد/که /جمله داره کد گلبول قرمز بالغ رو میده نظر من اینه فک کنم یکم بد خوندی
پست 61 از 8415