هر کی یه گزاره

-
@0Farzam0
تالاموس که غده نیست
اگه منظورت هیپوتالاموس هست که نه قطعا اپی فیز بالاتره طبق این شکل کتاب :
خود کتاب اپی فیز رو مستقیم نشون نداده ولی من طبق یک شکل دیگه دیدم که اینه
بنابراین اپی فیز بالاترین غده درون ریز بدنه و از هیپو هم بالاتره -
Rahman Aa
رحمان تو خودت به من گفتی این نکته رو نوشتم که اپی فیز پایین تر از تالاموس و بالاتر از هیپوتالاموس است.
چه میگویی؟ -
اتفاقا باید طبق کتاب بگیم که غده نیست فصل ۴ یازدهم که غده های درون ریز رو نشون داده
پس فردا گیرت نندازه که تالاموس غده اس ؟!, بگی نگفته:/ -
اتفاقا باید طبق کتاب بگیم که غده نیست فصل ۴ یازدهم که غده های درون ریز رو نشون داده
پس فردا گیرت نندازه که تالاموس غده اس ؟!, بگی نگفته:/@erfan-professional
دقیقاا -
الان میاد میگه زیر شکل نوشته تعدادی غدد درون ریز بدن:/
هرجور میلته اصن:| -
هرجور میلته اصن:|@erfan-professional در هر کی یه گزاره
گفته است:
هرجور میلته اصن:|@0Farzam0 در هر کی یه گزاره
گفته است:
گرفتم
تالاموس رو نباید غده درون ریز در نظر بگیریم
ممنون -
گزاره:
****یاخته های هدف هورمون مترشحه از غده ای درون ریز در ناحیه قفسه سینه در یک فرد بالغ،قطعامیتوانند توسط یاخته دارینه ای در گره های لنفی فعال شوند.@0Farzam0
غده درون ریز داخل قفسه سینه تیموسه ک هدفش لنفوسیت تیه
ک میتونن فعال بشن توسط دارینه ای ها
برا قطعانش شک دارم -
گزاره:
****یاخته های هدف هورمون مترشحه از غده ای درون ریز در ناحیه قفسه سینه در یک فرد بالغ،قطعامیتوانند توسط یاخته دارینه ای در گره های لنفی فعال شوند. -
گزاره:
****یاخته های هدف هورمون مترشحه از غده ای درون ریز در ناحیه قفسه سینه در یک فرد بالغ،قطعامیتوانند توسط یاخته دارینه ای در گره های لنفی فعال شوند.@0Farzam0
یاخته هدف تیموسین لنفوسیت بی و تی هستن
خوب حالا دارینه ای میاد قطعاتی از میکروب رو در سطح خودش قرار میده و کتاب گفته یاخته های ایمنی رو فعال میکنه در گره ها ولی در فصل ۵ کتاب میگه یاخته ایمنی با سلول های خودی سرطانی یا آلوده به ویروس مبارزه میکنن پس ربطی به میکروب ندارن و میشه اینجور استنباط کرد که دارینه ای ها در گره های لنفی فقط لنفوسیت های بی رو فعال میکنن
کتاب واضح نگفته بنابراین مطمئن نیسم -
@0Farzam0 سلام
بنظرم قطعا گفتی غلطش کرده چون کار تیموس بلوغ و تمایز لنفوسیت هاست . هنوز توانایی شناسایی بیگانه رو ندارن که بخوان فعال بشن@REZA-DOLATSHAA
آره اینم شدیدا موافقم:) -
بچه ها من علتو مینویسم یکی به من با آرامش توضیح بده لطفا.
ایکیو اینجور نوشته:بازهم دقت کنید که لنفوسیت های T نابالغ که یاخته هدف هورمون تیموسین هستند، توانایی شناسایی عوامل بیگانه را ندارند. پس یاخته هایی که توسط یاخته های دارینه ای فعال می شوند، لنفوسیت های T بالغ هستند.
صفحه 232 ایکیو یازدهم
-
بچه ها من علتو مینویسم یکی به من با آرامش توضیح بده لطفا.
ایکیو اینجور نوشته:بازهم دقت کنید که لنفوسیت های T نابالغ که یاخته هدف هورمون تیموسین هستند، توانایی شناسایی عوامل بیگانه را ندارند. پس یاخته هایی که توسط یاخته های دارینه ای فعال می شوند، لنفوسیت های T بالغ هستند.
صفحه 232 ایکیو یازدهم
@0Farzam0
خوب میشه همین که دوستمون گفت
کلن لنفوسیت ها ی نابالغ توانایی شناسایی عوامل بیگانه رو ندارن و پس از تمایز به لنفوسیت بالغ این توانایی رو به دست میارن حالا بی در مغز قرمز
و تی در تیموس تحت تاثیر تیموسین -
@0Farzam0
خوب میشه همین که دوستمون گفت
کلن لنفوسیت ها ی نابالغ توانایی شناسایی عوامل بیگانه رو ندارن و پس از تمایز به لنفوسیت بالغ این توانایی رو به دست میارن حالا بی در مغز قرمز
و تی در تیموس تحت تاثیر تیموسین -
در بدن انسان به طور معمول چین خوردن لایه (های) دیواره مری همانند معده نمیتواند رخ دهد
-
در بدن انسان به طور معمول چین خوردن لایه (های) دیواره مری همانند معده نمیتواند رخ دهد
@AmirReza-Bhb
چرا مری چین خوردگی داره تو فصل سه دهم دنبالش بگرد پیدا میکنی