IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
@PYA اون بند مهمی که باعث سردرگمی شده رو میگم :
... مثل وقتی که محتویات معده به پیلور برخورد میکنند.. در این حالت حرکات کرمی فقط میتواند محتویات لوله را مخلوط کند -
fatemeh. jk میتونیم از فرد غیر سالم استفاده کنیم که اسفنکتر انتهای مری و انتهای معده آن مشکل داره
.
درضمن این نکته هم هس که روده باریک در اثر حرکات کرمی هم باعث مخلوط شدن بیشتر مواد غذایی می شود
ولی از بندازه انتهای روده باریک میگذرد -
fatemeh. jk اینو منم چند روز پیش طرح کردم
کتاب قید فقط اورده باید بگیم فقط مخلوط میشن -
@REZA-DOLATSHAA
ببخشید درست متوجه نشدم شاید ،ولی شما میگید که وقتی مخلوط می کنن دیگه حرکت رو نداریم ؟! -
پرستو بابایی متن کتاب گفته حرکت کرمی در معده فقط باعث مخلوط شدن ... میشود
میشه اینطور توجیهش کرد که چون محتویات از معده فراتر نمیرن حرکت نداریم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _Reza_ on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@REZA-DOLATSHAA
ولی آقای دولتشاه یه بار دیگه گزاره رو نگاه کنید ،گزاره میگه توی تمام جاهایی که نقش مخلوط کنندگی رو داره (می تونیم کل لوله گوارش رو در نظر بگیریم نه فقط معده )اینا فقط همین نقش رو دارن و دیگه اصلا نمی تونن باعث حرکت بشن
پس با این حال شما میگید گزاره درسته یا غلط ؟ -
fatemeh. jk به نظر من غلطه
این که بگه غیر ممکنه که امکان حرکت وجود داشته باشه غلطه -
fatemeh. jk دوست عزیز متن کتاب تو همون صفحه نوشته که حرک ت کرمی نقش مخلوط ککندگی نیز دارد %(#9d00ff)[ب ویژه] اگر به یک مانعی بر خورد کند مثل بنداره انتهای معده من با تو موافیم تست غلط هست
-
تاخوردگی بیشتر صفحات پروتئینی که مسئول حمل بخش اعظم اکسیژن در خون است با نزدیک شدن گروه R آمینو اسید های آبگریز صورت میگیرد.
-
@AmirReza-Bhb صفحه ای نه
مارپیچ
گزاره غلطه -
بعد از مدت ها اومدم با یه گزاره لِول بالا
گزاره
همه ی یاخته های پوششی که غشای دارای چین خوردگی های میکروسکوپی دارند، مواد مفید را وارد محیط داخلی میکنند.-آزمون ماز 8 فروردین
-
بچه ها من اشتباه دیدم فک کردم گفته هر یاخته ک زوایدی داره
-
ولی تو زبون هم ما گیرنده هامون از نوع یاخته بافت پوششی تمایز یافتس و ریز پرز حالت دارند