هر کی یه گزاره![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=e186a2413c5)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=e186a2413c5)
-
@Rahman-Atafat
پس با این حال این عبارت باید غلط باشه دیگهپرستو بابایی بله غلطه
-
گزاره:در یک نورون عصبی همواره فسفات سیتوپلاسم در حال افزایش است.
-
Ahmadreza Amanzadeh گزاره خیلی بدیم نیست من باشم نگه میدارمش
-
Ahmadreza Amanzadeh دلیلشم اینه که پمپ همواره فعالیت میکنه
-
Ahmadreza Amanzadeh دلیلشم اینه که پمپ همواره فعالیت میکنه
@Rahman-Atafat
-
گزاره:در یک نورون عصبی با ایجاد پتانسیل عمل در آن و هدایت پیام عصبی در طول آکسون آن، پس از پایان انتقال پیام عصبی به یاخته دیگر، فعالیت بیشتر پمپ سدیم پتاسیم موجب بازگشت غلظت یون های سدیم و پتاسیم به حالت اولیه می شود.
-
-
گزاره:در یک نورون عصبی با ایجاد پتانسیل عمل در آن و هدایت پیام عصبی در طول آکسون آن، پس از پایان انتقال پیام عصبی به یاخته دیگر، فعالیت بیشتر پمپ سدیم پتاسیم موجب بازگشت غلظت یون های سدیم و پتاسیم به حالت اولیه می شود.
Ahmadreza Amanzadeh
اینم درسته .هر چند کمی قبل از پایان پتانسیل عمل فکر می کنم باشه -
گزاره
در چرخه ی رحمی زنان بالغ افزایش ضخامت دیواره ی داخلی رحم تحت تاثیر ترشح هورمون های تخمدانی اغاز می شود -
گزاره
در چرخه ی رحمی زنان بالغ افزایش ضخامت دیواره ی داخلی رحم تحت تاثیر ترشح هورمون های تخمدانی اغاز می شودFarideh Khangah
خب ، غلطه !
گزاره داره درمورد آغاز صخامت دیواره صحبت میکنه !
خب آغازش کِیه ؟
حدود روز پنجم به بعد (تا روز 25)
امــــا تا روز چهاردهم که تخمدان فقط یه هورمون ترشح میکنه ! اونم استروژنه . چرا میـــگه هورمون ها تخمدانی ؟؟؟ -
Farideh Khangah
خب ، غلطه !
گزاره داره درمورد آغاز صخامت دیواره صحبت میکنه !
خب آغازش کِیه ؟
حدود روز پنجم به بعد (تا روز 25)
امــــا تا روز چهاردهم که تخمدان فقط یه هورمون ترشح میکنه ! اونم استروژنه . چرا میـــگه هورمون ها تخمدانی ؟؟؟ -
@M-Shajarian
دقیقا چی ؟ -
@M-Shajarian
-
گزاره
فکر کنم ، رو مـــخ ترین گزاره این تاپیک ؛ همین گزاره باشه !
.
برخی مار ها برخلاف انسان ، قادر به شناسایی امواج فروسرخ هستند و در انسان این گیرنده ها وجود ندارد .
.
@تجربیا -
@Allen-Gamer
غلطه!
چون انسان هم به کمک گیرنده های دمایی میتونه امواج فروسرخ رو تشخیص بده. (اما انسان گیرنده فروسرخ نداره.)@Zeinab-Evazi
-
گزاره
کشیدگی دیواره مثانه باعث تحریک گیرنده های میشود که به طور حتم از نوع بخشی از سلول هستند . -
@Allen-Gamer در هر کی یه گزاره
گفته است:
گزاره
کشیدگی دیواره مثانه باعث تحریک گیرنده های میشود که به طور حتم از نوع بخشی از سلول هستند .و بـــعله ، گزاره ای که به شدت کافیست
البته همچین گزاره شاخی هم نیست ، ولی 5 ساعت رکورد خوبیه
%(#ffee00)[پانوشت : این کُری خوانی ها صرفا جهت شوخی و انگیزه است که شما خواننده گرامی تحریک بشی و بیای گزاره رو حل کنی تا من یه گزاره دیگه بگم]
-
گزاره
کشیدگی دیواره مثانه باعث تحریک گیرنده های میشود که به طور حتم از نوع بخشی از سلول هستند .@Allen-Gamer
درسته
گیرنده کششی یک نوع گیرنده مکانیکی هستش که همه گیرنده های مکانیکی به غیر از گیرنده یاخته های مژکدار مجاری نیم دایره ای از نوع بخشی از یک سلول هستن