7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
هر کی یه گزاره
-
Ahmadreza Amanzadeh دلیلشم اینه که پمپ همواره فعالیت میکنه
-
@Rahman-Atafat
-
گزاره:در یک نورون عصبی با ایجاد پتانسیل عمل در آن و هدایت پیام عصبی در طول آکسون آن، پس از پایان انتقال پیام عصبی به یاخته دیگر، فعالیت بیشتر پمپ سدیم پتاسیم موجب بازگشت غلظت یون های سدیم و پتاسیم به حالت اولیه می شود.
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Ahmadreza Amanzadeh on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ahmadreza Amanzadeh
درسته -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Ahmadreza Amanzadeh on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ahmadreza Amanzadeh
اینم درسته .هر چند کمی قبل از پایان پتانسیل عمل فکر می کنم باشه -
گزاره
در چرخه ی رحمی زنان بالغ افزایش ضخامت دیواره ی داخلی رحم تحت تاثیر ترشح هورمون های تخمدانی اغاز می شود -
Farideh Khangah
خب ، غلطه !
گزاره داره درمورد آغاز صخامت دیواره صحبت میکنه !
خب آغازش کِیه ؟
حدود روز پنجم به بعد (تا روز 25)
امــــا تا روز چهاردهم که تخمدان فقط یه هورمون ترشح میکنه ! اونم استروژنه . چرا میـــگه هورمون ها تخمدانی ؟؟؟ -
M.Shajarian
دقیقا چی ؟ -
-
گزاره
کشیدگی دیواره مثانه باعث تحریک گیرنده های میشود که به طور حتم از نوع بخشی از سلول هستند . -
@Allen-Gamer در هر کی یه گزاره گفته است:
گزاره
کشیدگی دیواره مثانه باعث تحریک گیرنده های میشود که به طور حتم از نوع بخشی از سلول هستند .و بـــعله ، گزاره ای که به شدت کافیست
البته همچین گزاره شاخی هم نیست ، ولی 5 ساعت رکورد خوبیه
%(#ffee00)[پانوشت : این کُری خوانی ها صرفا جهت شوخی و انگیزه است که شما خواننده گرامی تحریک بشی و بیای گزاره رو حل کنی تا من یه گزاره دیگه بگم]
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Foruhar on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@Allen-Gamer
درسته
گیرنده کششی یک نوع گیرنده مکانیکی هستش که همه گیرنده های مکانیکی به غیر از گیرنده یاخته های مژکدار مجاری نیم دایره ای از نوع بخشی از یک سلول هستن -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to پرستو بابایی on آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
ببخشید گیرنده داخل حلزون گوش یادم رفت .گیرنده داخل حلزون گوش هم یک سلول جداگانست -
پرستو بابایی بله کاملا درست
ولی بزارین کارِتون رو راحت کنم ! همه ی گیرنده های حواس پیکری ، بخشی از سلول هستند -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Foruhar on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Allen-Gamer
خیلی ممنون