هر کی یه گزاره

-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Rahman Aa نمیدونم واقعا
من توو این بحث عبور مواد از غشا همیشه مشکل داشتمهمیشه سعیم بر نزدنش بوده.
این جوابشو داری یا قراره بیاد؟ -
moBn با بیاد اصلا اولین بار تو عمرم کلاش زدم رو این ازمون (واقعا من میگم کلاش بجای کراش
)
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا سوال دارم در دولپه و تک لپه هم پارانشیم هایی که نور بهشون میرسه هم نگهبان فتو میکنن در سی 3 هم همین جور در سی 4 و کم نگهبان فتو میکنه ایا؟ اینو بگید دمتون گرم یادم رفته اینو
-
اقا سوال دارم در دولپه و تک لپه هم پارانشیم هایی که نور بهشون میرسه هم نگهبان فتو میکنن در سی 3 هم همین جور در سی 4 و کم نگهبان فتو میکنه ایا؟ اینو بگید دمتون گرم یادم رفته اینو
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط erfan wizard انجام شدهRahman Aa
آره این نکته زیست دهمه که میگه یاخته های نگهبان روزنه برخلاف یاخته های دیگر روپوست ،سبزینه دارند .
و کلن کلروپلاست هم برای فتوسنتز هست دیگه ،فرقی نمیکنه در چه گیاهی -
Rahman Aa
آره این نکته زیست دهمه که میگه یاخته های نگهبان روزنه برخلاف یاخته های دیگر روپوست ،سبزینه دارند .
و کلن کلروپلاست هم برای فتوسنتز هست دیگه ،فرقی نمیکنه در چه گیاهینوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Deleted-Account0 خب عرفان با این تفسیر باید بگیم این اسید 4 کربنیی از طریق پلاسمودسم به نگهبان روزنم میره
-
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa مییتو رو در نظر بگیری یا پلاست رو دقیقا مث پروکاریوتن یعنی میتونن تک جهتیم باشن البتاین یه نموره لول بالاس نظر من اینه حالا بقیم نظر بدن
-
@Soniaaa مییتو رو در نظر بگیری یا پلاست رو دقیقا مث پروکاریوتن یعنی میتونن تک جهتیم باشن البتاین یه نموره لول بالاس نظر من اینه حالا بقیم نظر بدن
Rahman Aa
پاسخنامه رنا رو گرفته که همانند سازی نداره
در صورتی که رنا ذخیره کننده اطلاعات وراثتی نیس
ذخیره کننده اطلاعاته
تست کنکورم هس -
-
Rahman Aa
پاسخنامه رنا رو گرفته که همانند سازی نداره
در صورتی که رنا ذخیره کننده اطلاعات وراثتی نیس
ذخیره کننده اطلاعاته
تست کنکورم هسنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط _Reza_ انجام شده@Soniaaa من همه این لفظ بازیا نوشتم الان میفرستم ببین
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@__Silent__ چراا ولی وراثتی نمیگفتیم
-
@__Silent__
اطلاعات وراثت میشه دنا
کلا اطلاعت خالی بگه میشه دنا و رنا -
@Soniaaa با این موافقم
-
@Soniaaa اره خب
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببین حامل ینی حمل کننده انتقال دهنده ...