هر کی یه گزاره![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=b024a18ca3e)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=b024a18ca3e)
-
@Rahman-Atafat
-
@Rahman-Atafat
پاسخنامه کلن غلط گرفته :(( -
@Rahman-Atafat
پاسخنامه کلن غلط گرفته :(( -
@Rahman-Atafat
در ساختار نوکلئیک اسید ها بین باز آلی و قند , پیوند وجود ندارد!
تست آی کیو هست .. فک کنم اشتباه کرده -
@Rahman-Atafat
در ساختار نوکلئیک اسید ها بین باز آلی و قند , پیوند وجود ندارد!
تست آی کیو هست .. فک کنم اشتباه کرده -
@Allen-Gamer
Alzahra
@Rahman-Atafat
@M-Shajarian
Michael Vey
@erfan-f
خلاصه که همه رو منشن کردم ،میشه لطفا تست پایین رو تحلیل کنید . -
پرستو بابایی فقط د غلطه
هورمون اریتروپویتین روی مغز استخوان اثر میگذاره و فقط سرعت تولید گویچه های قرمز رو زیاد میکنه
تاثیری روی یاخته های میلوئیدی نداره -
پرستو بابایی فقط د غلطه
هورمون اریتروپویتین روی مغز استخوان اثر میگذاره و فقط سرعت تولید گویچه های قرمز رو زیاد میکنه
تاثیری روی یاخته های میلوئیدی ندارهFarideh Khangah
میشه لطف کنید بقیه گزینه ها رو هم به توضیح بدید ؛البته اگه اذیت نمیشید و وقتتون گرفته نمیشه -
F f.nalist این تاپیک را در ارجاع داد
-
پرستو بابایی
الف ) غلطه ! گلبول قرمز استثنای ماست
ب ) اینم پر واضحه که غلطه ! چون فکر کنم ویتامین ب 12 صرفا برای تولید گویچه قرمز به کار میرفت
ج) کاملا درسته ! فکر کنم نیازی به توضیح نباشه
د) نه این کد برای گلبول قرمزه که اون هورمون ایریتروپویتین هستمیشه گزینه 3
امیدوارم که اشتباه نکرده باشم
-
پرستو بابایی
الف ) غلطه ! گلبول قرمز استثنای ماست
ب ) اینم پر واضحه که غلطه ! چون فکر کنم ویتامین ب 12 صرفا برای تولید گویچه قرمز به کار میرفت
ج) کاملا درسته ! فکر کنم نیازی به توضیح نباشه
د) نه این کد برای گلبول قرمزه که اون هورمون ایریتروپویتین هستمیشه گزینه 3
امیدوارم که اشتباه نکرده باشم
@Allen-Gamer
منم همینطور فکر می کردم ولی جواب گزینه ۱ میشه ؛یعنی فقط عبارت د غلطه -
پرستو بابایی
سلام
الف) پروترومبیناز از گرده های آسیب دیده ترشح میشه که در صورت سوال گفته یاخته و ما میدونیم گرده ،یاخته نیست ( البته این عبارت یکم مشکل داره چون کتاب بافت های آسیب دیده هم گفته که ترشح میکنن ..
ولی منظورش احتمالا این بود که گفتم)
ب) عبارت خوبی هست : ما میدونیم که فولیک اسید در تقسیم طبیعی همه یاخته ها نقش داره و کارکرد صحیح فولیک اسید هم وابسته به حضور B12 است پس B12 هم در تقسیم طبیعی همه یاخته ها نقش دارهدو عبارت بعدی هم که فکر نکنم مشکلی داشته باشین
-
پس نتیجه میگیریم الف درسته
-
پرستو بابایی
سلام
الف) پروترومبیناز از گرده های آسیب دیده ترشح میشه که در صورت سوال گفته یاخته و ما میدونیم گرده ،یاخته نیست ( البته این عبارت یکم مشکل داره چون کتاب بافت های آسیب دیده هم گفته که ترشح میکنن ..
ولی منظورش احتمالا این بود که گفتم)
ب) عبارت خوبی هست : ما میدونیم که فولیک اسید در تقسیم طبیعی همه یاخته ها نقش داره و کارکرد صحیح فولیک اسید هم وابسته به حضور B12 است پس B12 هم در تقسیم طبیعی همه یاخته ها نقش دارهدو عبارت بعدی هم که فکر نکنم مشکلی داشته باشین
@erfan-f
خیلی ممنونم -
@Allen-Gamer
@erfan-f
Farideh Khangah
از همه شما کمال تشکر رو دارم -
گزارع
با اختلال در فعالیت انیدراز کربنیک تغییر در ساختار مولکولی که دارای COHN
میباشید میشود و میزان فعالیت اندام تولبد کنندهی اریتروپویتین می تواند تغییر کند . -
گزاره :
ششی که دارای ۲ شیار است در سمتی قرار دارد که دریچه سه لختی قرار دارد. -
گزاره :
ششی که دارای ۲ شیار است در سمتی قرار دارد که دریچه سه لختی قرار دارد.Farideh Khangah درود .
منظورتون از شیار همون لوب هست؟ -
گزاره :
ششی که دارای ۲ شیار است در سمتی قرار دارد که دریچه سه لختی قرار دارد.Farideh Khangah درست.
شش دارای ۳ لوب و ۲ شیار، شش راست هستش.
دریچه سه لختی هم در سمت راست هست -
Farideh Khangah درست.
شش دارای ۳ لوب و ۲ شیار، شش راست هستش.
دریچه سه لختی هم در سمت راست هست