هر کی یه گزاره

-
Rahman Aa
همه مار های ماده ک این اتفاق میفته ؟
نه برخی -
@Deleted-Account0
%(#1500ff)[در جریان نوعی پاسخ دفاعی در بدن انسان که با افزایش دمایی همراه است] که تحت تاثیر %(#ff0040)[قسمتی از مغز که بالاتر از بخش تولید حافظه کوتاه مدت قرار دارد] ،نیست می توان در پی ورود هر یاخته متعلق به بافت پیوندی به فضای میان یاخته ای نوعی تغییر شکل هسته را مشاهده کرد%(#000dff)[تب و التهاب]
%(#ff0040)[تالاموس و هیپوتالاموس]
تا اینجا التهاب میمونه
نه خب مثلا خونریزی ک میکنه گلبول قرمز هم میره بیرون اصلا هسته نداره
غلط@Soniaaa
آورین:) -
Rahman Aa
گلبول قرمز وارد فضای بین یاخته ای میشه ؟! ://@Deleted-Account0
وا خب اسمش روشه زخم میشه خب خونریزی میکنه خون میاد دیه -
Rahman Aa
درود .. تست جلوگیری شانسی پرانی بود:) -
@Soniaaa
آورین:)@Deleted-Account0
اگ گلبول قرمز رو در نظر نگیریم اونوقت گزارت چجور میشه؟ -
@Soniaaa
خوب
در واقع .. نظر من بیشتر رو همون بود ..اونجور درست میشه .. چون حین دیاپدز شکل هسته هم مثل شکل یاخته تغییر میکنه این نکته اش از آیکیو بود
ولی خوب گلبول قرمز هم باید در نظر بگیریم -
در جریان نوعی پاسخ دفاعی در بدن انسان که با افزایش دمایی همراه است که تحت تاثیر قسمتی از مغز که بالاتر از بخش تولید حافظه کوتاه مدت قرار دارد ،نیست می توان در پی ورود هر یاخته متعلق به بافت پیوندی به فضای میان یاخته ای نوعی تغییر شکل هسته را مشاهده کرد
خودم:}
@Deleted-Account0 در هر کی یه گزاره
گفته است:
در جریان نوعی پاسخ دفاعی در بدن انسان که با افزایش دمایی همراه است که تحت تاثیر قسمتی از مغز که بالاتر از بخش تولید حافظه کوتاه مدت قرار دارد ،نیست می توان در هر یاخته متعلق به بافت پیوندی که به فضای میان یاخته ای وارد میشوند نوعی تغییر شکل هسته را مشاهده کرد
خودم:}
-
@Soniaaa
خوب
در واقع .. نظر من بیشتر رو همون بود ..اونجور درست میشه .. چون حین دیاپدز شکل هسته هم مثل شکل یاخته تغییر میکنه این نکته اش از آیکیو بود
ولی خوب گلبول قرمز هم باید در نظر بگیریم@Deleted-Account0
عالی ممنونم -
@Soniaaa ببین چند تا غلط داره گلبول قرمزم نگیریم در پی دیاپدز نیست همزمان دوم این که این گفته در پی ورد هر یاخته پیوندی به فضای بین یاخته این همین جاش غلطه همشون وارد نمیشن مثلا گولبول قرمز/ جمله درست نقل قول کردم
Rahman Aa
خوب موافقم باهات باید واژه دیاپدز رو میگفتم چون اینجور همینجور که گفتین در جریان خون ریزی که یاخته ها خارج میشن دیگه تغییر شکلی که تو دیاپدز هست اتفاق نمیافته:) -
ی گزاره هم بگم و امروز بس کنم خیلی زیاد شد
در نوعی جانور که در شرایطی ممکن است به تنهایی به تولید مثل جنسی بپرداز امکان دارد که نوعی گیرنده در زیر چشم پرتوهای بازتاب شده از شکار را دریافت کند -
در نوعی جانور که در شرایطی ممکن است به تنهایی به تولید مثل جنسی بپرداز امکان دارد که نوعی گیرنده در زیر چشم پرتوهای بازتاب شده از شکار را دریافت کند -
@Nature در هر کی یه گزاره
گفته است:
@Soniaaa اینو تو سه سطحی دیدم یه بار....
درسته مغز من الان یعنی تو کدوم سطحشه؟
گزاره خودم بود
Rahman Aa در هر کی یه گزاره
گفته است:
@Soniaaa نه دیگه خطا دید نمیززنم این بار کور خوندی
افرین
-
گفته است:
@Soniaaa این تست فیزیکه بازتاب نه خیر
گفته است:
@Soniaaa نادرست
بازتاب .....چرا قسمت بازتاب غلطه؟ درستش چی میشه؟
-
گفته است:
@Soniaaa اینو تو سه سطحی دیدم یه بار....
درسته مغز من الان یعنی تو کدوم سطحشه؟
گزاره خودم بود
گفته است:
@Soniaaa نه دیگه خطا دید نمیززنم این بار کور خوندی
افرین
-
گفته است:
@Soniaaa این تست فیزیکه بازتاب نه خیر
گفته است:
@Soniaaa نادرست
بازتاب .....چرا قسمت بازتاب غلطه؟ درستش چی میشه؟
Michael Vey خب پرتو از موش میتابد به مار