هر کی یه گزاره![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=b024a18ca3e)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=b024a18ca3e)
-
@Soniaaa
اون باید بشه مایع بین لایه های پرده های جنب
ولی اگه یه «هر شش» میذاشتم ان قلتی بهش وارد نبود :// -
@Soniaaa
اون باید بشه مایع بین لایه های پرده های جنب
ولی اگه یه «هر شش» میذاشتم ان قلتی بهش وارد نبود ://@erfan-f
سر کلاس اتفاقا اینو بررسی کردن آقای هاشمی
در اون صورت گفتن ایرادی وارد نیست چون نگفته برا یک شش -
@Soniaaa ببینید اگر ایشون میگفتن هرشش هم باز غلط بود بازم 100 درصد غلط بود < الان خوبه که اشتب کنم > چون در هر شش هم باز مایع بین دولایه یکککککک پرده جنب قرار دارد نه بین پرده های جنب
@Rahman-Atafat
بله من گفتم نگفته یک شش اگه بگه غلطه -
-
@erfan-f
سر کلاس اتفاقا اینو بررسی کردن آقای هاشمی
در اون صورت گفتن ایرادی وارد نیست چون نگفته برا یک شش -
گزاره :
در مدت زمانی از تنفس یک فرد سالم که فاصله بین خطوط Z سارکومر های مهمترین ماهیچه تنفسی به کمترین میزان خود میرسد ، فشار مایع بین پرده های جنب به کمترین مقدار خود می رسد . -
@Soniaaa به ولا مایع بیننننننن پردهای جنب نیست بین لایه های یک پرده جنب قرار دارد چه در یک شش چه در 100 تا گزاره ایشون این بود که مایع بین پردهای جنب هست این حرف چه برا یک شش چه برا 1000 غلطه
@Rahman-Atafat
باشه چرا میزنید؟ -
@Rahman-Atafat
اگه عین گزاره رو پیدا کردم میفرستم -
@Rahman-Atafat
ممنون -
گزاره
به طور معمول، در جانوری که گیاهخوار بوده و با کمک آروارههای اطراف دهان، گوارش مکانیکی را آغاز میکند، قطعا حجیم ترین ساختار لوله گوارش به محل یاختههای دندانه دار متصل است.
صحیح یا غلط؟ دلیلش؟
@sara-83 سلام طبق شکل کتاب درسته
-
سلام
گزاره
ایا در لحظه ۳۰میلی ولت هر دو کانال دریچه پتاسیمی و سدیمی بسته هستند؟؟ -
@erfan-f
ramses kabir -
سلام
گزاره
ایا در لحظه ۳۰میلی ولت هر دو کانال دریچه پتاسیمی و سدیمی بسته هستند؟؟Erfan Iranmanesh 1
بله در یم لحظه ی کوتاه هر دو بسته میشوند -
Erfan Iranmanesh 1
بله در یم لحظه ی کوتاه هر دو بسته میشوند@amir-reza-babahabib ممنون
-
گزاره
هر گاه اختلاف پتانسیل درون نورون نسبت به بیرون ان به صفر نزدیک شود،مصرف مولکول های atpموجب تقویت فرایند انتشار در یاخته می شود. -
گزاره
هر گاه اختلاف پتانسیل درون نورون نسبت به بیرون ان به صفر نزدیک شود،مصرف مولکول های atpموجب تقویت فرایند انتشار در یاخته می شود.Erfan Iranmanesh 1
@Rahman-Atafat