هر کی یه گزاره

-
در مجرای هاورس یاخته ی استخوانی وجود ندارد.
یکی به من میگه چرا ؟ -
@Soniaaa
تست آی کیو و تست قلمچی هم بوده
همه دبیرای ما هم این نکته رو گفتن بعید میدونم از کنکور حذف شده باشه@AmirReza-Bhb
تو کتاب نشونش بده یا از کتاب برداشتش کن -
در مجرای هاورس یاخته ی استخوانی وجود ندارد.
یکی به من میگه چرا ؟@AmirReza-Bhb
چون توش رگ داریم -
تجربینوشتهشده در ۲۷ بهمن ۱۴۰۱، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط DexterMoreRight انجام شده
@Soniaaa
اره تو کتاب نیست ولی همه ی منابع اینو گفتن و سوالم ازش طرح میشه...
به ریسکش نمی ارزه نخونیمش -
@Soniaaa
مگه مجرای هاورس همش رگه؟ -
@Soniaaa
اره تو کتاب نیست ولی همه ی منابع اینو گفتن و سوالم ازش طرح میشه...
به ریسکش نمی ارزه نخونیمش@AmirReza-Bhb
رفرنس کنکور = کتاب
اولا نمیدنش دوما بدن بعد کنکور معلوم میشه چی درسته -
@Soniaaa
مگه مجرای هاورس همش رگه؟@AmirReza-Bhb
مجرا چیه ؟
ی محیط خالیه ک یا خالی میمونه یا با یچیزی پر میشه خب با رگ پر شده دا -
@AmirReza-Bhb
مجرا چیه ؟
ی محیط خالیه ک یا خالی میمونه یا با یچیزی پر میشه خب با رگ پر شده دا@Soniaaa
آخ آخ
وای
من دو روزه تو تست اینو دیدم دارم خود سامانه رو در نظر میگیرم
بشدت ممنون -
@Soniaaa
آخ آخ
وای
من دو روزه تو تست اینو دیدم دارم خود سامانه رو در نظر میگیرم
بشدت ممنون@AmirReza-Bhb
ب شدت خواهش
️
-
چندتا سوال:
-
بافت اسفنجی استخوان دراز، فاقد مغز قرمزه؟!
-
استخوان کتف به دندهها متصل نیست؟ هیچ تماسی نداره؟
-
در دو انتهای برامده استخوان دراز، مغز زرد یا قرمز وجود نداره؟
@ن-بآت چرا بافت اسفنجی رو باب اسفنجی خوندم
-
-
هرکی یه گزاره دو داره قوی تر پیش میرهها
نوشتهشده در ۲۷ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 برای من خیلی مفید بوده
-
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچهها
نظرتون راجع به صحیح یا غلط بودن این گزاره چیه؟ با دلیل- در ساختار پوست فردی بالغ، همه یاختههای موجود در ضخیمترین لایه، در جلوگیری از ورود عوامل بیماریزا به بدن، نقش مهمی دارند.
-
سلام بچهها
نظرتون راجع به صحیح یا غلط بودن این گزاره چیه؟ با دلیل- در ساختار پوست فردی بالغ، همه یاختههای موجود در ضخیمترین لایه، در جلوگیری از ورود عوامل بیماریزا به بدن، نقش مهمی دارند.
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده@ن-بآت
منظورش لایه درمه ؛غلطه؟ -
سلام بچهها
@ن-بآت @ن-بآت غلطه. اول با چند تا دلیل تقریبا شر و ور: ۱) از کلمه «نقش مهمی» وقتی استقاده میکنیم، که چند تا نقش هست، یه عده شون نقش مهم هستن. پس نمیشه بگیم همه نقش مهمی دارن. ۲) نقش مهم گلبول قرمز در جلوگیری از ورود عوامل بیماری زا چیه؟
حالا دلیل درست حسابی: کتاب درمورد لایه درونی، فقط واسه بافت پیوندی توضیح داده. آخرسر هم نوشته عملا سدی غیرقابل نفوذ است. یعنی به خاطر این بافت پیوندی، غیرقابل نفوذ است. پس نقش مهم رو همین بافت دارهدر ضمن یه نکته خیلی مهم تر: مثلا گلبول های سفید داخل خون هم نقشی در جلوگیری ار ورود عوامل بیماری زا ندارن. چون اینا مال خط دوم هستن. اما جلوگیری از ورود، برای خط اوله. (اگه این گلبول های سفید علیه عوامل بیماری زا فعالیت کنن، دیگه نمیشه گفت جلوگیری ار ورود کردن. چون قطعا وارد شدن که به خط دوم رسیدن)
داخل پوست، مثلا گیرنده درد و گیرنده فشار هم داریم، که در جلوگیری از ورود عوامل بیماری زا نقشی نداره
-
@ن-بآت
منظورش لایه درمه ؛غلطه؟نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی
بله لایه درم رو میگه. صحیح گرفته پاسخنامه:(
ولی بنظر خودم غلط بود. -
پرستو بابایی
ولی بنظر خودم غلط بود.@ن-بآت
میشه لطف کنی خود تست رو بفرستی -
@ن-بآت
میشه لطف کنی خود تست رو بفرستینوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
پرستو بابایی
ولی بنظر خودم غلط بود.@ن-بآت نگا طراح فقط یه دلیل میتونه داشته باشه برای درست گرفتن این گزاره.
اون هم اینکه : خو به هر حال همه یاخته های پوست ماده هستن و جلوی ورود رو میگیرن(عین آجر دیوار) -
@ن-بآت نگا طراح فقط یه دلیل میتونه داشته باشه برای درست گرفتن این گزاره.
اون هم اینکه : خو به هر حال همه یاخته های پوست ماده هستن و جلوی ورود رو میگیرن(عین آجر دیوار)نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@پارسا-کریم-خانی
واقعا این دلیل خوبی نمیشه که گزاره رو صحیح بگیره . فکر کنم طراح اصلا توجهی به سایر سلولهای درم نداشته. مثلا یاخته ماهیچهای هم توی درم دیده میشه ولی نقش انچنان مهمی نداره که از ورود عوامل بیماری زا جلوگیری کنه. -
هر استخوانی که در بدن انسان در تماس با پرده ی مننژ قرار دارد فقط در مفصل ثابت با استخوان های دیگر ارتباط دارد!
چرا غلطه؟