هر کی یه گزاره

-
بچه ها یه سوال مونوسیت دیاپدز میکنه میره در بافت تبدیل میشه به درشت خوار و دارینه ای
یا این تبدیل شدن حین دیاپدزه ؟؟ -
بچه ها یه سوال مونوسیت دیاپدز میکنه میره در بافت تبدیل میشه به درشت خوار و دارینه ای
یا این تبدیل شدن حین دیاپدزه ؟؟@Deleted-Account0
دیدم متن کتاب میگه از خون خارج شده و پس از خروج از خون
خودش یه گزاره بودااا -
@Deleted-Account0
خودش یه گزاره بودااا@Deleted-Account0
من از اشکان پرسیدم چرا گفت حین -
خوب شد مطرح شدا
-
ولی خوب ترجیح میدم هاشمی و .. که هیچی خوده مولفم بیاد میگم اینو نوشتی:)
-
@Deleted-Account0
خودش یه گزاره بودااا -
Rahman Aa
عههه متن التهاب هم گفته
تو تعریف مونسیتم گفته
شد دوجا پس:) -
ولی خوب ترجیح میدم هاشمی و .. که هیچی خوده مولفم بیاد میگم اینو نوشتی:)
@Deleted-Account0
چون موقع توضیح دادن برا حرکات امیبی گفت ممکنه دقت نکرده باشه ولی من جمله ب جمله دقت کردم چی میگه
در کل همون متن کتاب درسته -
یبارم یکی پرسیده بود نیشه حشرات باعث خیز یا ادم میشه
آره کلن هر نوع التهابی باعث خروج بیش از حده خوناب و پرتویین هاش میشه پس خیز اتفاق میفته -
اگر بعداز نوعی تقسیم که در ان عدد کروموزومی نصف میشود سلول های حاصل نوع دیگر تقسیم را انجام دهند قطعا ان جاندار دارای نوعی اندامک دوغشایی کاروتنوئیددار خواهد بود
گزاره -
در جریان نوعی پاسخ دفاعی در بدن انسان که با افزایش دمایی همراه است که تحت تاثیر قسمتی از مغز که بالاتر از بخش تولید حافظه کوتاه مدت قرار دارد ،نیست می توان در پی ورود هر یاخته متعلق به بافت پیوندی به فضای میان یاخته ای نوعی تغییر شکل هسته را مشاهده کرد
خودم:}
-
اگر بعداز نوعی تقسیم که در ان عدد کروموزومی نصف میشود سلول های حاصل نوع دیگر تقسیم را انجام دهند قطعا ان جاندار دارای نوعی اندامک دوغشایی کاروتنوئیددار خواهد بود
گزاره -
Rahman Aa
همه مار ها ؟ -
در جریان نوعی پاسخ دفاعی در بدن انسان که با افزایش دمایی همراه است که تحت تاثیر قسمتی از مغز که بالاتر از بخش تولید حافظه کوتاه مدت قرار دارد ،نیست می توان در پی ورود هر یاخته متعلق به بافت پیوندی به فضای میان یاخته ای نوعی تغییر شکل هسته را مشاهده کرد
@Deleted-Account0
؟! -
-
@Deleted-Account0
%(#1500ff)[در جریان نوعی پاسخ دفاعی در بدن انسان که با افزایش دمایی همراه است] که تحت تاثیر %(#ff0040)[قسمتی از مغز که بالاتر از بخش تولید حافظه کوتاه مدت قرار دارد] ،نیست می توان در پی ورود هر یاخته متعلق به بافت پیوندی به فضای میان یاخته ای نوعی تغییر شکل هسته را مشاهده کرد%(#000dff)[تب و التهاب]
%(#ff0040)[تالاموس و هیپوتالاموس]
تا اینجا التهاب میمونه
نه خب مثلا خونریزی ک میکنه گلبول قرمز هم میره بیرون اصلا هسته نداره
غلط -
Rahman Aa
گلبول قرمز وارد فضای بین یاخته ای میشه ؟! :// -
Rahman Aa
گلبول قرمز وارد فضای بین یاخته ای میشه ؟! ://