هر کی یه گزاره😁😁😁
-
درم
اپی درم
و
اندودرم
شبیه و بی ربطن 😂😑🚶🏻♂️ -
گزاره
در یاخته های ماهیچه ای انسان، در شرایطی که اکسیژن کافی در اختیار یاخته باشد، همانند شرایطی که یاخته با عدم وجود اکسیژن کافی رو به رو است، الکترون ترکیب حامل الکترون تولید شده در گلیکولیز، به طور مستقیم به نوعی ترکیب آلی منتقل میشود. -
گزاره
در یاخته های ماهیچه ای انسان، در شرایطی که اکسیژن کافی در اختیار یاخته باشد، همانند شرایطی که یاخته با عدم وجود اکسیژن کافی رو به رو است، الکترون ترکیب حامل الکترون تولید شده در گلیکولیز، به طور مستقیم به نوعی ترکیب آلی منتقل میشود.Michael Vey راس میگه
-
Michael Vey راس میگه
Rahman Aa تو هم راس میگی:face_with_tears_of_joy:
-
Rahman Aa تو هم راس میگی:face_with_tears_of_joy:
Michael Vey بروووووووووووووووو
-
ب منم توضیحش بدید من هنوز اینجارو مرور نکردم
-
گزاره
در یاخته های ماهیچه ای انسان، در شرایطی که اکسیژن کافی در اختیار یاخته باشد، همانند شرایطی که یاخته با عدم وجود اکسیژن کافی رو به رو است، الکترون ترکیب حامل الکترون تولید شده در گلیکولیز، به طور مستقیم به نوعی ترکیب آلی منتقل میشود.Michael Vey به سونیا توضیح بده من گیجش میکنم پودرم میکنه😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
-
@Soniaaa الکترون ترکیب حامل الکترون تو هوازی مستقیما ب پروتئین داده میشه و تو غیر هوازی هم تو لاکتیکی مستقیما ب خود پیرووات داده میشه
-
@Soniaaa الکترون ترکیب حامل الکترون تو هوازی مستقیما ب پروتئین داده میشه و تو غیر هوازی هم تو لاکتیکی مستقیما ب خود پیرووات داده میشه
Michael Vey
عا یادم اومد دمت گرم مرسی💛 -
هرچن من ی سوال برام پیش اومد.. هر یک از تخمیرای لاکتیکی و الکلی تو چ یاخته هایی دیده میشن؟
مثلا من میدونم هردوتاش تو گیاها دیده میشن
ولی مثلا چرا برا ماهیچه فق لاکتیکیو در نظر میگیریم؟ برا باکتریا چجوریه؟ عاای خدااا -
هرچن من ی سوال برام پیش اومد.. هر یک از تخمیرای لاکتیکی و الکلی تو چ یاخته هایی دیده میشن؟
مثلا من میدونم هردوتاش تو گیاها دیده میشن
ولی مثلا چرا برا ماهیچه فق لاکتیکیو در نظر میگیریم؟ برا باکتریا چجوریه؟ عاای خداااMichael Vey باکتریا هر دوشم دارنا خود کتاب گفته هر دو رو دارن متن بخون هست تو متن
-
Michael Vey باکتریا هر دوشم دارنا خود کتاب گفته هر دو رو دارن متن بخون هست تو متن
Rahman Aa ماهیچه چی؟
-
چرا خیلی سبز برا ماهیچه فق لاکتیکیو درنظر گرفته؟ ینی الکلی نداره؟
-
Rahman Aa ماهیچه چی؟
Michael Vey
بدن ما کلا الکلی نداره
ب قول دکتر میرزایی اونوقت میدوییدیم مست میشدیم😂😂 -
Michael Vey
بدن ما کلا الکلی نداره
ب قول دکتر میرزایی اونوقت میدوییدیم مست میشدیم😂😂@Soniaaa اووووووووو نمیدونستم:face_with_tears_of_joy:
-
Rahman Aa ماهیچه چی؟
Michael Vey جاست اند جاست لاکتیکی الکلی بدن نمیده درحد کتاب فک کن الکلی بدن بده اون وفق همون قضیه نخورده مستم میشه🤣🤣😂😂😂😂😂
-
@Soniaaa اووووووووو نمیدونستم:face_with_tears_of_joy:
Michael Vey
البته از نظر علمییییییییییییییییی گولبول قرمز الکلی داره ولی ما در نظر نمیگیریم -
Michael Vey
البته از نظر علمییییییییییییییییی گولبول قرمز الکلی داره ولی ما در نظر نمیگیریم -
Michael Vey جاست اند جاست لاکتیکی الکلی بدن نمیده درحد کتاب فک کن الکلی بدن بده اون وفق همون قضیه نخورده مستم میشه🤣🤣😂😂😂😂😂
Rahman Aa تو و سونیا هردو یجا میرین ن؟:rolling_on_the_floor_laughing:
-
Rahman Aa تو و سونیا هردو یجا میرین ن؟:rolling_on_the_floor_laughing:
Michael Vey 😂😂😂😂😂نه نمیدونم 😂