هر کی یه گزاره

-
Rahman Aa
حالا بی خیال این گزاره ولی شش ها داخل پرندگان خون روشنی رو که میگیرن چه مستقیم چه غیر مستقیم به سرخرگ نمیریزن ! -
Rahman Aa
حالا بی خیال این گزاره ولی شش ها داخل پرندگان خون روشنی رو که میگیرن چه مستقیم چه غیر مستقیم به سرخرگ نمیریزن ! -
Rahman Aa اره مطمئنمم
غیر مستقیمش اینطور میشهه:
چهار سیاهرگ ششش---> دهلیز راست---> بطن راست---> سرخرگ ششی -
@naVd دیگه خدای غیر مستقیم میگه انقد طول نمیره میره البت گزاره استاندارد نیست در کل چون هرکسی میتونه برداشت متفاوت کنه ازش
-
@naVd من خودم نیستم میگم بازم گزاره درست میبود البته احتمالا گزاره تست نباید باشه مال خودشونه یه نمه غیر معقوله
Rahman Aa
گزاره دومی اگه میگفت ذخیره دمی نظرت چی بود؟ -
Rahman Aa
گزاره دومی اگه میگفت ذخیره دمی نظرت چی بود؟ -
Rahman Aa
گزاره دومی اگه میگفت ذخیره دمی نظرت چی بود؟@Deleted-Account0 خب ببین ذخیره دمی که نه 150 تا بیشترم وارد شش میشه تا جای هوای مرده قبلیو بگیره و 150 تای قبلی که مال هوای مردس با باقی مونده وارد حبابک شن یعنی چیزی بیشتر از اون میاد که 150 تا جایگزین میشه 150 تای قبلی با این میره داخل یه این چنین حالتی میشه
-
@Deleted-Account0 خب ببین ذخیره دمی که نه 150 تا بیشترم وارد شش میشه تا جای هوای مرده قبلیو بگیره و 150 تای قبلی که مال هوای مردس با باقی مونده وارد حبابک شن یعنی چیزی بیشتر از اون میاد که 150 تا جایگزین میشه 150 تای قبلی با این میره داخل یه این چنین حالتی میشه
-
@Deleted-Account0 خب ببین ذخیره دمی که نه 150 تا بیشترم وارد شش میشه تا جای هوای مرده قبلیو بگیره و 150 تای قبلی که مال هوای مردس با باقی مونده وارد حبابک شن یعنی چیزی بیشتر از اون میاد که 150 تا جایگزین میشه 150 تای قبلی با این میره داخل یه این چنین حالتی میشه
Rahman Aa
نفهیمدم منظورت چیه
ولی این قسمت حذفه تحلیل خودمم پایین گفتم برای یه معلم زیست بود چن روز پیش یه همچین گزاره ای رو بررسی کرد -
Rahman Aa به عبارتی با یک دم عمنمیق 150 تا در حالت طبعیییییییییییی (هورمون اپی نفرین نور اپی نفرین حجم هوای مرده رو زیاد تر میکنه ) همای مرده میمونه تو بخش هادی
-
Rahman Aa به عبارتی با یک دم عمنمیق 150 تا در حالت طبعیییییییییییی (هورمون اپی نفرین نور اپی نفرین حجم هوای مرده رو زیاد تر میکنه ) همای مرده میمونه تو بخش هادی
-
Rahman Aa
نفهیمدم منظورت چیه
ولی این قسمت حذفه تحلیل خودمم پایین گفتم برای یه معلم زیست بود چن روز پیش یه همچین گزاره ای رو بررسی کرد@Deleted-Account0 ببین هوای مرده که میگیم ما اگر ما دم عمیق کنیم هوای مرده جزو دم عمیق محسوب میشه نه جاری حالا اگر شرایط طبیعی باشه و قطر مجاری تنفسی زیاد تر نشه بر اثر هورمون اپی نفرین و نور اپی نفرین 150 تا از هوای که طی یک دم عمیق وارد سطوووووحح تنفسی میشه توبخش هادی میمونه و وارد مبادله ای نمیشه (میدونیم نای نایژکاصلی و حلق وبینی هم هوای مرده دارن ) یعنی اون حجم ذخیره دمی که میگیم یه چی بیشتر از اون وارد سطوح تنفسی میشه
-
سلام
گزاره
۱.سطوح تنفسی مرطوب در پرندگان نمی تواند خون روشن بطن چپ را مستقیما به یک سرخرگ وارد کند.
۲.در انقباض ماهیچه های ناحیه گردن قطعا به اندازه ی حجم ذخیره بازدمی، هوا به شش ها وارد می شود.
نظرتون؟@MV-ettta
سلام مجدد ممنون از وقتی که گذاشتین و تحلیل کردین نگاه های متفاوتی داشتین و برام جالب بود.
گزاره اول مربوط به یه تست بود طراح محترم غلط در نظر گرفته بود بدون هیچ توجیهی. و گزاره دوم هم طراح گرامی درست در نظر گرفته بود.و نظر من هم برعکس طراح.
در قسمت اول گزاره اول با توجه به اینکه پرندگان حبابک ندارن پس منظورش از سطوح تنفسی مرطوب کل مجاری تنفسی به غیر از حبابکه. و قسمت دوم که خیلی عجیبه میگه این سطوح خون رو به جایی وارد می کنن! در بین عوامل موثر در حرکت خون فکر نمی کنم دستگاه تنفسی رو هم قید بکنن!در واقع خون داره از بخش های مختلف این دستگاه عبور می کنه نه اینکه این دستگاه با خون کاری بکنه!(البته به غیر از تبادل اکسیژن و ...) حالا چون گفته نمی تونه این شعبده بازی رو انجام بده من این گزاره رو درست در نظر گرفتم. در خصوص گزاره دوم طبق شکل کتاب و حتی متن لزوما هر هوایی که بعد از یک بازدم عمیق یا دم عمیق جابه جا میشه به حداکثر نمی رسه پس اینکه قطعا فلان قدر وارد می شود یا خارج می شود درست نیست. لطفا اگه نظری در خصوص تحلیل من دارید بگید. -
@MV-ettta
سلام مجدد ممنون از وقتی که گذاشتین و تحلیل کردین نگاه های متفاوتی داشتین و برام جالب بود.
گزاره اول مربوط به یه تست بود طراح محترم غلط در نظر گرفته بود بدون هیچ توجیهی. و گزاره دوم هم طراح گرامی درست در نظر گرفته بود.و نظر من هم برعکس طراح.
در قسمت اول گزاره اول با توجه به اینکه پرندگان حبابک ندارن پس منظورش از سطوح تنفسی مرطوب کل مجاری تنفسی به غیر از حبابکه. و قسمت دوم که خیلی عجیبه میگه این سطوح خون رو به جایی وارد می کنن! در بین عوامل موثر در حرکت خون فکر نمی کنم دستگاه تنفسی رو هم قید بکنن!در واقع خون داره از بخش های مختلف این دستگاه عبور می کنه نه اینکه این دستگاه با خون کاری بکنه!(البته به غیر از تبادل اکسیژن و ...) حالا چون گفته نمی تونه این شعبده بازی رو انجام بده من این گزاره رو درست در نظر گرفتم. در خصوص گزاره دوم طبق شکل کتاب و حتی متن لزوما هر هوایی که بعد از یک بازدم عمیق یا دم عمیق جابه جا میشه به حداکثر نمی رسه پس اینکه قطعا فلان قدر وارد می شود یا خارج می شود درست نیست. لطفا اگه نظری در خصوص تحلیل من دارید بگید.پرندگان حبابک ندارن پس منظورش از سطوح تنفسی مرطوب کل مجاری تنفسی به غیر از حبابکه.
پرندگان حبابک ندارن درست (که البته این خارج از کتابه)، ولی سطح تنفسیشون شش هاشون هست نه کل دستگاه تنفس ومجاری تنفسی،مثلا نای که سطح تنفسی نیست .در کل راجب گزاره اول نظری ندارم
ولی تحلیلتون از گزاره دوم درسته و موافقم -
پرندگان حبابک ندارن پس منظورش از سطوح تنفسی مرطوب کل مجاری تنفسی به غیر از حبابکه.
پرندگان حبابک ندارن درست (که البته این خارج از کتابه)، ولی سطح تنفسیشون شش هاشون هست نه کل دستگاه تنفس ومجاری تنفسی،مثلا نای که سطح تنفسی نیست .در کل راجب گزاره اول نظری ندارم
ولی تحلیلتون از گزاره دوم درسته و موافقم