هر کی یه گزاره😁😁😁
-
@fatemeh-jk در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@naVd صفحه 31
ملخ حشره ای گیاه خوار است وبا استفاده از آرواره ها مواد غذایی را خرد و به دهان منتقل میکند.اهااااان متوجه شدممممم تو متن گفته اول ارواره بعد با دهان درستهههه مچکرم
@naVd خواهش مندم 🤝🌸
-
_Reza_
اون حبابکا بخشی از نایژگ نیستا، روش قرار داره .. -
@naVd

فکر می کردم آرواره رو کشیده شکل
اما از متن هم میشه فهمید
عکسش رو میزارم براتون -
@naVd

فکر می کردم آرواره رو کشیده شکل
اما از متن هم میشه فهمید
عکسش رو میزارم براتون -
@naVd خواهش می کنم
-
@naVd
راستی شما کابر جدید
یا اکانت جدید😂؟! -
@Deleted-Account0 
مثلا توی گوارشم میگیم چینه دان بخش انتهایی خود مریه ... پس نکات چینه دان برای مریم هست ...
اینم همونه دیگه عرفان
_Reza_
الان شما میگی نایژک مبادله ای هم محلی هست برای تبادل گاز ها (جدای از حبابکایی که روش و در اخرش قرار دارن)؟ -
@naVd
راستی شما کابر جدید
یا اکانت جدید😂؟! -
_Reza_ ببخشین یادتونه چند وقت پیش بود یه تست گذاشته بودین تحلیل میکردیم اونجا فهمیدیم که همه سلول ها آنزیم گوارشی دارن حتی روده بزرگ.
بعد میخواستم بدونم یعنی اگه اینطور بگیم که حتی کبد هم آنزیم گوارشی داره میشه درست گرفت؟
آنزیم گوارشی برای لیزوزوم منظورمه
وگرنه که روده بزرگ و کبد آنزیم گوارشی برای کیموس ندارنخواستم بگم که با این موضوع سریع گارد نگیریم که هر وقت کبد و آنزیم دیدیم سریع بگیم غلطه. درسته؟
پ.ن: البته ديگه برای روده بزرگ کیموس به حساب نمیاد
https://forum.alaatv.com/post/3048443 -
_Reza_
الان شما میگی نایژک مبادله ای هم محلی هست برای تبادل گاز ها (جدای از حبابکایی که روش و در اخرش قرار دارن)؟ -
@Deleted-Account0 نه اینطور نه . به واسطه حبابک هایی که روش هستن این ویژگی به نایژک مبادله ای هم داده میشه
_Reza_
آها حالا هم نظریم .. -
_Reza_ ببخشین یادتونه چند وقت پیش بود یه تست گذاشته بودین تحلیل میکردیم اونجا فهمیدیم که همه سلول ها آنزیم گوارشی دارن حتی روده بزرگ.
بعد میخواستم بدونم یعنی اگه اینطور بگیم که حتی کبد هم آنزیم گوارشی داره میشه درست گرفت؟
آنزیم گوارشی برای لیزوزوم منظورمه
وگرنه که روده بزرگ و کبد آنزیم گوارشی برای کیموس ندارنخواستم بگم که با این موضوع سریع گارد نگیریم که هر وقت کبد و آنزیم دیدیم سریع بگیم غلطه. درسته؟
پ.ن: البته ديگه برای روده بزرگ کیموس به حساب نمیاد
https://forum.alaatv.com/post/3048443@fatemeh-jk دقیقا بله درسته
یه نکته دیگه هم بگم تکمیل شه .. در لوله روده بزرگم امکان دیده شدن آنزیم گوارشی هست ! چطور ؟
متن کتاب میگه غذاهای گوارش نشده و آنزیم های گوارشی و ... از روده بزرگ عبور میکنن و بعد از آبگیری دفع میشن .
اما آنزیم ها رو یاخته های روده بزرگ ترشح نکردن ... -
@fatemeh-jk دقیقا بله درسته
یه نکته دیگه هم بگم تکمیل شه .. در لوله روده بزرگم امکان دیده شدن آنزیم گوارشی هست ! چطور ؟
متن کتاب میگه غذاهای گوارش نشده و آنزیم های گوارشی و ... از روده بزرگ عبور میکنن و بعد از آبگیری دفع میشن .
اما آنزیم ها رو یاخته های روده بزرگ ترشح نکردن ..._Reza_ آهاان مرسی 🌸💫
میتونیم ترکیب کنیم این قضيه رو با آنزیم سلولاز که تو سیرابی وجود داره ولی میتونه وارد نگاری هم بشه؟
-
_Reza_ آهاان مرسی 🌸💫
میتونیم ترکیب کنیم این قضيه رو با آنزیم سلولاز که تو سیرابی وجود داره ولی میتونه وارد نگاری هم بشه؟
@fatemeh-jk خواهش ✨
نه اونجا نمیشه . آنزیم هایی که در روده بزرگ دیده میشن از قسمت های قبل مثلا پانکراس و معده به لوله گوارش ترشح شدن که اومدن رسیدن اینجا
ولی باکتری های سیرابی سلولاز رو به صورت درون سلولی برای خودشون تجزیه میکنن . سلولاز که ترشح نمیکنن درنتیجه همون سیرابی دیده میشه فقط. بجاش ویتامین b12 میدن به گاو یا گوسفند . سلولز رو برای خودشون تجزیه میکنن. -
@fatemeh-jk خواهش ✨
نه اونجا نمیشه . آنزیم هایی که در روده بزرگ دیده میشن از قسمت های قبل مثلا پانکراس و معده به لوله گوارش ترشح شدن که اومدن رسیدن اینجا
ولی باکتری های سیرابی سلولاز رو به صورت درون سلولی برای خودشون تجزیه میکنن . سلولاز که ترشح نمیکنن درنتیجه همون سیرابی دیده میشه فقط. بجاش ویتامین b12 میدن به گاو یا گوسفند . سلولز رو برای خودشون تجزیه میکنن._Reza_
خیلی ممنونم 👌🏻🌸🙏🏻 -
گزاره
در نوعی یادگیری ، محرک بی اثر به تنهایی میتواند قادر به ترشح بیشتر نوعی آنزیم هیدرولیز کننده شود ._Reza_
درسته؟ -
@Sevilay نه باید میگفت محرک شرطی
مثلا در آزمایش پاولوف زنگوله در ابتدا محرک بی اثره ولی در ادامه به محرک شرطی تبدیل میشه این جمله قشنگه :
محرک بی اثر به تنهایی منجر به پاسخ نمیشود ولی محرک شرطی به تنهایی منجر به پاسخ میشود ( منظورم از پاسخ ترشح بزاقه ) -
@Sevilay نه باید میگفت محرک شرطی
مثلا در آزمایش پاولوف زنگوله در ابتدا محرک بی اثره ولی در ادامه به محرک شرطی تبدیل میشه این جمله قشنگه :
محرک بی اثر به تنهایی منجر به پاسخ نمیشود ولی محرک شرطی به تنهایی منجر به پاسخ میشود ( منظورم از پاسخ ترشح بزاقه )_Reza_
آهان ازون نظر
حس میکنم زیادی گیر داده شده و مشکلی نباشه نمیدونم
اونجارو جدیدا مرور نکردم
ممنون بازم✨ -
_Reza_
آهان ازون نظر
حس میکنم زیادی گیر داده شده و مشکلی نباشه نمیدونم
اونجارو جدیدا مرور نکردم
ممنون بازم✨@Sevilay قبول دارم زیادی ریز بود ولی این گزاره قشنگه :
گزاره
در رابطه با رفتار هایی که سبب میشوند طی تولید مثل ، موفقیت تولید مثلی جانور نر و ماده تضمین شود میتوان گفت ، جانورانی بعد از بررسی ویژگی های جفت ، رفتار انتخاب جفت را بروز میدهند