هر کی یه گزاره😁😁😁
-
@Sevilay قبول دارم زیادی ریز بود ولی این گزاره قشنگه :
گزاره
در رابطه با رفتار هایی که سبب میشوند طی تولید مثل ، موفقیت تولید مثلی جانور نر و ماده تضمین شود میتوان گفت ، جانورانی بعد از بررسی ویژگی های جفت ، رفتار انتخاب جفت را بروز میدهند -
گزاره
در رابطه با رفتار هایی که سبب میشوند طی تولید مثل ، موفقیت تولید مثلی جانور نر و ماده تضمین شود میتوان گفت ، جانورانی بعد از بررسی ویژگی های جفت ، رفتار انتخاب جفت را بروز میدهند_Reza_
حسم میگه غلطه؟ -
گزاره
در رابطه با رفتار هایی که سبب میشوند طی تولید مثل ، موفقیت تولید مثلی جانور نر و ماده تضمین شود میتوان گفت ، جانورانی بعد از بررسی ویژگی های جفت ، رفتار انتخاب جفت را بروز میدهند -
گزاره
@naVd
عا به نکته ظریفی اشاره کردی👌🏻 -
Rahman Aa
چرا حسی جواب میدید یه دور ورق بزنید 😂 من حوصلم سر میره یدور میخونمش خیلی باحاله 🥲
همونطور که گفتید غلطه چون طبق متن ص ۱۱۶ بررسی ویژگی های جفت خودش مرحله ای از انتخاب جفته .._Reza_
چون کنکورم حسی جواب دادیم که اینجاییم😂
یهو دیدی حسمون خراب شد ب فنا میریم😂 -
Rahman Aa
چرا حسی جواب میدید یه دور ورق بزنید 😂 من حوصلم سر میره یدور میخونمش خیلی باحاله 🥲
همونطور که گفتید غلطه چون طبق متن ص ۱۱۶ بررسی ویژگی های جفت خودش مرحله ای از انتخاب جفته .. -
@Sevilay حالا حسی خوبه یکی از دوستان مورچه رفته بود رو برگش از هرجا رد میشد همون گزینه رو میزد 😐😂 این غریزیه ؟ 🤣
_Reza_
😂😂
اون یچی زده بوده -
_Reza_ باورت نمیشه من حسی جواب میدم اکثر جا ها حسم درست میگه حسی نه شانسی نه یه چیزی فرا تر از شانسه همیشه هم تا الان تو زیست جواب داده 😂😂😂
-
در پی خالص کردن نوعی از زنجیره های پروتئینی در مرحله سوم نوعی از فرایندها می توان هومولین Nساخت
گزاره -
در پی خالص کردن نوعی از زنجیره های پروتئینی در مرحله سوم نوعی از فرایندها می توان هومولین Nساخت
گزاره -
@Sevilay هومولین ان میشه اون انسولینی که توو فصل هفت میساختیم... ولی نوعی زنجیره نیست دونوع بودن... غلطه
@naVd
درسته👌🏻 -
@naVd
نه درسته خودم حواسم نبود