یاغی کنکور هستی؟
-
الان راه ابریشمی های پارسال دیگه امسال نمیتونن آزمون سه آ بدن یا مشاوره و تحلیل آزمون ها براشون قرار نمیگیره؟
@M-anاحسان نوروزی کیوی سه آ و تحلیل ها نه مشاوره رو مطمعن نیستم ولی اونم احتمالا نه
-
الان راه ابریشمی های پارسال دیگه امسال نمیتونن آزمون سه آ بدن یا مشاوره و تحلیل آزمون ها براشون قرار نمیگیره؟
@M-anاحسان نوروزی کیوی نه اگر راه ابریشم پارسال رو داری فکر کنم باید ما به التفاوت رو بپردازی
-
@M-an سلام
راه ابریشمی های پارسال که دیگ جزوات راه ابریشم رو نیاز ندارن میتونن به راه ابریشمی های جدید بفروشن؟Mohammadreza Dehnavy من جزوه زبان آقای چیذری رو دارم اگه بخواید فقط من سبزوارم مشکل فرستادنش
-
Mohammadreza Dehnavy من جزوه زبان آقای چیذری رو دارم اگه بخواید فقط من سبزوارم مشکل فرستادنش
Leila Khosrojerdi من کاشمری هستم میشود برای من بفرستید؟
-
راه ابریشم یدونه تحلیل ازمون هم نداره؟؟
به خاطر یه تحلیل ازمون میخوام، باید پرو تهیه کنم:/
-
راه ابریشم یدونه تحلیل ازمون هم نداره؟؟
به خاطر یه تحلیل ازمون میخوام، باید پرو تهیه کنم:/
moahammad sh
تحلیل آزمون ها فقط تو راه ابریشم پرو هست
هم تحلیل آزمون ۳آ و هم تحلیل یکی از آزمون های دیگه به انتخاب خودتوناگه سال قبل راه ابریشم رو تهیه کردین
فقط با پرداخت مابه تفاوت راه ابریشم و راه ابریشم پرو می تونید راه ابریشم پرو رو داشته باشین
و از همه خدماتی که داره استفاده کنید -
moahammad sh
هم تحلیل آزمون ۳آ و هم تحلیل یکی از آزمون های دیگه به انتخاب خودتوناگه سال قبل راه ابریشم رو تهیه کردین
فقط با پرداخت مابه تفاوت راه ابریشم و راه ابریشم پرو می تونید راه ابریشم پرو رو داشته باشین
و از همه خدماتی که داره استفاده کنید -
Parsa Nm
سلام بستگی داره کدوم درس رو تهیه کرده باشین
قیمت راه ابریشم رو از راه ابریشم پرو اون درس
یا اگه پک رو تهیه کردین از پکش کم کنید
اگه خواستین تهیه کنید تیکت بزنید راهنمایی می کنن -
Parsa Nm
سلام بستگی داره کدوم درس رو تهیه کرده باشین
قیمت راه ابریشم رو از راه ابریشم پرو اون درس
یا اگه پک رو تهیه کردین از پکش کم کنید
اگه خواستین تهیه کنید تیکت بزنید راهنمایی می کنن -
moahammad sh
و از همه خدماتی که داره استفاده کنید@M-an سلام. ببخشید در راه ابریشم پرو فقط تحلیل یک آزمون آزمایشی غیر از سه آ را میتونیم نگاه گنیم یا همه آزمون های آزمایشی؟
-
@M-an سلام
با خرید تک درس راه ابریشم پرو ،تمامی امکانات مشاوره ای و ... برای ما فعال میشه؟؟
یا باخرید پک فقط میشه؟؟
-
@M-an سلام. ببخشید در راه ابریشم پرو فقط تحلیل یک آزمون آزمایشی غیر از سه آ را میتونیم نگاه گنیم یا همه آزمون های آزمایشی؟
-
سلام خدا قوت. چرا تو فیلم ها و جزوه های من فیزیک اقای طلوعی هست ولی تو داشبورد فیزیک اقای کازرانیان؟ @M-an
-
سلام دوستان برنامه مطالعاتی جدیدروازکجادانلودکنم؟