استحکام نایژه
-
سلام . چرا استاد موقاری در جلسه 22 زیست دهم ، میگن که کمترین استحکام مربوط به نایژه های بالای نایژک است در حالیکه نایژک ها و نایژک های نهایی اصلا غضروف ندارن و خیلی استحکامشون از اون بخشی که استاد موقاری گفتن کمتره؟!
محمد فواد سلام..اقا نایژک ها که بقول خودتون اصن غضروف ندارن بخایم از لحاظ استحاکم بررسیشون کنیم...
مقایسه استحکام نای و نایژه بر اساس کم زیاد بودن غضروف هست پس وقتی غضروف نیست نمیتونه نایژک در این رنکینگ:) جایی داشته باشه -
استحکامشون در برابر جریان هوا کمتره نه استحکام ساختاریشون
-
محمد فواد فقط همین دو درس رو پیش خوانی میکنی فیزیک و شیمی چی؟
مریم شکاری در استحکام نایژه گفته است:
محمد فواد فقط همین دو درس رو پیش خوانی میکنی فیزیک و شیمی چی؟
فعلا نه ولی بله اونا رو هم باید پیشخوان کنم .
-
محمد فواد سلام..اقا نایژک ها که بقول خودتون اصن غضروف ندارن بخایم از لحاظ استحاکم بررسیشون کنیم...
مقایسه استحکام نای و نایژه بر اساس کم زیاد بودن غضروف هست پس وقتی غضروف نیست نمیتونه نایژک در این رنکینگ:) جایی داشته باشهMahan Xodayi 2 در استحکام نایژه گفته است:
مقایسه استحکام نای و نایژه بر اساس کم زیاد بودن غضروف هست پس وقتی غضروف نیست نمیتونه نایژک در این رنکینگ:) جایی داشته باشهممنونم
-
م محمد فواد has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2 در استحکام نایژه گفته است:
مقایسه استحکام نای و نایژه بر اساس کم زیاد بودن غضروف هست پس وقتی غضروف نیست نمیتونه نایژک در این رنکینگ:) جایی داشته باشهممنونم
محمد فواد خواهش میکنم...البته این نوع مقایسه ها از حالات زیادی قابل برسی در تست دیدین حتما کد بگیرین که کیو با کی قیاس کرده
-
محمد فواد خواهش میکنم...البته این نوع مقایسه ها از حالات زیادی قابل برسی در تست دیدین حتما کد بگیرین که کیو با کی قیاس کرده
بازم ممنون
-
بازم ممنون
محمد فواد
خواهشمندم
-
Am Am 0 در استحکام نایژه گفته است:
استحکامشون در برابر جریان هوا کمتره نه استحکام ساختاریشون
منظورتون رو متوجه نمیشم ... جواب سوالم رو گرفتم .
-
محمد فواد نایژه های اصلی چون کلا تمام غضروفین قابلیت تنگ و گشاد شدن ندارن پس در برابر جریان هوای ورودی استحکام و مقاومت کمی دارن ولی نایژکا برعکسن چون غضروف ندارن