نیازمند راهنمایی فوری:)
-
سلام سلام
من امسال میرم دوازدهم ودروس دهم و یازدهمم که دروس پایست خیلی ضعیفم. هنوز برای کنکور شروع نکردم
خیلی استرس دارم و به معنای واقعی کلمه سردرگمم نمیدونم چیکار کنم هیچ پشتیبانی هم ندارم که کمک و راهنماییم کنه شرایط مالی خوبی هم ندارم و تو شهری زندگی می کنم ک کلاس کنکور و امکانات نداره به کمک و راهنمایی شدیدا نیاز دارم خیلی مضطرب و سردرگمم.کسی هم ندارم تو درس بهم کمک کنه -
سلام سلام
من امسال میرم دوازدهم ودروس دهم و یازدهمم که دروس پایست خیلی ضعیفم. هنوز برای کنکور شروع نکردم
خیلی استرس دارم و به معنای واقعی کلمه سردرگمم نمیدونم چیکار کنم هیچ پشتیبانی هم ندارم که کمک و راهنماییم کنه شرایط مالی خوبی هم ندارم و تو شهری زندگی می کنم ک کلاس کنکور و امکانات نداره به کمک و راهنمایی شدیدا نیاز دارم خیلی مضطرب و سردرگمم.کسی هم ندارم تو درس بهم کمک کنهMahiBehi
سلام دوست عزیز
اول اینکه اصلا نیازی به استرس نیست
چون حداقل ۳ ماه وقت داری که فقط درس های پایه بخونی و اشکال هات رفع کنی
اگه شرایطش داشتی راه ابریشم الا بهت پیشنهاد میکنم
و به جز اون فیلم های صفر تا صد تدریس اساتید تو بخش های مختلف
اون جاهایی که مشکل داری و نیاز داری که دوباره تدریس اساتید ببینی
از فیلم اساتید الا استفاده کن -
MahiBehi
سلام دوست عزیز
اول اینکه اصلا نیازی به استرس نیست
چون حداقل ۳ ماه وقت داری که فقط درس های پایه بخونی و اشکال هات رفع کنی
اگه شرایطش داشتی راه ابریشم الا بهت پیشنهاد میکنم
و به جز اون فیلم های صفر تا صد تدریس اساتید تو بخش های مختلف
اون جاهایی که مشکل داری و نیاز داری که دوباره تدریس اساتید ببینی
از فیلم اساتید الا استفاده کن@ftm-montazeri سلام ممنون
چجوری بخونم دهم بخونم بعد یازدهم؟
-
سلام سلام
خیلی استرس دارم و به معنای واقعی کلمه سردرگمم نمیدونم چیکار کنم هیچ پشتیبانی هم ندارم که کمک و راهنماییم کنه شرایط مالی خوبی هم ندارم و تو شهری زندگی می کنم ک کلاس کنکور و امکانات نداره به کمک و راهنمایی شدیدا نیاز دارم خیلی مضطرب و سردرگمم.کسی هم ندارم تو درس بهم کمک کنهMahiBehi در نیازمند راهنمایی فوری:) گفته است:
سلام سلام
خیلی استرس دارم و به معنای واقعی کلمه سردرگمم نمیدونم چیکار کنم هیچ پشتیبانی هم ندارم که کمک و راهنماییم کنه شرایط مالی خوبی هم ندارم و تو شهری زندگی می کنم ک کلاس کنکور و امکانات نداره به کمک و راهنمایی شدیدا نیاز دارم خیلی مضطرب و سردرگمم.کسی هم ندارم تو درس بهم کمک کنهسلام
خب به نظرم تابستون مباحث پایه رو عالی جمع بندی کن و هیچ اشکالی نداره که ضعیف هستی چون زمان داری خودتو قوی کنی
البته بگم بخاطر اینکه پایه قوی نداری ممکنه یکمی طول بکشه و تا اول مهر ماه تموم نشه که هیچ مشکلی نداره
️
یه آزمون رو انتخاب کن و با برنامه راهبردیش پیش برو
البته پی دی اف رو دانلود کن خودت آزمون رو بزن اگر نمی تونی ثبت نام کنی
خلاصه برنامه راهبردی رو ببین که مثلا تو این 3 هفته یا 2 هفته تا آزمون چه مباحثی دارم
برنامه ریزی بکن و اون دروس رو مطالعه بکن
البته ممکنه برنامه های راهبردی برات سنگین باشه که خب مشکلی نداره چون مباحث آزمون بارها و بارها تکرار میشه، هر چقدر که میرسی از مباحثش رو عالی بخون و بعد دوباره اون مبحث اومد باقی موندش رو بخون قبلیا رو بازم مرور کن
خودم بودجه بندی برام سنگین بود و بعد یه مدت آزمون دادن اینجوری خوندم خیلی بهم کمک کرد
و آزمون رو تو شرایط آزمون بزن مثلا تو زمان خودش تموم شه یا همش یه جا بشین و... که عادت بکنی به شرایط جلسه
تو مباحثی هم مشکل داشتی میتونی از فیلمای صفر تا صد اساتید الا استفاده کنی
خودم برای ریاضی استاد ثابتی، فیزیک استاد یاری،زیست استاد موقاری و شیمی استاد پویان نظر استفاده کردم خیلی راضی بودم
البته برای دروس دیگه هم دبیر هست...
و اصلا مضطرب نباش برای مشکلات درسی یا سوالات مشاوره ای که داری چون تاپیک بزنی بچه ها کمکت میکنن
حالا اگر در مورد انواع تست ها یا مرور یا کلا سوالی داشتی حتما بپرس تجربشو داشته باشم بهت میگم یا بچه های دیگه میان -
-
MahiBehi خواهش میکنم
میتونی از برنامه راهبردی تابستون قلم چی متناسب با رشته که میخونی استفاده کنیاینطوری دیگه خوندنت نظم هم داره
@ftm-montazeri ممنونم
-
MahiBehi در نیازمند راهنمایی فوری:) گفته است:
سلام سلام
خیلی استرس دارم و به معنای واقعی کلمه سردرگمم نمیدونم چیکار کنم هیچ پشتیبانی هم ندارم که کمک و راهنماییم کنه شرایط مالی خوبی هم ندارم و تو شهری زندگی می کنم ک کلاس کنکور و امکانات نداره به کمک و راهنمایی شدیدا نیاز دارم خیلی مضطرب و سردرگمم.کسی هم ندارم تو درس بهم کمک کنهسلام
خب به نظرم تابستون مباحث پایه رو عالی جمع بندی کن و هیچ اشکالی نداره که ضعیف هستی چون زمان داری خودتو قوی کنی
البته بگم بخاطر اینکه پایه قوی نداری ممکنه یکمی طول بکشه و تا اول مهر ماه تموم نشه که هیچ مشکلی نداره
️
یه آزمون رو انتخاب کن و با برنامه راهبردیش پیش برو
البته پی دی اف رو دانلود کن خودت آزمون رو بزن اگر نمی تونی ثبت نام کنی
خلاصه برنامه راهبردی رو ببین که مثلا تو این 3 هفته یا 2 هفته تا آزمون چه مباحثی دارم
برنامه ریزی بکن و اون دروس رو مطالعه بکن
البته ممکنه برنامه های راهبردی برات سنگین باشه که خب مشکلی نداره چون مباحث آزمون بارها و بارها تکرار میشه، هر چقدر که میرسی از مباحثش رو عالی بخون و بعد دوباره اون مبحث اومد باقی موندش رو بخون قبلیا رو بازم مرور کن
خودم بودجه بندی برام سنگین بود و بعد یه مدت آزمون دادن اینجوری خوندم خیلی بهم کمک کرد
و آزمون رو تو شرایط آزمون بزن مثلا تو زمان خودش تموم شه یا همش یه جا بشین و... که عادت بکنی به شرایط جلسه
تو مباحثی هم مشکل داشتی میتونی از فیلمای صفر تا صد اساتید الا استفاده کنی
خودم برای ریاضی استاد ثابتی، فیزیک استاد یاری،زیست استاد موقاری و شیمی استاد پویان نظر استفاده کردم خیلی راضی بودم
البته برای دروس دیگه هم دبیر هست...
و اصلا مضطرب نباش برای مشکلات درسی یا سوالات مشاوره ای که داری چون تاپیک بزنی بچه ها کمکت میکنن
حالا اگر در مورد انواع تست ها یا مرور یا کلا سوالی داشتی حتما بپرس تجربشو داشته باشم بهت میگم یا بچه های دیگه میان@sania-Andiravan مرسی عزیزم چشم حتما
-
سلام سلام
خیلی استرس دارم و به معنای واقعی کلمه سردرگمم نمیدونم چیکار کنم هیچ پشتیبانی هم ندارم که کمک و راهنماییم کنه شرایط مالی خوبی هم ندارم و تو شهری زندگی می کنم ک کلاس کنکور و امکانات نداره به کمک و راهنمایی شدیدا نیاز دارم خیلی مضطرب و سردرگمم.کسی هم ندارم تو درس بهم کمک کنه