بچه هایی ک امسال کنکور دادند
-
Gharibe Gomnam من وقتی ناراحت بشم خوشم میاد
Mohammad Lotfi 0 اگ ی فیلم یا سریال یا کتاب یا هرچی نتونه تو رو ببره تو حسی ک باید ینی خوب کار نشده ب اندازه کافی
-
Mohammad Lotfi 0 اگ ی فیلم یا سریال یا کتاب یا هرچی نتونه تو رو ببره تو حسی ک باید ینی خوب کار نشده ب اندازه کافی
Michael Vey
خب حتما که نباید اون حس ناراحتی باشه
میتونه شادی باشه
ترس باشه
هیجان باشه -
Gharibe Gomnam من وقتی ناراحت بشم خوشم میاد
Mohammad Lotfi 0 رفیق داری ک الان زنگ بزنی بش بری بیرون؟
-
Michael Vey
میتونه شادی باشه
ترس باشه
هیجان باشهGharibe Gomnam خب این دیگ فرق داره.. از ژانرش تو خوشت نمیاد
-
Gharibe Gomnam خب این دیگ فرق داره.. از ژانرش تو خوشت نمیاد
Michael Vey
من همه مدل ژانر خوشم میاد
ژانر با پایان بدترم دیدم
وقتی که مارنی انجا بود هم حس خوبی داشت اخرش هم ناراحتی
ولی باد برمی خیزد ناراحت شدم اخرش ولی خود مفهومش قشنگ بود -
Mohammad Lotfi 0 رفیق داری ک الان زنگ بزنی بش بری بیرون؟
danial ali نه بابا اصلا رفیق ندارم
-
Michael Vey
میتونه شادی باشه
ترس باشه
هیجان باشهGharibe Gomnam خب آره اینم هست
ولی من از اینکه شخصیت های داستان زجر بکشن یا اینکه آدم بده بزنه آدم خوبه رو نابود کنه لذت میبرم -
Michael Vey
ژانر با پایان بدترم دیدم
ولی باد برمی خیزد ناراحت شدم اخرش ولی خود مفهومش قشنگ بودGharibe Gomnam چون دومی یجورایی از روی داستان واقعی بود و توی زندگی حقیقی همیشه پایان خوش وجود نداره ولی تو فیلما اکثرا همه چیز به خوبی و خوشی تموم میشه
مخصوصا فیلم ایرانی که همیشه تهش عروسیه -
Michael Vey
ژانر با پایان بدترم دیدم
ولی باد برمی خیزد ناراحت شدم اخرش ولی خود مفهومش قشنگ بودGharibe Gomnam واوو
-
Gharibe Gomnam خب آره اینم هست
ولی من از اینکه شخصیت های داستان زجر بکشن یا اینکه آدم بده بزنه آدم خوبه رو نابود کنه لذت میبرمMohammad Lotfi 0 تو نباید انقد من باشی :>>> لعنتی فک میکردم فق خودمم ک عااشق اینم شخصیتی ک دوسش دارم زجررررررر بکشهههههه
-
Mohammad Lotfi 0 داداچ تو خیلی منی بیا خودم رفیقت میشم
-
سلام
تاپیک خوبی زدین ، پیشنهاد میکنم کسایی که اینطورین دور هم جمع بشیم حرف بزنیم حالمون بهتر شه مطمعنا حرف زدن میتونه کار ساز باشه
من خودم هم گاهی اینطوری میشم و فقط حرف میتونه من رو اروم کنه . -
Mohammad Lotfi 0 تو نباید انقد من باشی :>>> لعنتی فک میکردم فق خودمم ک عااشق اینم شخصیتی ک دوسش دارم زجررررررر بکشهههههه
Michael Vey نه من منم نه تو تویی
گر نه منم پس من کیم؟
پ.ن: اثرات بیکاری پس از کنکور -
Michael Vey نه من منم نه تو تویی
گر نه منم پس من کیم؟
پ.ن: اثرات بیکاری پس از کنکورMohammad Lotfi 0 لعنتی این شعره تیکه کلام منه
-
Mohammad Lotfi 0 خب همین دگ رفیق ندااااریم، 90 درصد دردا همینه بنظرم ادم درست کنارمون بود چرا باید زجر کنکور تحمل میکردیم؟ 7.8 ماه نشستیم خونه چون بیرون هیچی برامون نبود ب امید این کنکور دادیم بریم دانشگاه خوب آدمای سالم ببینم نه 4تا..... بچه خورده
-
Mohammad Lotfi 0 خب همین دگ رفیق ندااااریم، 90 درصد دردا همینه بنظرم ادم درست کنارمون بود چرا باید زجر کنکور تحمل میکردیم؟ 7.8 ماه نشستیم خونه چون بیرون هیچی برامون نبود ب امید این کنکور دادیم بریم دانشگاه خوب آدمای سالم ببینم نه 4تا..... بچه خورده
danial ali واقعا به این امید نشستی که بری دانشگاه ادمای سالم ببینی؟
مطمئن باش تو دانشگاه ادمایی میبینی که نمیگم بدن ولی از نظر تو عجیب غریبن برای اینکه اونجا تفاوت فرهنگ ها مشخص میشه -
danial ali واقعا به این امید نشستی که بری دانشگاه ادمای سالم ببینی؟
مطمئن باش تو دانشگاه ادمایی میبینی که نمیگم بدن ولی از نظر تو عجیب غریبن برای اینکه اونجا تفاوت فرهنگ ها مشخص میشهMohammad Lotfi 0 واقعا نمیدونم، آره امیدم این بود آدم سالم پیدا شه دگ پوکیدم تو خونه و قضاوت کردن کارام و چراها
-
@Ali-Tajik-1
من امسال میرم یازدهم
سال هشتم دیگه نزاشتن برم نقاشی
عاااشق نقاشی بودم طبیعت میکشیدم عاااشقش بودم حالم باهاش خوب میشد حتی وقتی بد بودم شده بود وقتایی که با گریه شروع کردم و بعد ۴ ۵ ساعت نقاشی کشیدن با خنده رفتم دنبال کارم
ورزشمم خیلی خوبه و از بچگی ورزشکارم اما امسالم میخوان ازم بگیرن ورزش رو
و بهم میگن که تو خییلی وقت داری مگه سنت چقدره؟
دونه دونه همه چی رو دارن ازمون میگیرن به امید بعد کنکور درحالی که یه سری از رویاهای ما و انرژی ها و خواسته هامون فقط واسه همین دوران نوجوونیه و بعد اون واقعا دیگه پیدا نمیشه
فقط حسرت موند و حسرت و حسرتGharibe Gomnam واقعا نمیدونم چرا خانواده ها فقط میخوان بچشون پزشک شه؟ شاید بخاطر اینه که فرهنگ ما نابود شده تو فرهنگ ما جوانمردی و شرافت و راست گویی جاشو به ، دروغ و امثال اون داده تو فرهنگ الان ما اثری از موسیقی ، شعر ، و هنرها نیست ،( طبیعتا خانواده ها هم دوست ندارن بچشون تو این مشاغل کار کنه )کجا رفتن واقعا! چقدر ما شاعر پرفکت داشتیم الان ۹۰ درصد بچه ها حالشون از شعر ادب بهم میخوره من نمیگم پزشکی بده اصلا بحثم این نیست بحثم اینه. که فرهنگ قوی ما تبدیل به یک چیز شده
-
سلام چخبرا الانا حالتون چطورین بهتر هم شدین یا هنوز.... ؟
-
دانیال دانییال در بچه هایی ک امسال کنکور دادند گفته است:
تا آخر شهریور باید بسوزیم و بسازیم