حل فراتکنیکی سوالات مبحث دامنه کنکور
-
سلام دوستان این شاید بدرد خیلی هاتون بخوره اگ خواستین بگید ادامشو بزارم اگ به دردتون خورد بگید که همه تیپ بندیاشو براتون بزارم راسی معادله ونامعادله هم به همین روش کامل حل میشه اونم خواستید بگید بزارم شاید خوشتون نیاد خب ولی برای اینکه خیالتون راحت کنم تست خود کنکور 95 برای معادله ونامعادله وتست های سال گذشته مبحث بازه و معادله ونامعادله باین روش به راحتی حل میشه هم از نظر زمان بصرفس هم کمتر زحمت میخواد فقط قبلش ورود ممنوع های تابع رو که اونم میزارم الان براتون یادبگیرید مخلص همه -
سلام دوستان این شاید بدرد خیلی هاتون بخوره اگ خواستین بگید ادامشو بزارم اگ به دردتون خورد بگید که همه تیپ بندیاشو براتون بزارم راسی معادله ونامعادله هم به همین روش کامل حل میشه اونم خواستید بگید بزارم شاید خوشتون نیاد خب ولی برای اینکه خیالتون راحت کنم تست خود کنکور 95 برای معادله ونامعادله وتست های سال گذشته مبحث بازه و معادله ونامعادله باین روش به راحتی حل میشه هم از نظر زمان بصرفس هم کمتر زحمت میخواد فقط قبلش ورود ممنوع های تابع رو که اونم میزارم الان براتون یادبگیرید مخلص همهامیرمحمد 0
سلام دوستان ببخشید نمیدونم چرا توضیحات زیر پست اونحوری شد ولی درکل اگ خوشتون اومد بگید که براتون ادامه شو بزارم هم معادله ونامعادله وهم مبحث بازه به این روش حل میشه حتی اگ نموداریشو هم بدن حل میشهخیالتونم راحت برای همشون جواب میده فقط خوشتون اومد بگید ادامشو بزارم چون تیپ تست های دیگش هست
-
-
امیرمحمد 0
سلام دوستان ببخشید نمیدونم چرا توضیحات زیر پست اونحوری شد ولی درکل اگ خوشتون اومد بگید که براتون ادامه شو بزارم هم معادله ونامعادله وهم مبحث بازه به این روش حل میشه حتی اگ نموداریشو هم بدن حل میشهخیالتونم راحت برای همشون جواب میده فقط خوشتون اومد بگید ادامشو بزارم چون تیپ تست های دیگش هست
امیرمحمد 0 بزارید خیلی ممنون
-
اره بذار !
-
امیرمحمد 0 بزارید خیلی ممنون
@zahra-m1999
forough
سلام بله حتما میزارم امشب بعد ساعت مطالعه درسیم تموم بشه میزارم -
@zahra-m1999
forough
سلام بله حتما میزارم امشب بعد ساعت مطالعه درسیم تموم بشه میزارمامیرمحمد 0
من کار ندارم ولی مفهوم بالاتر از این روشه از ریشه یاد گرفتنش کار ۳ روزه بعد طراح هرچی بزنه ما میرقصیم
اینجوری فقط همین ۴ ترکو میشه رقصید -
امیرمحمد 0
من کار ندارم ولی مفهوم بالاتر از این روشه از ریشه یاد گرفتنش کار ۳ روزه بعد طراح هرچی بزنه ما میرقصیم
اینجوری فقط همین ۴ ترکو میشه رقصیدArash 0
سلام خب داداش هر طور راحتی ولی این روش میگم که حتی تستا ککور های سال اخیر تا 95 ک من بررسی کردم سوالاشو حل میکنی یعنی کل تیپ بندی بازه رو آورده همشم بااین روش حل میشه -
اینم ادامه جزوه اینا رو کار کنید خودتونم 40 تست دامنه بزنید روش کامل یاد میگیریم فقط ناگفته نمونه این جزوه استاد حیدری هست گفتم بگم یوقت فک نکنین این روش من دراوردیه

-
اینم ادامه جزوه اینا رو کار کنید خودتونم 40 تست دامنه بزنید روش کامل یاد میگیریم فقط ناگفته نمونه این جزوه استاد حیدری هست گفتم بگم یوقت فک نکنین این روش من دراوردیه

امیرمحمد 0
دوسان روی هرکس بزنید عکس بصورت واضح براتون میاد فقط ترتیبش از پایین به بالاس از خود شماره سوال هم مشخصه مخلص همه آلایی های عزیز به امید ترکوندن کنکور 97 -
امیرمحمد 0
دوسان روی هرکس بزنید عکس بصورت واضح براتون میاد فقط ترتیبش از پایین به بالاس از خود شماره سوال هم مشخصه مخلص همه آلایی های عزیز به امید ترکوندن کنکور 97امیرمحمد 0
روی هر عکسکیبوردم خرابه شرمنده
-
@zahra-m1999
forough
سلام بله حتما میزارم امشب بعد ساعت مطالعه درسیم تموم بشه میزارمامیرمحمد 0
سپاس