فیزیک کارزانیان
-
من هیچی از فیزیک راه ابریشم آقای کارزانیان نمیفهمم باید چکار کنم؟
-
@امیر-حسین-سوری-لکی-0
سلام چ مباحثیو نمیفهمید؟ -
@soniaaa الکتریسیته ساکن
-
@soniaaa الکتریسیته ساکن
-
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 من که با آقای طلوعی میبینم خوب درس میدن ولی اگه اون مبحث رو با آقای کازرانیان متوجه نشدی،تو دوره های صفر تا صد ویدیو های الکتریسیته ساکن آقای یاری عالی هستن،اگه خواستی از اونا استفاده کن
@mahdi-najafi-2
ببخشید یک سوال منم اقای طلوعی رو دارم ولی درسنامه جزوه رو می خونم تست ها رو می زنم (مباحث پایه رو که مشکل نداشته باشم)
بعد فقط برای سوال ها غلطم پاسخ ویدیدو رو ببینم.به نظرتون نیازه فیلم درسنامه هم ببینم؟؟ یا همه سوال ا؟ اخه زیادن خیلی وقت ندارم که ببیندم
-
@mahdi-najafi-2
ببخشید یک سوال منم اقای طلوعی رو دارم ولی درسنامه جزوه رو می خونم تست ها رو می زنم (مباحث پایه رو که مشکل نداشته باشم)
بعد فقط برای سوال ها غلطم پاسخ ویدیدو رو ببینم.به نظرتون نیازه فیلم درسنامه هم ببینم؟؟ یا همه سوال ا؟ اخه زیادن خیلی وقت ندارم که ببیندم
@jahad-128 ببینید آقای طلوعی تو ویدیوهای درسنامه خیلی نکته میگن به قدری که میتونی یه دفتر از نکات فقط درست کنی!از قصد یه سری مطالب رو داخل جزوه نیاوردن که ما دست به قلم بشیم،واسه همین اینجوری نیست که درسنامه فقط روخونی از جزوه باشه،پیشنهاد میکنم درسنامه هارو ببینید که از نکته تستی های استاد طلوعی استفاده کنید
-
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 نگران نباش
منم سال قبل حدودا فصل 1 و تا نصف فصل دو دوازدهم رو نفهمیدم با جزوه و تدریس آقای کازرانیان و شروع کردم به سیر تا پیاز خوندن و تست های اونو یک در میان زدم بعد خود تستای فرسنگ هارو زدم بعدش دیگه با آقای کازرانیان راه افتادم و سیر تا پیازم نخوندم -
@jahad-128 ببینید آقای طلوعی تو ویدیوهای درسنامه خیلی نکته میگن به قدری که میتونی یه دفتر از نکات فقط درست کنی!از قصد یه سری مطالب رو داخل جزوه نیاوردن که ما دست به قلم بشیم،واسه همین اینجوری نیست که درسنامه فقط روخونی از جزوه باشه،پیشنهاد میکنم درسنامه هارو ببینید که از نکته تستی های استاد طلوعی استفاده کنید
@mahdi-najafi-2
اها خیلی ممنون لطف کردید
-
@soniaaa الکتریسیته ساکن
@امیر-حسین-سوری-لکی-0
الکتریسیته ساکن مبحث ساده ولی در ابتدا زمان بری هستش اکثرا برای بار اول خوندنش طول میکشه و آدم سخت متوجه میشه ولی به مرور زمان این درست میشه پیشنهادم اینه که فصل رو به قسمت های کوچکتر تقسیم کنید بعد که هر قسمت رو دیدید فیلم شو، تستارو از کتاب کمک درسی تون کامل حل کنید تا اینجوری بهتر متوجه بشید و تسلط تون زیاد بشه
در کل چون بار اول هست میخونید طبیعی که فکر کنید با تدریس مشکل دارید ولی اگه کلاً با تدریس کارزانیان ارتباط نمیگیرید اول از درسنامه کتاب کمک درسی شروع کنید بعد فیلم و ... -
@امیر-حسین-سوری-لکی-0
الکتریسیته ساکن مبحث ساده ولی در ابتدا زمان بری هستش اکثرا برای بار اول خوندنش طول میکشه و آدم سخت متوجه میشه ولی به مرور زمان این درست میشه پیشنهادم اینه که فصل رو به قسمت های کوچکتر تقسیم کنید بعد که هر قسمت رو دیدید فیلم شو، تستارو از کتاب کمک درسی تون کامل حل کنید تا اینجوری بهتر متوجه بشید و تسلط تون زیاد بشه
در کل چون بار اول هست میخونید طبیعی که فکر کنید با تدریس مشکل دارید ولی اگه کلاً با تدریس کارزانیان ارتباط نمیگیرید اول از درسنامه کتاب کمک درسی شروع کنید بعد فیلم و ...@soniaaa ممنون
-
@soniaaa ممنون
@امیر-حسین-سوری-لکی-0
خواهش -
-