رویش 

.
-
سجاد96 ممنونم همکار اینده
-
من سه روزه چیزی ذهنم رو بد جور مشغول کرده دست خودم نیست و نمیدونم چطور حلش کنم راه حل درست حسابی هم نداره ، دو روز میشه که تو مطالعه ام هم تاثیر گذاشته
ینی از سه شنبه
)
ولی هر مشکلی باید یه راه حلی داشته باشه ،مشکل خیلی خیلی سختيه برام دعا کنین که بتونم زودتر حلش کنم .
یه روزی من این مشکل رو حل میکنم و به این افتخار ميکنم که تونستم مشکل به این بزرگی رو حل کنم ،بريم ادامه درس با این حال بد من.هر روز من و این مشکلم با هم درس ميخونيم
-
این پست پاک شده!
-
سلام امیدوارم هفته گذشته رو ترکونده باشین
من به هفته قبل امتیار 60/100 میدم خخخ
هفته ی قبل اون امتیاز 100/100 واقعی داشتم دلیل اون 60 رو گفتم که تمرکزم کم شد.این هفته سعیمو میکنم برگردم 100 و باید برگردم .قدم اصلی رو برای حل مشکل بزرگه برداشتم این مشکلی هست که لینک شده به چند مشکل دیگه واقعا یه جوریه
من سعی کردم مشکل اصلی رو حل کنم و باید صبر کنم ببینم چطور بوده عملکردم.(این مشکلات حل بشه هر روز تمرکز انرژی میشه 9999 متل همیشه )دوستان خوشحال میشیم اگه بگین عملکرد این هفته تون از 100 چطوری بوده و جا برای پیشرفت همیشه هست.
امروز جمعه هست میگم بریم تفریح بعد گفتم امروز تقریبا هیشکی نمیخونه بریم یه دور درسا رو بخونیم جلوتر بریم
بریممممممم انرژی 999999
-
@zahra-m1999 در
رویش
. گفته است:
خداحافظ
موفق باشین ولی 100 تا تراز که چیزی نیس
بهتره که بشینین کامل تحلیل کنین چی رو عمیق نخوندین و دلایل افت تراز تو هر درس رو حتی نقاط قوت رو دقیقا بیارین رو کاغذ.عواملی که به نظر خودتون تو اقت تراز نقش داشتن رو صادقانه بیارین رو کاغذ برای خودتون.از شکست نترسین شکست بهترین دوست ادمه.
مهم اینه که اشتباه هارو تکرار نکنین . -
@zahra-m1999 در
رویش
. گفته است:
خداحافظ
موفق باشین ولی 100 تا تراز که چیزی نیس
بهتره که بشینین کامل تحلیل کنین چی رو عمیق نخوندین و دلایل افت تراز تو هر درس رو حتی نقاط قوت رو دقیقا بیارین رو کاغذ.عواملی که به نظر خودتون تو اقت تراز نقش داشتن رو صادقانه بیارین رو کاغذ برای خودتون.از شکست نترسین شکست بهترین دوست ادمه.
مهم اینه که اشتباه هارو تکرار نکنین . -
@zahra-o ریاضی سی درصد زدم تو خونه هفتاد سر ازمون همش به فکر وقت بودم هی از این سوال می پریدم رو اون یکی اخرشم وقت نیاوردم
-
جمع ساعت مطالعه هفته قبل : 53.4 ساعت
ینی گند زدم به آین میگن
کیفیت مطالعه : 30/100
بهانه ندارم فقط مشکلی پیش اومده بود واستم نمیدونستم تمرکز کنم خوب ،انشاالله این هفته برسم به 70 ساعت و کیفیت 80/100تايپيک از این بهتر ندیدم واقعا،مرسی از استارتر گل ،اینطوری میتونم خودم رو با فرد هفته قیلی که بودم مقایسه کنم
-
سلام صبح بخیر
همگی برای صبحانه دعوتین
ولی باید آدرس خونه رو خودتون پیدا کنینحرفی هم نباشه همین که گفتم
این هفته باید از هفته قبل بهتر باشیم پس ،بريم که پیشرفت کنیم -
سلام بچه ها دیروز حالم خیلی بد بود یه سریاتون در جریانن
خدا رو شکر امروز بهترم یعنی باید بهتر باشم راهی که خودمم خواستم حالا هم نصفش اومدم بدترین کار ممکن ول کردنشه حداقل کاری هم که می تونم به پایان بردنش وبهترین کار ممکن رسیدن وپیروزی
امیدوار م بتونم خودم از نت محروم کردم به جز یه پنج دقیقه صب -
جمع ساعت مطالعه هفته قبل : 53.4 ساعت
ینی گند زدم به آین میگن
کیفیت مطالعه : 30/100
بهانه ندارم فقط مشکلی پیش اومده بود واستم نمیدونستم تمرکز کنم خوب ،انشاالله این هفته برسم به 70 ساعت و کیفیت 80/100تايپيک از این بهتر ندیدم واقعا،مرسی از استارتر گل ،اینطوری میتونم خودم رو با فرد هفته قیلی که بودم مقایسه کنم