مدار الکتریکی
-
@fazel-zakeri اگر اینجوریه میتونین از کلیپ های صفر تا صد استاد یاری هم استفاده کنید
عالی تدریس میکننAmir ali Nikfard اهان 🙏 درسته کلیپ دیدن خیلی وقت گیره ولی گویا چاره نیست😊
-
Amir ali Nikfard اهان 🙏 درسته کلیپ دیدن خیلی وقت گیره ولی گویا چاره نیست😊
@fazel-zakeri وقت گیر هست ولی در عوضش هر تست مدار بزارن جلوت عالی حل میکنی
-
Amir ali Nikfard اهان 🙏 درسته کلیپ دیدن خیلی وقت گیره ولی گویا چاره نیست😊
@fazel-zakeri تو سال تحصیلی هم وقت من رو میگرفت ولی وقتی میتونستم تستای آزمون قلمچی رو بزنم لذت میبردم:smiling_face_with_smiling_eyes: :hibiscus: :cherry_blossom:
-
@fazel-zakeri وقت گیر هست ولی در عوضش هر تست مدار بزارن جلوت عالی حل میکنی
Amir ali Nikfard واقعا؟
ممنونم ازتون کمک بزرگی بهم کردین -
@fazel-zakeri تو سال تحصیلی هم وقت من رو میگرفت ولی وقتی میتونستم تستای آزمون قلمچی رو بزنم لذت میبردم:smiling_face_with_smiling_eyes: :hibiscus: :cherry_blossom:
-
Amir ali Nikfard تو ازمون ۳۱ تیر بودین شما، سوالای ریاضی سخت بود واقعا
-
Amir ali Nikfard واقعا؟
ممنونم ازتون کمک بزرگی بهم کردین@fazel-zakeri آره:thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone:
-
@fazel-zakeri آره سخت بود
-
@fazel-zakeri زیستشم که خیلی مسخره و دشوار بود
-
@fazel-zakeri آره:thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone:
Amir ali Nikfard
بله ریاضی باید برای هر سوالش ۵ دقیقه وقت میزاشتی که اخرش نمیومد جوابش
زیستش هم با اینکه دهمش رو وقتم نرسید و متاسفم بابت این موضوع ولی به قول شما یازدهمش سخت بود ولی من ۵۳ زدم نمیدومم خوشحال باشم یا ناراحت
اما انصافا فیزیکش رو من پسندیدم خوب بود