سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
چطوری روزم رو مدریت کنم
-
سلام به همگییی
من دوازدهم تجربیم
من مشاوره دارم و حتی خودمم برنامه میریزم بهش عمل نمیکنم
یعنی حوصله درس خوندن ندارم نمیتونم برم سمتش
احساس میکنم خیلی عقبم یا دیگه نمیرسم
چیکار کنم درست شم -
سلام ، از مجازی دو شو،
از دوستات دورشو،
از جمع های خانوادگی دور شو،
اط فیلم و سریال و آهنگ دور شو،
و از هرچیزی که اولویتش برا کنکور بی ارزشه دور شو،
یه سال فقط کنکوری باش،
تموم میشه -
سلام
تایم هست -
هستی یوسفی
هدف گذاری و تفکر در موردش تو وقت خستگی
خیلی کمک کنندس
شما میتونی ی تفریح برای خودت بگذاری مثلاً بگو
**اگه امروز خیلی خوب به برنامم عمل کردم ی دس pes
میزنیم با رفقا
اگه خوب کار نکردم 2 روز محروم
اگه اصلا انجام ندادم تا آخر هفته محروم ** -
سلام
بعضی اوقات خستگی به خاطر کمبود ویتامین دی و یا کم خونی هستش اگه میتونین پیش پزشک برین و اینا رو چک کنین
از فضای مجازی فاصله بگیرین
اگه براتون تاثیر مثبت داره هر روز در حد نیم ساعت قبل شروع مطالعه تمرینات کششی ورزشی انجام بدین
و پارت های مطالعه رو کوتاه کنین مثلا اگه یک و نیم ساعت قراره فیزبک بخونین ، دو تا چهل و پنج دقیقه ایش کنین و ۵ دقیقه استراحت کنین
حتما مقدار کافی آب بخورین تا سرحال بمونین
اوقاتت استراحتتون ،فقط استراحت کنین یعنی خیلی با گوشی کار نکنین چون باعث خستگی چشم میشه
هدفتون رو بنویسین و بزارین جلوی چشمتون ، بین پارت های درسیتون بهش فکر کنید و انگیزه بگیرید -
یه نکته هم یادم رفت
خودتون روبا دیگران مقایسه نکنین و سعی کنین با خودتون رقابت کنین
یعنی اگه یه روز ۶ ساعت درس خوندین فردا ۶ و نیم ساعتش کنین نه اینکه یکی ۱۴ ساعت میخونه منم باید حتما ۱۴ ساعت بخونم
اگه اروم اروم ساعت مطالعه رو افزایش بدین خستگی کمتری احساس میکنین -
هستی یوسفی
سلام به نظر من یه بار بشینین یه کاغذ و خودکار بزارین جلوتون بعدش اهدافتون رو بنویسین و ببینید که آیا به این اهدافتون با درس خوندن میرسین یا از راه های دیگه ، بعدش که به نتیجه رسیدین که درس تنها راه رسیدن شما به اون اهداف هست بزرگ پایین صفحه اونو بنویسین بعدش دیگه به خودتون قبول بدین که باید بخونین. ضمنا سعی کنید 21 روز حتی شده به زور خودتون رو پای درس نگه دارین بعدا خواهید دید که به درس خوندن عادت کردین و ناخودآگاه خودتون بدون فشار میرین سمتش. -
Tannaz Dalir دانش آموزان آلاء تجربی خیرین کوچک دریا دلreplied to هستی یوسفی on آخرین ویرایش توسط انجام شده
هستی یوسفی
اهمم به عنوان کسی ک ۳ بار کنکور داده باید خدمتت عرض کنم ک هیچ چیز ترسناکی وجود نداره روز کنکور خیلی معمولی پامیشی میری امتحان میدی میایولی این حس های مضخرف ک فک میکنی درس خوندنت بی فایدس بخاطر نداشتن ی برنامه درست و حسابی هس اینکه شاید نمیدونی دقیقا تو ی سال قراره چیکار کنی اگ راه خودتو بدونی این طوری نمیشه با انگیزه کار خودتو میکنی
موفق باشی اوجلم🤍
-
Tannaz Dalir مرسیییی️
-
Shina Mahmoodi اخه چطوری گوشی رو بزارم کنار
-
سلام منم این مشکل رو داشتم
تازه جای خواستیم نمی رفتم اکثرش همین الاتنها راهش اینه که تیم مشخص کنید و کلان بدید دست افراد خانواده.
و بگید مثلان شب ها بدنتون یا صبح و..
-
الان ا هم در حال ترکش هستم
من همین گوشی بیفته دستم دیگه کنار گذاشتنش و از اینجا رفتن م احتمالش کم.
برای همین می دمش به مامانم یا برادرم. -
هستی یوسفی راستش من خودمتا قبل کنکور گوشی نداشتم ،یکی از فامیلامون که تجربه ی کنکور داشت بهمون سفارش کردن که سال کنکور گوشی نداشته باشیم ، اما طبق شنیده هام بهترین راه حذف تمام برنامه های وقت گیر مثل اینستاگرام و حتی واتساب هستش ، فقط سعی کنین برای الارم و جزوه ی درسی از گوشی استفاده کنین و برنامه هایی که ساعت کار با گوشی رو محدود میکنن استفاده کنین
یادمه سال قبل همین مواقع رتبه ی ۵۰۰ تجربی رو تو یکی از کلاسا اوردن که برامون حرف بزنن ،وسط کلاس گوشیشون زنگ زد و همه تعجب کردیم چون گوشیشون نوکیا بود، بعد از خروجشون از کلاس معلم گفتن وضع مالیشون خیلی خوبه به خاطر کنکور این کارو کردن
اینو گفتم بدونین خیلیا سال کنکور استفاده از گوشی رو به حداقل میرسونن
یه سال گوشی رو تعطیل میکنین بعدش با خیال راحت تمام عمرتون وقت دارین ازش استفاده کنین -
-
سلام همونطور که دوستان گفتن از گوشی خلاص شو ( نمیگما بشکنش) من خودم دهم که بودم گوشیم خراب شد دیگه ار اون موقع گوشی نخریدم تا اینکه بعد کنکور خریدم
در مورد حوصله هم ، من به خیلی ها توصیه کردم که واسه خودشون جایزه بزارن بگن اگه تا شب یا پایان هفته به تموم برنامه یا اکثرش رسیدم فلان کار که دوست دارم رو انجام میدم
مثلا من خودم میگفتم اگه تاشب تموم کنم میرم یه قسمت سریال نگاه میکنم یا اگه کارنامه ازمونم خوب باشه با خانواده میرم بیرون بگردم