جزوه یا کتاب زیست راه ابریشم
-
سلام به دوستان آلایی
من زیست راه ابریشم پرو تهیه کردم بنظر شما جزوه هایی که در راه ابریشم قرار دادن و مربوط به هر فرسنگ هستن رو استفاده کنم یا کتاب جزوه زیست راه ابریشم رو تهیه کنم؟ اگه فرقی ندارن بگین
تجربیات خودتونو اشتراک بزارین 🫶🏻
مورد دیگه اینکه داخل جزوه های چاپ شده که یه مقدار لازمه نکته و ... بنویسیم با مداد مینویسید یا خودکار؟ کدوم بهتره -
سلام به دوستان آلایی
من زیست راه ابریشم پرو تهیه کردم بنظر شما جزوه هایی که در راه ابریشم قرار دادن و مربوط به هر فرسنگ هستن رو استفاده کنم یا کتاب جزوه زیست راه ابریشم رو تهیه کنم؟ اگه فرقی ندارن بگین
تجربیات خودتونو اشتراک بزارین 🫶🏻
مورد دیگه اینکه داخل جزوه های چاپ شده که یه مقدار لازمه نکته و ... بنویسیم با مداد مینویسید یا خودکار؟ کدوم بهترههوشنگ جودکی سلام وقت بخیر ، اگه میتونی نکات رو دفتر جداگانه بنویس و فهرست بندیش کن خودت و همراهش پی دی اف استاد هم بخون که خودش همه چیرو نوشته 😂
برای نوشتن نکات هم که هرطور خودتین راحت ترین سوال نداره دیگع
اگه میشه چت رو فعال کنید من کارتون دارم ... چند سوال 🥲 -
سلام
من اگه از تجربه خودم براتون بگم اینه که اصن راه ابریشم به دردم نخورد و خود صفرتاصد های اقای موقاری بیشتر کمک کردن و پارسال که از مهر شروع کرده بودم فرسنگ هارو ،خیلی تو دوازدهم مشکل داشتم و رفتم سراغ صفرتاصد
البته اینو هم بگم که اقای موقاری عالییین ولی حس میکنم تو درسنامه های دوازدهم رو که میدیدم و حس میکردم هیچی نمیفهمم و کلیپ های صفر تاصد واقعا اوکی بودن -
سلام
من اگه از تجربه خودم براتون بگم اینه که اصن راه ابریشم به دردم نخورد و خود صفرتاصد های اقای موقاری بیشتر کمک کردن و پارسال که از مهر شروع کرده بودم فرسنگ هارو ،خیلی تو دوازدهم مشکل داشتم و رفتم سراغ صفرتاصد
البته اینو هم بگم که اقای موقاری عالییین ولی حس میکنم تو درسنامه های دوازدهم رو که میدیدم و حس میکردم هیچی نمیفهمم و کلیپ های صفر تاصد واقعا اوکی بودنسعید علوی
متشکر
صفر تا صد خیلی طول میکشید 3 سال ببینم مخصوصا دهم که طولانیه برای همین راه ابریشم گرفتم -
هوشنگ جودکی سلام وقت بخیر ، اگه میتونی نکات رو دفتر جداگانه بنویس و فهرست بندیش کن خودت و همراهش پی دی اف استاد هم بخون که خودش همه چیرو نوشته 😂
برای نوشتن نکات هم که هرطور خودتین راحت ترین سوال نداره دیگع
اگه میشه چت رو فعال کنید من کارتون دارم ... چند سوال 🥲Reza Dolatsha لقمه آماده رو ترجیح میدم 😅
اوکی شد -
Reza Dolatsha لقمه آماده رو ترجیح میدم 😅
اوکی شدهوشنگ جودکی مبارکه به امید موفقیت
-
چطور چت رو فعال کنم ؟یخورده پیچیدس برنامه:/
-
چطور چت رو فعال کنم ؟یخورده پیچیدس برنامه:/
این پست پاک شده!