زیست ۳
-
به طور معمول در یک رشته پلی نوکلئوتیدی دنای خطی بین دو باز آلی با ساختار مکمل نمیتواند پیوند وجود داشته باشد.
نظرتون درمورد این جمله چیه؟
تجربیا -
@soniaaa
سلام
جوابو گرفتین ولی یبار توضیح میدم چون از توضیح دوستان خودم سر در نیاوردمجمله گفته در یک رشته خب در یک رشته که ما بین باز های آلی پیوند نداریم(دوپارتیمین هست که اونم مکمل نیستند) پس چون گفته نمیتواند بین باز ها پیوند باشد درسته
-
به طور معمول در یک رشته پلی نوکلئوتیدی دنای خطی بین دو باز آلی با ساختار مکمل نمیتواند پیوند وجود داشته باشد.
تجربیا@soniaaa
غلطه به نظرم -
تجربیا -
-
درسته چون دقت کنید که گفته در یک رشته نه در(کل) دنا و به طورمعمول بین بازهای عالی یک وجود ندارد. مگه اینکه جهش اتفاق بیفته
رشته رو دقت داشته که هر رشته از تعدادی واحد سازنده تشکیل شده که پشت سر هم قرار گرفتن و فقط بین اونا پیوند فسفودی استر وجود داره معمولا به جز برخی موارد مانند جهش دوپار تیمین -
درسته چون دقت کنید که گفته در یک رشته نه در(کل) دنا و به طورمعمول بین بازهای عالی یک وجود ندارد. مگه اینکه جهش اتفاق بیفته
رشته رو دقت داشته که هر رشته از تعدادی واحد سازنده تشکیل شده که پشت سر هم قرار گرفتن و فقط بین اونا پیوند فسفودی استر وجود داره معمولا به جز برخی موارد مانند جهش دوپار تیمینحسین نعمتی
درسته -
میخواستم ببینم فقط من کورم یا ...
ک جوابمو گرفتم:///
مرسی از همگی
-
L lO_Ol marked this topic as a question on
-
L lO_Ol has marked this topic as solved on
-
@soniaaa
سلام
جوابو گرفتین ولی یبار توضیح میدم چون از توضیح دوستان خودم سر در نیاوردمجمله گفته در یک رشته خب در یک رشته که ما بین باز های آلی پیوند نداریم(دوپارتیمین هست که اونم مکمل نیستند) پس چون گفته نمیتواند بین باز ها پیوند باشد درسته
-
@soniaaa
سلام
Mo Xo
خیلی ممنون
منم سر در نیاوردم از توضیحشون فقط میخواستم ببینم کسی هست مثل من اون هر رشته رو نبینه🥲 -
Mo Xo
خیلی ممنون
منم سر در نیاوردم از توضیحشون فقط میخواستم ببینم کسی هست مثل من اون هر رشته رو نبینه🥲@soniaaa خواهش میکنم
://// زیاد مانور میدن دیگه تو ذهنتون میمونه -
Mo Xo
ببخشید پاسخنامه این تست یک جمله نوشته که با توضیح شما نمیخونه
گفتی به جز در جهش هایی مثل دیمر تیمین در یک رشته بین دو بازه مکمل نمی تواند پیوند هیدروژنی مشاهده کردب نظرتون اشتباه نکرده پاسخنامه ؟
-
Mo Xo
گفتی به جز در جهش هایی مثل دیمر تیمین در یک رشته بین دو بازه مکمل نمی تواند پیوند هیدروژنی مشاهده کردب نظرتون اشتباه نکرده پاسخنامه ؟
-
Mo Xo
@soniaaa نه همونه که من گفتم فقط اشتباهش اینه گفته در دیمر تیمین باز ها مکمل هستند بین دو تا t هست که مشابه اند نه مکمل
-
@soniaaa نه همونه که من گفتم فقط اشتباهش اینه گفته در دیمر تیمین باز ها مکمل هستند بین دو تا t هست که مشابه اند نه مکمل
Mo Xo
منم میگم دگ اشتباه کرده
مرسی -
@soniaaa
آقا حسین درست میگن من به اون یک رشته توجه کردم ولی از طرفی سخن استاد موقاری یادم اومد که میگه از چیزی که تو کتاب نیومده تست طراحی نمیشه تو یه رشته دوپاره تامین اتفاق میفته که بازها مشابه اند نه مکمل
و کتاب درباره جهشی که بین دو باز آلی و مکمل باشه و تو یه رشته باشه حرفی نزده
مثل اینه که مثلا بگم فلان چیز رو چون ما نخوندین حتما هست که گفته ولی این درست نیست و طبق سخن آقای موقاری منبع خود کتابه
یا مثلا تازگیا تو تستا میگه با توجه به تمام بیماری هایی که دوازدهم خواندیم ... کدام گزینه درست است؟
بعد یکی میاد میگه من کتاب تستم بیماری های زیادی داره و میمونه چیکار کنه پس اگر جهشی تو کتاب نام برده نشده پس طبق استاندارد های تست نباید طراحی بشه
این نظر منه و نظر همه ی اساتید قابل احترامه -
@soniaaa خواهش میکنم
-
@soniaaa
آقا حسین درست میگن من به اون یک رشته توجه کردم ولی از طرفی سخن استاد موقاری یادم اومد که میگه از چیزی که تو کتاب نیومده تست طراحی نمیشه تو یه رشته دوپاره تامین اتفاق میفته که بازها مشابه اند نه مکمل
و کتاب درباره جهشی که بین دو باز آلی و مکمل باشه و تو یه رشته باشه حرفی نزده
مثل اینه که مثلا بگم فلان چیز رو چون ما نخوندین حتما هست که گفته ولی این درست نیست و طبق سخن آقای موقاری منبع خود کتابه
یا مثلا تازگیا تو تستا میگه با توجه به تمام بیماری هایی که دوازدهم خواندیم ... کدام گزینه درست است؟
بعد یکی میاد میگه من کتاب تستم بیماری های زیادی داره و میمونه چیکار کنه پس اگر جهشی تو کتاب نام برده نشده پس طبق استاندارد های تست نباید طراحی بشه
این نظر منه و نظر همه ی اساتید قابل احترامه@حمید-صباحی
دیمر تیمین ک تو کتاب هست
ولی بحث اصلا اون نیس شما کلا پیچوندی مبحثو -
@soniaaa
کجاش رو پیچوندم؟ -
@حمید-صباحی
همینک تو کتاب نیست و نگفته و اینا
گزاره کاملا در سطح کتابه
من فقط میخواستم ببینم ب یک رشته دقت میکنن دوستان یا فقط خودم بی دقتم همین -
L lO_Ol has marked this topic as unsolved on
-
L lO_Ol has marked this topic as solved on
-
@حمید-صباحی
همینک تو کتاب نیست و نگفته و اینا
گزاره کاملا در سطح کتابه
من فقط میخواستم ببینم ب یک رشته دقت میکنن دوستان یا فقط خودم بی دقتم همین@soniaaa
کتاب درباره ی جهشی که بین دو باز آلی باشه حرف زده که باز ها مکمل باشن و تو یه رشته باشن؟