زیست ۳
-
@حمید-صباحی
همینک تو کتاب نیست و نگفته و اینا
گزاره کاملا در سطح کتابه
من فقط میخواستم ببینم ب یک رشته دقت میکنن دوستان یا فقط خودم بی دقتم همین@soniaaa
اشتباه گفتم؟
منم حرف mo xo رو میگم دیگه -
@soniaaa
کتاب درباره ی جهشی که بین دو باز آلی باشه حرف زده که باز ها مکمل باشن و تو یه رشته باشن؟@حمید-صباحی در زیست ۳ گفته است:
@soniaaa
کتاب درباره ی جهشی که بین دو باز آلی باشه حرف زده که باز ها مکمل باشن و تو یه رشته باشن؟کتاب در مورد دیمر تیمین توضیح داده
گفته ک
پرتو فرابنفش که در نور خورشید وجود دارد باعث تشکیل پیوند بین دو تیمین مجاور هم در دنا می شود که به آن دیمر تیمین می گویندطبق شکل صفحه ۵۲ کتاب درسی
دوتا بازی تیمین روی %(#ff0000)[یک رشته] نشون داده شدند که در اثر تابش پرتو فرابنفش با همدیگه پیوند کووالانسی می دهند و دیمر تیمین تشکیل میشه پس اینجا این دوتا باز الی توی یک رشته هستند در مورد مکمل بودنشون هم مشخصه که نیستند و مشابه هستند و جمله ای هم که من فرستادم گفته نمی تواند حالا من متوجه نمیشم کجای این خارج از کتاب هستش -
@حمید-صباحی در زیست ۳ گفته است:
@soniaaa
کتاب درباره ی جهشی که بین دو باز آلی باشه حرف زده که باز ها مکمل باشن و تو یه رشته باشن؟کتاب در مورد دیمر تیمین توضیح داده
گفته ک
پرتو فرابنفش که در نور خورشید وجود دارد باعث تشکیل پیوند بین دو تیمین مجاور هم در دنا می شود که به آن دیمر تیمین می گویندطبق شکل صفحه ۵۲ کتاب درسی
دوتا بازی تیمین روی %(#ff0000)[یک رشته] نشون داده شدند که در اثر تابش پرتو فرابنفش با همدیگه پیوند کووالانسی می دهند و دیمر تیمین تشکیل میشه پس اینجا این دوتا باز الی توی یک رشته هستند در مورد مکمل بودنشون هم مشخصه که نیستند و مشابه هستند و جمله ای هم که من فرستادم گفته نمی تواند حالا من متوجه نمیشم کجای این خارج از کتاب هستش@soniaaa
من میگم اون قید باید همیشه بشه
به نظر شما چرا نگفته همیشه؟ -
@حمید-صباحی
نمیدونم
از دوستان بپرسید