سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
کنکور و مدرسه دولتی!
-
سلام دوستان روزتون بخیر
یه سوال بدجور اذیتم میکنه و هیچ کس هم یه جواب صریح براش بهم نمیده! حتما شماهم شنیدین که اکثر رتبه برترا از مدارس خاص اعم از نمونه دولتی، تیزهوشان و غیرانتفاعی هستن!
این وسط منی که از مدرسه دولتی ام خیلی حس بدی پیدا کردم و شک دارم به مسیر! خیلی شنیدم که همه چی به تلاش ربط داره و تلاش خود دانش آموز مهمه، ولی پس چرا از مدارس دولتی رتبه برتر نداریم یعنی اونا تلاش نمیکنن؟
دوست دارم نظر شمارو بشنوم که خودتون چه مدرسه ای درس میخونید و نظرتون راجب سوالم چیه! -
به نظرم مدرسه های نمونه دولتی و تیزهوشان و یا مدارسی از این قبیل شرط قبول شدن کنکور نیست یعنی بدون این مدارس هم میشه رشته خوب قبول شد البته با تلاش زیاد
-
مهسا استوار
من از استعداد درخشان فارغالتحصیل شدم ب قطع میگم هیچ فرقی نداره الکی درگیرش نشو -
مهسا استوار سلام منم مدرسه دولتی هستم از کلاس اول تا همین الان مدرسه نمونه هم قبول شدم ولی بنا به شرایطی نرفتم
حقیقت با مدرسه دولتی و برنامه مدرسه دولتی به جایی تو کنکور نمیشه رسید برای همین خودت فکر باش و با آزادی که مدارس دولتی داره با یه مشاور خوب صحبت کن و خود خوان بخونمن سال دوازدهم رو مدرسه نمیرم و خودم میخونم
-
محمد مولوی سرند
رتبه 7 کشوری کنکور 99 ریاضی فیزیک
تو دبیرستان دولتی درس خونده
اونم تو یه شهرستان تو خراسان جنوبی!نمونه زیاد نیست درست
اما این دلیل نمیشه تلاش نکنیم یا بهانه بیاریم
تحت هر شرایطی باید ادامه داد و کم نیاورد... -
مهسا استوار سلام
فرق مدرسه عادی و نمونه و تیزهوشان و... خیلی زیاده
من راهنمایی دبیرستان عادی بودم نصف بیشترشون نامزد بودن یه سریا ازدواج کرده بودن یه سریا بچه داشتن
با این حال همش تلاش میکردم سبکشون رو من تاثیر نزاره و از بین ۱۲۰ نفر نهمی منو دوستم نمونه قبول شدیم
میخوام بگم تو مدرسه عادی معمولا ( لطفا جبهه نگیرین گفتم معمولا ) شرایط خیلی کنکوری نیست باید خودتون بدون توجه به بقیه دانش آموزان پیش برین چون معلم ها هم خیلی پیگیر نمیشن
یکی از فرقای نمونه و عادی این بود -
مهسا استوار من که نمونه بودم این سال اخری سرکلاس هاش رفتم سال های قبلش هم که مجازی بود ... بشین با کتابات تست بزن و کار کن ... با دبیر مدرست هم رفع اشکال
-
الان دقت کنی خیلی ها از مناطق محروم رتبه میارن
-
کافیه منابع خوبی بگیری و روی همونا تمرکز کنی
-
روزانه به صورت منظم تست بزنی و رفع اشکال کنی ...
-
مهسا استوار سلام۶سال تو مدرسه نمونه درس خوندم...
معلمامون زیاد فرقی با مدارس دیگه و تیزهوشان نداشت در حد یکی دوتا
چیزی که مهمه تلاش خودتونه
اینم که میگن این مدارس بهترن به خاطر جوّشه که حالا اکثرا دنبال رشته و دانشگاه خوبن ،تو جوّ درسن کلا...واسه معلماش نیست حداقل تو شهرای کوچیک...
معلم زیست ما میگفت بخونید واسه نهایی ،کنکور چیه...به همین صراحت...
بحث ازدواج و بچه هم که ایشون @haniehno
اشاره کردن هست...نمیگم کارشون خوب یا بده...ولی مهم اینه تو هر محیطی که قرار گرفتید بتونید راه و مسیر خودتونو طی کنید و درگیر حاشیه نشید ، درواقع هدف داشته باشید و واسه رسیدن بهش مصمم باشید...اینکه تو چه مدرسهای درس میخونید واقعا اونقدرا هم مهم نیست...موفق باشید
-
همون دبیری که نمونه هست میاد دولتی هم درس میده زیاد فرقی نداره
-
مهسا استوار من الان تیزهوشانم
بله نمیشه گفت تیزهوشان و دولتی عادی فرقی ندارن
اما شما تو تیزهوشانم که باشی اگه فقط با معلم پیش بری موفق نمیشی چون خودتتتت باید بشینی تعداد زیادی تست کار کنی
حالا که دیگه دولتی هستی پس اصلا با معلما خیلی پیش نرو و فقط در حد یادگیری ابتدایی ازشون استفاده کن
و ما بقی وقت رو بشین تا جایی که میتونی تست بزن
اینجوری از یه سری تیزهوشانی ها هم جلو میفتی
دلیل اینکه تیزهوشان رتبه بیشتر داده اینه که اکثر درس خونا میرن اونجا
وگرنه خیلی به خاطر نوع مدرسه نیست -
مهسا استوار من الان تیزهوشانم
بله نمیشه گفت تیزهوشان و دولتی عادی فرقی ندارن
اما شما تو تیزهوشانم که باشی اگه فقط با معلم پیش بری موفق نمیشی چون خودتتتت باید بشینی تعداد زیادی تست کار کنی
حالا که دیگه دولتی هستی پس اصلا با معلما خیلی پیش نرو و فقط در حد یادگیری ابتدایی ازشون استفاده کن
و ما بقی وقت رو بشین تا جایی که میتونی تست بزن
اینجوری از یه سری تیزهوشانی ها هم جلو میفتی
دلیل اینکه تیزهوشان رتبه بیشتر داده اینه که اکثر درس خونا میرن اونجا
وگرنه خیلی به خاطر نوع مدرسه نیست -
مهسا استوار درود
به نظر من عمده ترین دلیلش اینه که جو مدرسه تیزهوشان کنکوریه ؛ دغدغه بیشتر دانش آموزاشون کنکوره و حاشیه زیادی ندارن
ولی بقیه مدارس ، شما هرچقدرم که خوب باشی ، بالاخره تو یه جو دیگه ای ، چارتا حرف میشنوی ذهنت درگیر میشه ، اتفاقی میفته و کلی بحثای حاشیه ای اما ، بازم میشه موفق شد ، بازم هستن خیلیا که تونستن بهش غلبه کنن و شما هم میتونی .
. -
سلام
منم تیزهوشانی بودم از راهنمایی
بقیه دوستان راست گفتن
معلم و امکانات و اینا هیچ فرقی ندارن
قضیه فقط جو درسی زیادی هست که تو این مدرسه ها وجود داره اگه کسی یکم فکرش منحرف بشه اخراج میشه
ولی تو مدارش دیگه دوست بازی و ازدواج و حرف های حاشیه ای خیلی زیاده
فقط باید خودتو درگیر این حرفا نکنی -
مهسا استوار سلام
دوستان همه چی رو گفتن من چیزی ندارم برای گفتن
اما به نظرم هرکی الان این حرفو بزنه میگم حرفت بیخوده(با احترام)
الان خداراشکر با توسعه کلاس های آنلاین(چه رایگان چه پولی)
با قیمت خیلیییییی پایین تر نسبت به کلاس های حضوری
به نظرم خیلی بین کسی که نمونه یا تیزهوشان میخونه با کسی که دولتی میخونه نداره
مثلا شما کلاسینو میرید دبیر هایی را میبینید که دارند تو فرزانگان و علامه حلی و مدارس برتر تهران درس میدن(حتی خود آلا آقای رضایی بقا و بقیه اساتید گل) اما کلاس آنلاین گذاشتن و n هزار نفر در سرتاسر ایران به کلاساشون میرن...
درسته که کلاس آنلاین قابل مقایسه با حضوری نی(ولی کاچی بعضی هیچی!)
ولی از نظر من و دوستان تنها تفاوت مهم به نظرم همون جو هست مثلا الان با اینکه دارم میرم دوازدهم ولی از کلاس 25 نفرمون فقط 5 نفر دارن کنکوری میخونن!(تازه من تو شاهدم یعنی بعضی دولتی ها که اوضاع وخیم تره)
خداراشکر آلاخونه هست و من از اینکه شما دوستای پرتلاش کنکوری را که میبینم انگیزه میگیرم -
پارسا ایرانی ممنون که تجربتونو باهام به اشتراک گذاشتید 🥰
-
Mohammad javad Majlesi آره تو مدرسه خودم هم فقط خودم و یکی دو نفر دیگه هستیم که داریم واسه کنکور میخونیم ، و درسته الان با این منابعی که وجود داره میشه همه کار کرد، فقط خواستم حرفای هم نوعی خودمم بشنوم خیالم راحت تر بشه