sin,cos...چی هستن؟باید اول دایره مثلثاتی رو بخونم؟
-
سلام وقت همگی بخیر
میشه بگین سینوس،کسینوس، تانژانت و کتانژانت دقیقا چی رو نشون میدن؟
اینو میدونم که هر کدومشون نشون دهنده نسبت های مثلثاتی هستن اما دقیقا خودشون چی هستن؟ یعنی وقتی مثلا میگیم cot45 و tan45برابر با 1 میشه یعنی اون 1 الان دقیقا چیه؟!...توی مثلث چی رو به مانشون میده؟
یا کلا باید دایره مثلثاتی رو اول بخونم تا همه ی اینا رو بفهمم؟ -
سلام
نسبت های مثلثاتی فرمولها و روابطی هستن که از هندسه وارد ریاضی دهم شده و از پایه های یادگیری هندسه است
همونطور که میدونید این مقادیر ثابت هستند و تغییر نمیکنند پس با فرمول ها میتونیم اندازه ی اضلاع و زاویه ی مثلث هارو بفهمیم و سوالات رو حل کنیم -
مثلا اگه یه مثلث قائم الزاویه بهتون بدن که زاویه ی ۴۵ درجه داره ، و وترش مثلا ۵ هستش با جای گزاری فرمول tan و مقدار tan اضلاع دیگه ی مثلث رو پیدا میکنیم
مقادیر عددی این روابط ثابته و یه بار اگه کامل حفظ کنین کافیه و تمام مسائل باهاشون حل میشه
دایره ی مثلثاتی رو هم همونطوری که تو کتاب درسی نوشته قدم به قدم یاد بگیرین و تست بزنین ، احتمالا با این کار یه هفته زمان ببره تا کامل سوالات تشریحی رو بتونین حل کنین -
سلام
نسبت های مثلثاتی فرمولها و روابطی هستن که از هندسه وارد ریاضی دهم شده و از پایه های یادگیری هندسه است
همونطور که میدونید این مقادیر ثابت هستند و تغییر نمیکنند پس با فرمول ها میتونیم اندازه ی اضلاع و زاویه ی مثلث هارو بفهمیم و سوالات رو حل کنیمShina Mahmoodi ممنونم:folded_hands:
نمیدونم چرا برام عجیبن
چون همش فکر می کنم خودشون هم باید یه چیز خیلی خاص باشن:face_without_mouth: -
Shina Mahmoodi ممنونم:folded_hands:
نمیدونم چرا برام عجیبن
چون همش فکر می کنم خودشون هم باید یه چیز خیلی خاص باشن:face_without_mouth:@M-Tina میفهمم چی میگین 😂😂
اسماشون یه جورین اولین بار که میشنوین احساس میکنین خیلی چیز جدیدیه کم کم که سوالاشو حل کردین میفهمین خیلی راحته و اتفاقا تو کنکور درصد اوره با یه کم تلاش خیلی راحت میشه به مبحث مسلط شد -
سلام وقت همگی بخیر
میشه بگین سینوس،کسینوس، تانژانت و کتانژانت دقیقا چی رو نشون میدن؟
اینو میدونم که هر کدومشون نشون دهنده نسبت های مثلثاتی هستن اما دقیقا خودشون چی هستن؟ یعنی وقتی مثلا میگیم cot45 و tan45برابر با 1 میشه یعنی اون 1 الان دقیقا چیه؟!...توی مثلث چی رو به مانشون میده؟
یا کلا باید دایره مثلثاتی رو اول بخونم تا همه ی اینا رو بفهمم؟@M-Tina
خیلی خلاصه در ریاضی دبیرستان sin و cos و tan
نسبت های مثلثاتی هستند که برای بررسی رابطه بین زوایا و اضلاع یک مثلث (خصوصا مثلث قائم الزاویه) استفاده میکنیم.
یه سری اتحاد مثلثاتی هم اثبات میشه در همین ریاضی دهم فکر میکنم که اتحاد های جبری رو قبلا خوندید.
بعد ها خیلی کاربرد دارن در دستگاه مختصات قطبی ، در تغییر متغیرهای مثلثاتی (مثلا تو حل انتگرال) و حتی توابع مثلثاتی هم داریم. برای تجزیه بردارها و کلا در بحث بردارها در ریاضی کاربرد داره (فکر کنم در هندسه 3 بخونید بردارها رو) و در فیزیک و …اگر برای مطالعه کتاب خوبی در دسترس دارید پس از چند بار مطالعه هرقدر سوال بیشتر حل کنید بیشتر درک و تسلط پیدا میکنید.
-
دایره مثلثاتی رو یه دور بخونی خوب متوجه میشی