تجربه شخصی
-
@ftm-montazeri
بعد ببخشید من یه سوال دیگه هم داشتم
معمولاً خلاصه نویسی کی صورت میگیره؟ مثلا پایان فصل، پایان کتاب، پایان مبحث یا اصلا تا بودجه بندی آزمون؟@محمد-خراسانی در تجربه شخصی گفته است:
@ftm-montazeri
بعد ببخشید من یه سوال دیگه هم داشتم
معمولاً خلاصه نویسی کی صورت میگیره؟ مثلا پایان فصل، پایان کتاب، پایان مبحث یا اصلا تا بودجه بندی آزمون؟ببینید هر درس بستگی به خودش داره خب
مثلا من برای ریاضی و فیزیک خلاصه نوسی هام اینطوری بود که هر مبحث مثلا مثلثات در حد دو تا ۳ خط فرمولا و اینا مینوشتم(تقریبا اردیبهشت من خلاصه نویسی ریاضی و فیزیک شروع کردم که بهم خیلی کمک کرد)
بعد سعی میکردم در قالب تست هایی که راه حل های نسبتا طولانی دارن که باعث بشه تقریبا از همه فرمول ها استفاده بشه و کاربردشون یادآوری بشه برام استفاده میکردم
برای شیمی من بعد خوندن یه مبحث مثلا ثابت تعادل تست میزدم و بعد تست زدن میرفتم سراغ خلاصه
چون اگه قبلش تست نزنی تقریبا همه درسنامه رو وارد خلاصه ها میکنید
درسنامه خلاصه و خیلی کوچیک مینوشتم
خلاصه هام بیشتر سعی میکردم تست های مهم و نکته های که احتمال میدادم ممکنه یادم بره باشه -
Honey M
سلام
پی وی بهتون میگم.
وقتی اعتبارتون به ۱۰۰ رسید لطفا پی وی بهم پیام بدید یا پی وی تون رو باز کنید.
یا تاپیک جدا بزنید(بخوام اینجا بگم اسپم محسوب میشه)Hhh Hh آها چشم ممنون ازتون
-
ببخشید من یک سوال داشتم
من دهم اصلا درس نخوندم نه در حد تشریحی نه تست، یازدهم هم که اومدم شروع کنم برادرم فوت کرد، (فقط در حد تشریحی بلدم)
دو ماه اول تابستون من کتاب های تخصصی یازدهم کار کردم، خیلی خوب متوجه شدم، ولی چند روز پیش هم آلا خریداری کردم ولی با دیدن فیلم ها اصلا چیزی متوجه نمیشم وباید خودم از روی جزوه بخونم،..
من توی دوراهی گیر کردم..
که اصلا فیلم ها نگاه نکنم و فقط با چند کتاب تست امسال بخونم چون با خوندن کتاب به طور کامل یادمیگیرم و درصدام هم بهتره
یا
دوتاش باهم ادامه بدم، ولی میترسم ریسک کنم،
شرمنده می دونم شاید سوالم مسخره باشه، ولی من اصلا تا الان درس نخوندم نمی دونم چیکار کنم -
ببخشید من یک سوال داشتم
من دهم اصلا درس نخوندم نه در حد تشریحی نه تست، یازدهم هم که اومدم شروع کنم برادرم فوت کرد، (فقط در حد تشریحی بلدم)
دو ماه اول تابستون من کتاب های تخصصی یازدهم کار کردم، خیلی خوب متوجه شدم، ولی چند روز پیش هم آلا خریداری کردم ولی با دیدن فیلم ها اصلا چیزی متوجه نمیشم وباید خودم از روی جزوه بخونم،..
من توی دوراهی گیر کردم..
که اصلا فیلم ها نگاه نکنم و فقط با چند کتاب تست امسال بخونم چون با خوندن کتاب به طور کامل یادمیگیرم و درصدام هم بهتره
یا
شرمنده می دونم شاید سوالم مسخره باشه، ولی من اصلا تا الان درس نخوندم نمی دونم چیکار کنماین پست پاک شده! -
ببخشید من یک سوال داشتم
من توی دوراهی گیر کردم..
یا
شرمنده می دونم شاید سوالم مسخره باشه، ولی من اصلا تا الان درس نخوندم نمی دونم چیکار کنمعلی اکبر جبله
سلام
میتونید برای سوالتون تاپیک جدا ایجاد کنید. و گروه مربوطه رو زیرش تگ کنید. فکر میکنم اونطور بهتر جواب میگیرید.
برای راهنمایی بیشتر در قسمت منو بر روی گزینه راهنمای آلاخونه کلیک کنید.