سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
مشکلات جزوات
-
[SIZE=4]سلام....جزوات هندسه پایه وتحلیلی رو که نذاشتید (استادحسینی فرد)...جزوه استاد اقاجانی هم که قاطیه!!....جزوه استاد کاظمی روهم که نذاشتید.....من همه جوره واقعن از زحماتتون تشکر میکنم وکسب درجات عالی رو نزد خود برا ی شما ارزومندم ولی انصافا جزوه هارو بزارید که زحمتتون که واقعنن رحمته کامل باشه !!!!!!بازم ممنون از الا که اینقدر فکربچه ها ی ایرانه.....
[/SIZE] -
[B]تمام جزوهای های آقای آقاجانی نصفه و نیمه هستند..چرا؟؟؟؟
کاملش دیگه قرار نمیگیره؟؟؟[/B] -
خیلی ممنون که جزوه آرایه ادبی رو قرار دادید فقط اگه لطف کنید تست های موضوعی تکلیفی رو قرار بدید ممنونتون می شیم فرمتش این میشه که
ادبیات آقای کاظمی جلسه 4
[url=http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/6/21/3340]تماشا جلسه 4 زبان و ادبیات فارسی کاظم کاظمی چهارم دبیرستان(2)(95-94)| آلاء[/url]
تست های موضوعی تکلیف داده شده
ممنون ((: -
[QUOTE=mehran;15395]خیلی ممنون که جزوه آرایه ادبی رو قرار دادید فقط اگه لطف کنید تست های موضوعی تکلیفی رو قرار بدید ممنونتون می شیم فرمتش این میشه که
ادبیات آقای کاظمی جلسه 4
[URL="http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/6/21/3340"]تماشا جلسه 4 زبان و ادبیات فارسی کاظم کاظمی چهارم دبیرستان(2)(95-94)| آلاء[/URL]
ممنون ((:[/QUOTE]اقامن که جزوه رو نمیبینم میشه راهنمایی کنی منم ببینم!!!!ممنون میشم:67:
-
تو صفحه خودش نیست
صفحه اول سایت اون پایین قسمت جزوات جدید کلیک کنی یکی زده آرایه ادبی یکی زده چکیده زبان فارسی
در ضمن میتونی از این لینک هم ببینی همون جزوات جمع بندی ادبیاته
[url=http://sanatisharif.ir/course.6.7.pamphlet]جزوات زبان و ادبیات فارسی کاظم کاظمی دوران طلایی(جمع بندی) (1-0)| آلاء[/url] -
ینی همون جزواته هیچ تغییری نکرده؟؟چون اونارو که برا سال پیش بوو دان کردم فک کردم جزوش جدیده
اخه اون جزوه جدیدی که میگی از لیست پ ایینش رد شده فقط9تااخرش میاد -
آره دانلود کردم همون بود خیالت راحت الان مهم تر جزوه های تست که هنوز نیومده رو سایت
-
[QUOTE=mehran;15405]آره دانلود کردم همون بود خیالت راحت الان مهم تر جزوه های تست که هنوز نیومده رو سایت[/QUOTE]
اقادمت گرم ....ان شاالله
این جزوها هم به همت الا میاد !!!ان شاالله -
سلام
جزوه رياضي پايه محسن شهريان روي سايت نيست
لينك [url=http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/12/21/]فیلمهای ریاضی پایه محسن شهریان چهارم دبیرستان(2) (95-94)| آلاء[/url] -
سلام جزوه آقای شامیزاده هندسه تحلیلی امسالو میخواستم
[COLOR="silver"][SIZE=1]- - - Updated - - -[/SIZE][/COLOR]
هندسه تحلیلی آقای شامیزاده
1394-05-03 -
[B]جزوه شیمی آقای آقاجانی
[/B][url=http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/21/3281]تماشا جلسه 2 شیمی محمد رضا آقاجانی چهارم دبیرستان(2)(95-94)| آلاء[/url]
از صفحه ۳ نا 13 نیست!!
لطفا کل جزوه رو قرار بدید نه مبحثی -
[QUOTE=nima75;15429][B]جزوه شیمی آقای آقاجانی
[/B][URL="http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/21/3281"]تماشا جلسه 2 شیمی محمد رضا آقاجانی چهارم دبیرستان(2)(95-94)| آلاء[/URL]
از صفحه ۳ نا 13 نیست!!
لطفا کل جزوه رو قرار بدید نه مبحثی[/QUOTE][QUOTE=ali75;15387][B]تمام جزوهای های آقای آقاجانی نصفه و نیمه هستند..چرا؟؟؟؟
کاملش دیگه قرار نمیگیره؟؟؟[/B][/QUOTE][QUOTE=حمید;15100]سلااااام چرا جزوه استاد اقاجانی یدفه ازصفه24پرید35بعد45 بعدش50!!!!!!:grumpy:همینجوریه یامشکل داره؟[/QUOTE]
[QUOTE=dr fs;15132]سلام چرا دومین جزوه ی اقای اقاجانی از3 رفته13 ؟همین جوریه یا مشکل داره؟[/QUOTE]
قسمت هایی که تدریس میشه رو سایت قرار می گیره، چون [INDENT]1. جزوه ی ایشون زیر چاپه و در حال کتاب شدنه
2. قراره کنار دکمه ی دانلود و تماشا، یک دکمه ی دانلود جزوه مرتبط با فیلم هم قرار بگیره[/INDENT][QUOTE=masoud9033;15135]جزوه ترکیب های الی شیمی اقاجانی هم قرار بدید همچنین جزوه تحلیلی اقای حسینی فرد هم قرار بدین[/QUOTE]
آپلود شده،
[QUOTE=milad12;15175]گروه الا خسته نباشید ....... لطفا جزوه عربی اغای علیمرادی رو هم قرار بدید[/QUOTE]
جزوه ی ایشون رو سایت هست
[QUOTE=حمید;14790]سلام......جزوه استادفدایی فرد روکی میزارید ؟؟؟؟
خیلی منتظرشم!!!!!!!!!!![/QUOTE]رو سایت هست
[QUOTE=mehran;15395]خیلی ممنون که جزوه آرایه ادبی رو قرار دادید فقط اگه لطف کنید تست های موضوعی تکلیفی رو قرار بدید ممنونتون می شیم فرمتش این میشه که
ادبیات آقای کاظمی جلسه 4
[URL="http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/6/21/3340"]تماشا جلسه 4 زبان و ادبیات فارسی کاظم کاظمی چهارم دبیرستان(2)(95-94)| آلاء[/URL]
ممنون ((:[/QUOTE]پی گیر میشویم
-
[RIGHT][COLOR=#333333][FONT=Tahoma]سلام....جزوات هندسه پایه وتحلیلی رو که نذاشتید (استادحسینی فرد)...جزوه استاد اقاجانی هم که قاطیه!!....جزوه استاد کاظمی روهم که نذاشتید.....من همه جوره واقعن از زحماتتون تشکر میکنم وکسب درجات عالی رو نزد خود برا ی شما ارزومندم ولی انصافا جزوه هارو بزارید که زحمتتون که واقعنن رحمته کامل باشه !!!!!!بازم ممنون از الا که اینقدر فکربچه ها ی ایرانه.....[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
-
لطفا جزوه اقای کار زانیان را بگزارید
-
[QUOTE=mahdi2014;15436][RIGHT][COLOR=#333333][FONT=Tahoma]سلام....جزوات هندسه پایه وتحلیلی رو که نذاشتید (استادحسینی فرد)...جزوه استاد اقاجانی هم که قاطیه!!....جزوه استاد کاظمی روهم که نذاشتید.....من همه جوره واقعن از زحماتتون تشکر میکنم وکسب درجات عالی رو نزد خود برا ی شما ارزومندم ولی انصافا جزوه هارو بزارید که زحمتتون که واقعنن رحمته کامل باشه !!!!!!بازم ممنون از الا که اینقدر فکربچه ها ی ایرانه.....[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[/QUOTE]
[SIZE=4]داداش اینی که تو گزاشتی اینجا همونی نیست که من چن روز پیش نوشته بودم !!!!ینی این قدر سخت بود که خودت نتونستی پست بزاری !!!تنبلی اینقدرشو ندیده بودم!
راستی جزوه استاد شاه محمدی اگه میشه قررار بدید ممنون میشم!!!![/SIZE] -
[QUOTE=mahdi2014;15436][RIGHT][COLOR=#333333][FONT=Tahoma]سلام....جزوات هندسه پایه وتحلیلی رو که نذاشتید (استادحسینی فرد)...جزوه استاد اقاجانی هم که قاطیه!!....جزوه استاد کاظمی روهم که نذاشتید.....من همه جوره واقعن از زحماتتون تشکر میکنم وکسب درجات عالی رو نزد خود برا ی شما ارزومندم ولی انصافا جزوه هارو بزارید که زحمتتون که واقعنن رحمته کامل باشه !!!!!!بازم ممنون از الا که اینقدر فکربچه ها ی ایرانه.....[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[/QUOTE][QUOTE=حمید;15443][SIZE=4]داداش اینی که تو گزاشتی اینجا همونی نیست که من چن روز پیش نوشته بودم !!!!ینی این قدر سخت بود که خودت نتونستی پست بزاری !!!تنبلی اینقدرشو ندیده بودم!
راستی جزوه استاد شاه محمدی اگه میشه قررار بدید ممنون میشم!!!![/SIZE][/QUOTE][QUOTE=mahdi2014;15438]لطفا جزوه اقای کار زانیان را بگزارید[/QUOTE]
جزوه ها خیلی هاشون رو سایت قرار گرفته، لطفا ابتدا سایت را بررسی کنید، سپس پست ارسال کنید،
در ضمن جزوه های آقای آقاجانی قاطی نیست، صفحاتی از جزوه که تدریس می شود رو سایت قرار می گیرد،
جزوه فیزیک هم به زودی میاد روی سایت
-
[QUOTE=sohrab;15456]جزوه ها خیلی هاشون رو سایت قرار گرفته، لطفا ابتدا سایت را بررسی کنید، سپس پست ارسال کنید،
در ضمن جزوه های آقای آقاجانی قاطی نیست، صفحاتی از جزوه که تدریس می شود رو سایت قرار می گیرد،
جزوه فیزیک هم به زودی میاد روی سایت[/QUOTE]
[c,i 'ssji ;I kdsj trx jsj ihd n,vi hd v, rv
جزوه گسسته که نیست فقط تست های دوره ای رو قرار دادین و جزوه هندسه پایه حسینی فرد هم هنوز نزاشتین -
سلام
جزوه تست جلسه 1و2 (ترمودینامیک) امسال آقای فدایی فردو نمیزارین؟