دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
مری و حرکات کرمی!!!
-
کیف کردین قافیه موضوعو
میگم بچه هاا.. اقای موقاری گفتن ک در مری گوارش مکانیکی نداریم. ولی تو پاسخنامه یکی از تستام نوشته:
حرکات قطعه قطعه کننده با ریز کردن ذرات غذایی و حرکات کرمی شکل %(#8a1dc4)[به ویژه] با برخورد به بنداره بسته در گوارش مکانیکی توده غذایی نقش دارد.پس نمیشه گف که حرکات کرمی شکل تا حدودی در مری هم در گوارش مکانیکی نقش داره؟
@همیار @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
-
pouya hosein pourreplied to Michael Vey on آخرین ویرایش توسط pouya hosein pour انجام شده
Michael Vey سلام من یه جا خونده بودم ) فک کنم آیکیو( که حرکات کرمی با مالوندن یا همون اصطکاک و این چیزا باعث کمک به تجزیه میشه،
ولی نگفته مکانیکی یا قطعه قطعه کننده،
بنداره انتهای مری طی موج حرکت کرمی که از مری میاد باز میشه،
یعنی هیچگاه بسته نمیمونه که بخواد مثل معده گوارش مکانیکی داشته باشه، -
Michael Vey دقیقا سوال منم هست
-
Michael Vey به نظر من ، اگر بگیریم که نه حرکت مکانیکی نداره بهتره .
هر چند امکانش هست یه کوچولو داشته باشه ولی به قول استاد موقاری این از اون مواردیه که باید بگی سمعا و طاعطا -
Michael Vey سلام
ببین بنظر من بهتر بود یه قید هم این وسط اضافه کنه چون توی کتابی که من میخونم نوشته حرکات کرمی در برخورد با برخی بنداره بسته نقش گوارش مکانیکی داره . چون من هیچ جا ندیدم بنویسه اسفنکتر کاردیا و حرکات کرمی باعث گوارش مکانیکی بشن . -
امان از دست کتاب:>
ممنونتونم بچه هااا
@Allen-Gamer @helen-owl pouya hosein pour محمد فواد -
Michael Vey :>>⚘️
-
Michael Vey ⚘⚘
-
Michael Vey نه به مقدار کم داریم اندازه قطعه قطعه کننده نیست
-
محمد فواد اون نقش **مخلوط کنندگی ** بوده احتمالا
-
حمیدرضا پادروند درود ...
بله هم مخلوط کنندگی هست و هم گوارش مکانیکی ... چون توده غذایی هی کوبیده میشه به پیلور و ذرات بزرگ هی برمیگردن عقب و هی کوبیده میشن تا در نهایت به تدریج کل کیموس میره توی روده باریک و این خودش سبب گوارش مکانیکی میشه... -
لطفا اگر مشکلتون حل شده حالت تایپیک رو حل شده کنید
اگرم نه توضیح بدم. -
Mo Xo تاپیکم حل نشده نبود ک بخواد حل شه
ولی باوش -
-
-
Michael Vey
مشکل همونه دیگه
بزنید رو حل شده
چک میکنیم بی جوابارو سخت میشع
ممنون