یه شروع فوق العاده طوفانی...
-
janan در یه شروع فوق العاده طوفانی... گفته است:
@tajrobi-nil خیلی ممنونم.من خیلی استرس تموم نشدنشو دارم وسط خوندن یهو میاد توی ذهنم و تمرکزمو از دست میدم
نه بابا استرس نداشته باش.خیلی کمک میکنه.بجای اینکه خودت کتابو با چند بار خوندن بازم خوب نفهمی اما با این فیلما راحت میشه یه بار مفهوم رو فهمید.من دیروز توی مبحث دی ان ای نوترکیب دیگه داشتم کلافه میشدم که خیلی اتفاقی اومدم وتدریس اقای رحیمی عالی بود فقط گوش میکردم ویادداشت میکردمو واول یکم ذهنم درگیر این بود که دیر وقته وچشمم همش رو ساعت بود.هیچی دیگه آخرش پاشدم وساعتو برداشتمو با خیال راحت تا حدود4:30 صب خوندم.میخوام بقیه مباحث رو هم با ایشون بخونم
-
@romisa1234 من چون یه هفته هس شروع کردم خب،11ساعت باید به ازمون بخونم،چون زیست 1رو نخوندم میخام 1یا1/5ساعت هم زیست 1رو بخونم هر روز پیش اونا
بنظرتون درسته این کارم؟؟
شما بعد خواندن هر مبحث زیست بهش تست میزنین؟؟@afsaneh-m در یه شروع فوق العاده طوفانی... گفته است:
@romisa1234 من چون یه هفته هس شروع کردم خب،11ساعت باید به ازمون بخونم،چون زیست 1رو نخوندم میخام 1یا1/5ساعت هم زیست 1رو بخونم هر روز پیش اونا
بنظرتون درسته این کارم؟؟
شما بعد خواندن هر مبحث زیست بهش تست میزنین؟؟من برای همه درسای اختصاصی این کارو میکنم
این دو هفته بیشتر رو زیست وقت می ذارم چون همونطور که گفتین کل زیست دومه
شاید روزی 2 الی 3 ساعت -
@tajrobi-nil چه خوب ولی بعضی فصل هارو تدریس نکردن انگار.شما اونارو از یه استاد دیگه نگاه میکنین؟؟
janan در یه شروع فوق العاده طوفانی... گفته است:
@tajrobi-nil چه خوب ولی بعضی فصل هارو تدریس نکردن انگار.شما اونارو از یه استاد دیگه نگاه میکنین؟؟
میگم که منم تازه دیدم.فک کنم اون دو تا فصل 3و4 پیش تقریبا حفظی هستن وخودمون باید بخونیم.ویدیو های سوم امینی راد هم خوبه
-
سلام بچه ها...
این تاپیک مخصوص اوناییه که واقعا میخوان شروع کنن وبه غیر از هدفشون به هیچی فکر نمیکنن.
ببینید بچه ها من خودم یه دانش اموزی هستم که اولین باره قراره کنکور بدم.تو یه منطقه محروم از همه لحاظ زندگی میکنمو وضع مالی متوسط.وضعیت درسم هم متوسط رو به پایین هست ....
شاید بیشتر شما شرایطتون بهتر از من باشه یا بدتر نمیدونم ؛ولی بچه ها اونی که آدمو به رتبه برتر تبدیل میکنه هیچوقت پول و مشاور وجزوه و...نیستن.نمیگم که اصلا نقشی ندارن ولی مهم باورمونه...بیایید باور هامون رو تغییر بدیم...
بیایین با همدیگه همراه بشیمو معجزه کنیم...بیایین تا میتونییییییم بخونیییییم.بیاین ادامه بدیمو خسته نشیم.
بچه ها زمان محدوده،تقریبا 7/5 ماه!!!!!!!
ولی میشه پزشکی قبول شد
شما رو نمیدونم ولی همه اهل فامیل از من انتظار دارن.من محکوم به موفقیت هستم.من چه بخوام وچه نخوام باااااید پزشکی قبول بشم.قبلا که داشتم به پزشکی فکر میکردم خودمو خیلی دور میدونستم وهمش نگران بودممم
اما الان این باور رو دارم تو خودم پرورش میدم که با تلاش شبانه روزی میتونم بهش برسم.
بچه ها بیایید به همدیگه قول بدیم که با هیشکی هیچ کاری نداشته باشیم.این تفکر که واییی داوطلبین تجربییی زیاده وکلی پشت کنکوری موندنو وما نمیتونیم و....ما رو نابود میکنه.ما با هیشکی کاری نداریم ایشالله که همه به هدفشون برسن اما واسه ما یه صندلی توی دانشگاه دلخواهمون رزرو شده....
بچه ها ما چاره ای نداریم جز اینکه به هدفمون برسیم.امسال سال ماست.
سختی کشیدن تو این 7/5 ماه واقعا می ارزه که به پزشکی برسیم.خیلیا هستن کلی عمر کردن اما بازم میان کنکور تجربی بدن واسه پزشکی....بچه ها الان بهترین فرصت واسه شروعه
باید بخونیم.صب تا شب وشب تا صب.با علاقه میخونیمو با عشق وبه هیچی جز هدفمون فک نمیکنیم.
باور کنین اگه با عشق بخونیم میتونیم تموم شبو بیدار بمونیم.واسه خودم اتفاق افتاده که یه چند شبی اونقد تو خوندن زیست غرق میشدم که یهو میدیدم ساعت 4 صبحه واحساس رضایت میکردم.اما یه مشکل وجود داره واینکه هنوز برام عادت نشده.اومدم اینجا تا با کمک شما بتونم کارهای خوبمو تبدیل به عادت کنم.مثل همین شب بیدار موندن یا ....حالا بازم میگم بهتون.
ازتون خواهش میکنم هر کی که واقعا تصمیمشو گرفته بیاد اینجا.از کارای خوبش که میتونه تبدیل بشه به عادت بگه برامون.از سختی هایی که برای رسیدن به هدفش میکشه بگه و...یه زمان مشخص رو بزارن وبیایین اینجا نه اینکه هر وقت خواستیم چون اونموقع ناخواسته میبینیم یه ساعت رفته.منکه خودم دیگه اکثرا نیمه های شب میام تا انرژی بگرم وخواب از سرم بپره...
شرمنده طولانی شد
بچه ها لطفا در مورد ساعات خوابتون بگید.من ساعت خواب منظمی ندارم واین منو نگران میکنه که نکنه نتونم بازدهی خوبی داشته باشم.مثلا بعضی اوقات12،2یا حدود4 میخوابم.حالا من نمیدونم که دقیقا چیکار کنم.یه راه اینه که تا زمانیکه میتونم بخونم تا هر مووقع که طول بکشه اونطوری از زمان مناسب خواب که بین11 تا 4 هست محروم میمونم.یه راه دیگه اینه که مثلا 11:30 اینا بخوابم وحدود 3،4 ساعت بعد از سه ونیم مثلا بیدار شم ودیگه تا موقع مدرسه بخونم.البته این راهم امتحان کردما ولی اکثرا خواب موندم
اگه کسی از زمان خواب وبیداریش راضیه لطفا ما رو هم آگاه کنه.ممنون
-
بچه ها لطفا در مورد ساعات خوابتون بگید.من ساعت خواب منظمی ندارم واین منو نگران میکنه که نکنه نتونم بازدهی خوبی داشته باشم.مثلا بعضی اوقات12،2یا حدود4 میخوابم.حالا من نمیدونم که دقیقا چیکار کنم.یه راه اینه که تا زمانیکه میتونم بخونم تا هر مووقع که طول بکشه اونطوری از زمان مناسب خواب که بین11 تا 4 هست محروم میمونم.یه راه دیگه اینه که مثلا 11:30 اینا بخوابم وحدود 3،4 ساعت بعد از سه ونیم مثلا بیدار شم ودیگه تا موقع مدرسه بخونم.البته این راهم امتحان کردما ولی اکثرا خواب موندم
اگه کسی از زمان خواب وبیداریش راضیه لطفا ما رو هم آگاه کنه.ممنون
@tajrobi-nil منم خوابم چن وقتیه به هم ریخته
به نظرم حتما باید منظم باشه
چون من تازه شروع کردم به درس خوندن خیلی به خودم سخت نگرفتم اولش ولی بخوام جدی بشم حتما باید درستش کنم
به نطر خودم 9،10 اون موقعا باید خوابید و صبح خیلی زود مثلا4،5 باید بیدار شد -
سلام به همه دوستان ایشالا ک حال همتون روب راه
باشه
من خوابم اینطوریه که اکثرا ساعت ۱۲ شب یا گاها ۱۲ و خورده ای میخوابم تا ۵و نیم ک نمازه و بعدش دوباره میخوابم تا ۷ گاها شده ۷و نیم
شروع من بیشتر موقع ها از ساعت ۸ هستش
البته اینم بگما ی ۴۵ دقیه یا یک ساعتم بعد از ظهرا البته بعضی موقع ها میخوابم -
12 خواب تا 6 صبح...بعد مدرسه هم یکساعات بخوابید بعد شروع کنید درس...از مدرسه درست استفاده کنید خیلی جلو میفتید،چیزی ک ما الان میخونیم تا چیزی ک ی باسوادتر از خودت توضیح بده خیلی فرق داره،هم سریعتر هم بدون ابهام و...6ساعت مدرسه رو مفید بگذرونید خانه هم7 ساعت بخونید 11 ساعت...بذارید 7 ساعت خوابتون کامل باشه ورزش هم بکنید،اینا وقت گیر نیستن درعوض فهم یکساعتی شما رو دو برابر ی فرد فاقد اینا میکنه،کمیت جلو چشمه ولی اخرش کیفیت ک میتونه سوالا رو حل کنه،سلامتیتون هم ارزشش بیشتره شک نکنید : )
-
12 خواب تا 6 صبح...بعد مدرسه هم یکساعات بخوابید بعد شروع کنید درس...از مدرسه درست استفاده کنید خیلی جلو میفتید،چیزی ک ما الان میخونیم تا چیزی ک ی باسوادتر از خودت توضیح بده خیلی فرق داره،هم سریعتر هم بدون ابهام و...6ساعت مدرسه رو مفید بگذرونید خانه هم7 ساعت بخونید 11 ساعت...بذارید 7 ساعت خوابتون کامل باشه ورزش هم بکنید،اینا وقت گیر نیستن درعوض فهم یکساعتی شما رو دو برابر ی فرد فاقد اینا میکنه،کمیت جلو چشمه ولی اخرش کیفیت ک میتونه سوالا رو حل کنه،سلامتیتون هم ارزشش بیشتره شک نکنید : )
tamom سخت نیس روز مدرسه هفت ساعت بخونه؟
-
منتظرالمهدی در یه شروع فوق العاده طوفانی... گفته است:
4 تا 7
8تا 12عادت همه چی رو حل میکنه،چند روز اول اعصاب خوردی داره ولی بعدش عادی میشه
-
من خودم به شخصه ساعت 8تا 12 اصلا نمیتونم درس بخونم وخواب الودم بخاطر همین این تایمو میخوابم 2 بیدارمیشم تا ساعت 6میخونم دوباره میخوابم تا7 بعد میرم مدرسه
-
من خودم به شخصه ساعت 8تا 12 اصلا نمیتونم درس بخونم وخواب الودم بخاطر همین این تایمو میخوابم 2 بیدارمیشم تا ساعت 6میخونم دوباره میخوابم تا7 بعد میرم مدرسه
@fateme-khanom در یه شروع فوق العاده طوفانی... گفته است:
چند وقته این کار رو میکنید؟
-
چند وقته این کار رو میکنید؟
tamom یک هفته ای میشه .وبهشم عادت کردم .
-
من قبلا یک ماه این روش شما رو رفتم،بعد یکماه اثرات بدی داره(همین الانم ممکنه تا حدودی عصبی شده باشید).امیدوارم برای شما اینطور نشه ولی اگ اولین علامتی داشت سلامتی ارزشش بیشتره : )
-
من قبلا یک ماه این روش شما رو رفتم،بعد یکماه اثرات بدی داره(همین الانم ممکنه تا حدودی عصبی شده باشید).امیدوارم برای شما اینطور نشه ولی اگ اولین علامتی داشت سلامتی ارزشش بیشتره : )
tamom آخه میدونی مجبورم چون 8تا 12 خیلی خواب الودم ونمیتونم درس بخونم .بازدهیم خیلی پایینه
-
ولی آخه چرا اثرات بدی داره وقتی خوابت کامل هستش ؟
-
خواب فقط اندازه ی ساعتش مهم نیست،زمانش هم مهمه،،اگ تجربی هستید،اثرات خواب و لیمبیک مغز رو توی نت وقت داشتید بخونید...
اگ شما شب 6 ،7 ساعت رو بخوابید بعدظهر هم یکساعت،تقریبا بعیده خوابیتون بیاد(شاید ی هفته اول مشکل باشه ولی بعدش درست میشه)
شب خواندن ادم رو گول میزنه،چند روز اول میبینی وای چ بازدهی داره،چ سکوتی ،اما بعد یکماه عملا داغون میشی،تمام علائم افسردگی و پرخاشگری و رو کامل حس میکنی... -
خواب فقط اندازه ی ساعتش مهم نیست،زمانش هم مهمه،،اگ تجربی هستید،اثرات خواب و لیمبیک مغز رو توی نت وقت داشتید بخونید...
اگ شما شب 6 ،7 ساعت رو بخوابید بعدظهر هم یکساعت،تقریبا بعیده خوابیتون بیاد(شاید ی هفته اول مشکل باشه ولی بعدش درست میشه)
شب خواندن ادم رو گول میزنه،چند روز اول میبینی وای چ بازدهی داره،چ سکوتی ،اما بعد یکماه عملا داغون میشی،تمام علائم افسردگی و پرخاشگری و رو کامل حس میکنی...tamom در یه شروع فوق العاده طوفانی... گفته است:
شب خواندن ادم رو گول میزنه،چند روز اول میبینی وای چ بازدهی داره،چ سکوتی ،اما بعد یکماه عملا داغون میشی،تمام علائم افسردگی و پرخاشگری و رو کامل حس میکنی...انصافا عالی نوشتین
منم ب شدت موافقم