گل آلبالو
-
سلام دوستان خشته نباشید
یکی از تست های آیکیو درخت آلبالو رو دو لپه گرفته بود ولی یکی از تست های خیلی سبز میگه ۶ گلبرگ داره
پس باید تک لپه باشه چون مضرب ۳ هست
-
-
Reza Dolatsha تو کتاب مگه عکس گیاه البالو نیس
-
Reza Dolatsha تو کتاب مگه عکس گیاه البالو نیس
-
@helen-owl و همچنین تو فصل هشت گفار اخری اونجا که کتاب داره سن گیاه هان رو میگه نوشته درختان که سرلاد پسین دارند تازه گیاهان علفی رو هم گفته غیر درختی درست حالا نتیجه میگیریم که درخت به دولپه ای مسن گفته میشه حالا برگردیم صل 8 گفتار یک میبینید نوشته درخت البالو پس گیاهی دولپه هست
-
@helen-owl خیلی ممنونم
-
سلام دوستان خشته نباشید
یکی از تست های آیکیو درخت آلبالو رو دو لپه گرفته بود ولی یکی از تست های خیلی سبز میگه ۶ گلبرگ داره
پس باید تک لپه باشه چون مضرب ۳ هست
Reza Dolatsha سلام نه دو لپس حالا احتمالا بادی چیزی زده یه دوتاگلبرگاشو کنده
-
Reza Dolatsha سلام نه دو لپس حالا احتمالا بادی چیزی زده یه دوتاگلبرگاشو کنده
-
@helen-owl خیلی ممنونم
-
سلام وقت همه بخیر
من چند تا سوال راجع به درس ها داشتم نمی دونم اصلا به تاپیک مربوطه یا نه ولی دیگه کمک کنید🥺
می خواستم بپرسم که چجوری از تدریس های آلا استفاده می کنین؟ یعنی شما فرض کنین مدرسه اگه تدریس چندان قابل قبولی ارائه نده من باید اصولاً از اینجا فیلم ها رو ببینم؟؟؟ چون من دیدم که بعضیا معلماشون بهشون میگن فیلم های آلا رو هم ببینن. ولی من نه سال پیش، نهم، خودم میدیدم، امسال هم ک میرم دهم.
یه سوال دیگه هم دربارهٔ کتاب های کمک درسی. اگه کتاب هایی که استفاده می کنین و بگین ممنونوون میشم. دیگه از فاگو و خیلی سبز و میکرو و... که بهتر میدونید[متن لینک](
*- آدرس لینک)