IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
اتحاد اویلر
-
سلام دوستان کسی اتحاد اویلرو بلده؟؟
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
Ali Ebrahimy کمتر جایی ب کارت میاد:))
-
سلام اینه
-
-
سلام این سودی واستون نداره الکی درگیرش نشین، اما روابط داخل اعداد مختلط میتونه توی بعضی سوالات همون فصل اول دوازدهم که یک عبارت جبری رو بهتون میده بعدش یک حاصل رو میخواد میتونع کمک کنه اما بازم بدرد نمیخوره و ارزششو نداره بخونین
-
Ali Ebrahimy نه این نیست پیداش کردم اره یه نوع اتحاده معلما ما سالای قبل گفته بود ولی ازش بعضی وقتا سوالم میده
-
تو تست ها این نکته کاربرد داره که اگر مجموع x و y و z بشه صفر اتحاد به شکل زیر میشه :
x^3+y^3+z^3=3xyz
-
Mr Unknown XD
سلام فکر میکنم منظورشون اون اتحاد(مختلط) نبوده.. منظورشون اینه x³+y³+z³+ و ادامش -
Mr Mazrai 0 همش بی کاربرده ، حداقل واسه دوازدهم هیچکدوم بکار نمیاد ،، چیز های قشنگه زیادی هست که میشه خوند
-
Ali Ebrahimy بله بله همین منظورم بود ممنون ازه خیلی کاربرد نداره تو دبیرستان