زیست دهم
-
M mlika hoveida marked this topic as a question on
-

سلام بچه ها میشه جواب این سوالو با دلیل بگین مرسی
تجربیاmlika hoveida سلام وقت بخیر
رد گزینه ۲ » سلول آوند آبکش زندس ( پلاسمودسم داره ) ولی پروتوپلاستش کامل نیست چون هسته نداره
رد ۱ » اوند های چوبی در بافت آوندی هستن
رد ۳ » روزنه که از بافت پوششی گیاهه
رد ۴ » مریستم نزدیک نوک ریشهظاهرا طراح اشتباه کرده
-
mlika hoveida سلام وقت بخیر
رد گزینه ۲ » سلول آوند آبکش زندس ( پلاسمودسم داره ) ولی پروتوپلاستش کامل نیست چون هسته نداره
Reza Dolatsha اتفاقا اشتباه نکرده برار
گفته گیاه علفی و جوانه
پس نمیتونه اوند چوبی یا ابکش داشته باشه البت(نمیدونم الان چیو در نظر گرفتن تو کتاب درسی ولی خب اصلیتش اینه ک اوند کاذب دارن ک تو کتاب های دبیرستان حس میکنم نی)
و گزینه ۲ صحیحه -
Reza Dolatsha اتفاقا اشتباه نکرده برار
گفته گیاه علفی و جوانه
پس نمیتونه اوند چوبی یا ابکش داشته باشه البت(نمیدونم الان چیو در نظر گرفتن تو کتاب درسی ولی خب اصلیتش اینه ک اوند کاذب دارن ک تو کتاب های دبیرستان حس میکنم نی)
و گزینه ۲ صحیحهاین پست پاک شده! -
Reza Dolatsha گیاهانی مثل خزه
اوند چوبی ندارن
و ساختار هایی برای انتقال اب ب اسم هیدرووید دارن
و برای انتقال مواد الیشون هم فاقد اوند بخصوص و دارای ساختاری ب نام لپتویید هستن ک بحثشون از سطح کتاب درسی واقعا بالاتره
ولی همینقدر بدونین ک خزه و گیاهان علفی فاقد اوند هستن -
Reza Dolatsha گیاهانی مثل خزه
اوند چوبی ندارن
و ساختار هایی برای انتقال اب ب اسم هیدرووید دارن
و برای انتقال مواد الیشون هم فاقد اوند بخصوص و دارای ساختاری ب نام لپتویید هستن ک بحثشون از سطح کتاب درسی واقعا بالاتره
ولی همینقدر بدونین ک خزه و گیاهان علفی فاقد اوند هستنramses kabir اصلن اسم گیاه علفی میاد همه چیزو در نظر بگیریم برای یک گیاه جز مریستم پسین و آوند ؟
-
جوابو گزینه ۳ زده
-
Reza Dolatsha ببین دوست عزیز منم میگم تست اشتلاه ولی گزینه سوم درست تر از بقیه هست ولی به طراح میشه ایراد گرفت ایرادم اینه که ما دو کاندید داریم یکی نگهبان و یکی پارانشیمی که فتو انجام میده چون مبنای تست گیاه علفی هست و ساقه چوبی نیست پس بافت پوششی ساقه از نوع روپوست هست و همین ط.ر که میدونید رو پوست دارای یاخته های نگهبان هم هست ولی ایراد این سوال اینه که گفته هر سلول نگهبان روزنه وهر سلول پارانشیم در این صورت من میگم کی میگه هر سلول پارانشیم و یا هر نگهبان روزنه در بافت ساقه هست مگر که طراح منظورش هر نوع یاخته ای هست که فتو میکنه اونوقت میشه قبول کرد ازش این جمله رو
-
Reza Dolatsha ببین دوست عزیز منم میگم تست اشتلاه ولی گزینه سوم درست تر از بقیه هست ولی به طراح میشه ایراد گرفت ایرادم اینه که ما دو کاندید داریم یکی نگهبان و یکی پارانشیمی که فتو انجام میده چون مبنای تست گیاه علفی هست و ساقه چوبی نیست پس بافت پوششی ساقه از نوع روپوست هست و همین ط.ر که میدونید رو پوست دارای یاخته های نگهبان هم هست ولی ایراد این سوال اینه که گفته هر سلول نگهبان روزنه وهر سلول پارانشیم در این صورت من میگم کی میگه هر سلول پارانشیم و یا هر نگهبان روزنه در بافت ساقه هست مگر که طراح منظورش هر نوع یاخته ای هست که فتو میکنه اونوقت میشه قبول کرد ازش این جمله رو
@helen-owl سلام خسته نباشید 🌹
گیاه علفی چه فرقی با گیاهان دیگه میکنه که ما باید موقع تست زدن مواظبش باشیم 😕 چون من تستای خیلی سبز رو که حل کردم در گیاهان علفی هر آنچیزی وجود داشت که در یک گیاه عادی هست فقط اینکه مریستم پسین نداشتن
اما کتاب گفته که گیاهان علفی آوند چوبی ندارن ؟! -
@helen-owl سلام خسته نباشید 🌹
گیاه علفی چه فرقی با گیاهان دیگه میکنه که ما باید موقع تست زدن مواظبش باشیم 😕 چون من تستای خیلی سبز رو که حل کردم در گیاهان علفی هر آنچیزی وجود داشت که در یک گیاه عادی هست فقط اینکه مریستم پسین نداشتن
اما کتاب گفته که گیاهان علفی آوند چوبی ندارن ؟!Reza Dolatsha نه گیاه هان علفی میتونه دو لپه ای مثل لوبیا یا گوجه فرنگی باشه یا تک لپه باشه کی گفته اوند چئبی ندارن پس فعالیت فصل 6 دهم که داره ریشه و ساقه رو باهم مقایسه میکنه چیه متن اولی از فعالیت رو بخونید بعد به فصل 8 یازدهم اونجای که سن درختان رو کتاب میگه نگاه کنید چی نوشته ما در کل به گیاه هان دولپه ای مسن میگیم درخت بقیه گیاه هان علفی هستن حالا چه دولپه ای جوان باشه چه تک لپه ای
-
Reza Dolatsha نه گیاه هان علفی میتونه دو لپه ای مثل لوبیا یا گوجه فرنگی باشه یا تک لپه باشه کی گفته اوند چئبی ندارن پس فعالیت فصل 6 دهم که داره ریشه و ساقه رو باهم مقایسه میکنه چیه متن اولی از فعالیت رو بخونید بعد به فصل 8 یازدهم اونجای که سن درختان رو کتاب میگه نگاه کنید چی نوشته ما در کل به گیاه هان دولپه ای مسن میگیم درخت بقیه گیاه هان علفی هستن حالا چه دولپه ای جوان باشه چه تک لپه ای
@helen-owl خیلی ممنون
-
S sarvin Piri has marked this topic as solved on