رررونویسی (بر وزن رررپ مانسترر!)
-
ازتون ممنونممممم متوجه شدمممم گلبببب به شما @Elham650 Mo Xo
Michael Vey
خواهش میکنم -
ازتون ممنونممممم متوجه شدمممم گلبببب به شما @Elham650 Mo Xo
Michael Vey خواهش میکنم
-
موضوعمو فق لجندا میگیرن چی میگم
بِزگریممیگم الان تو این شکل چرا رنا از دو طرف داره میاد بیرون.. اونا ی رشته ژنن یا دوتا... نیمیفهممم :<
دانش-آموزان-آلاء تجربیا همیار بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1402 فارغ-التحصیلان-آلاء
Michael Vey از این که یه لجند نیستم احساس خوبی نمی کنم
-
Michael Vey از این که یه لجند نیستم احساس خوبی نمی کنم
@Allen-Gamer لجندای این قضیه آرمیان
-
Michael Vey
یک رشته هست
دوتا رنایی که از یک نقطه بیرون زده جمله غلطیه رناها هر کدوم در مرحله متفاوتی هستند و طول هاشون در شکل متفاوتهMo Xo در ادامه <شکل کتاب نگاهم کنی انگار که از یک نقطه زده بیرون ولی شکل سه بعدی تصور کنید می بینید که اینجوری نیست گرفتید دقیقا چی میگم یعنی شکل از سمت راست< اونجای که نوشته توالی بین ژنی >از اون ور نگاه کنید جوری که انگار ژن طاق خونس عین خونه های کره ای که نشون میدن طاق قصرشون چه جوریه دیدید و اون پر مانند ها بهش متصل هستند و اولین رنا بسپاراز فرض کن وقتی شروع کرده رونویسی رنای حاصل از اون اوده پایین ولی دومی که اومده رونویسی کنه رنا افتاده بالا امید وارم گرفته باشید چی گفتم
-
سلام ... ولی ببخشید واقعا موضوعی تحت عنوان رپ مانستر هستش که قراره تو این 3 سال یاد بگیرم؟
-
سلام ... ولی ببخشید واقعا موضوعی تحت عنوان رپ مانستر هستش که قراره تو این 3 سال یاد بگیرم؟
@M-Tina نه مطمئنا
فقط رونویسیو با لحن رررپ مانستر بخون
-
Mo Xo در ادامه <شکل کتاب نگاهم کنی انگار که از یک نقطه زده بیرون ولی شکل سه بعدی تصور کنید می بینید که اینجوری نیست گرفتید دقیقا چی میگم یعنی شکل از سمت راست< اونجای که نوشته توالی بین ژنی >از اون ور نگاه کنید جوری که انگار ژن طاق خونس عین خونه های کره ای که نشون میدن طاق قصرشون چه جوریه دیدید و اون پر مانند ها بهش متصل هستند و اولین رنا بسپاراز فرض کن وقتی شروع کرده رونویسی رنای حاصل از اون اوده پایین ولی دومی که اومده رونویسی کنه رنا افتاده بالا امید وارم گرفته باشید چی گفتم
@helen-owl
خیلی باحال توضیح دادی گرفتم
-
@helen-owl
خیلی باحال توضیح دادی گرفتم
Michael Vey دیدم موضوع تون باحاله گفتم باحال توضیح بدم
-
Michael Vey دیدم موضوع تون باحاله گفتم باحال توضیح بدم
@helen-owl لجندی؟
-
@helen-owl لجندی؟
-