موازنه
-

سلام بچه ها خسته نباشید .من متاسفانه هر کاری می کنم این واکنش موازنه نمیشه که نمیشه !!!
ممنون میشم شما راهنمایی کنید 🙏 -
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-
@helen-owl
این روش رو بلد نیستم (چون امسال ورودی یازدهم هستم ) -
@helen-owl
این روش رو بلد نیستم (چون امسال ورودی یازدهم هستم )پرستو بابایی اها فک کردم دوازدهمی هستی
-
پرستو بابایی اها فک کردم دوازدهمی هستی
@helen-owl
نه فعلا 😊 -

سلام بچه ها خسته نباشید .من متاسفانه هر کاری می کنم این واکنش موازنه نمیشه که نمیشه !!!
ممنون میشم شما راهنمایی کنید 🙏پرستو بابایی اول بگید جواب گزینه یکه ؟؟؟؟
-
پرستو بابایی اول بگید جواب گزینه یکه ؟؟؟؟
@helen-owl
بله درسته ! میشه بگید چطور به دستش آوردید -
@helen-owl
بله درسته ! میشه بگید چطور به دستش آوردیدپرستو بابایی ببینید یه روش تو موازنه کردن هست که میگه به اندازه موازنه کن درنتیجه حالشو ببر <این از خودم در اوردم :beaming_face_with_smiling_eyes: >یعنی چی یعنی بین اون دوتا ترکیب که تو مسعله باهاش کار داری موازنه انجام بده بقیه رو بی خیال برای این کار باید اتمی در هر دو ترکیب پیدا کنی که جای دیگه ای نباشن الان بین این دو ترکیب گوگرد مشترکه که در هردوتا ترکیبم هست و جای دیگه ای هم نیست پس ما فقط گوگرد موازنه میکنیم در یکی دوتا گوگرد هست در یکی یدونه پس یه ضریب دو پشت Na2So4بزاریم در نتیجه این دو ترکیب موازنه میشن این روش جای بکار بگیر که دیگه راه حلی به نظرت نمیرسه توجه کن که این روش برای دو ترکیب جواب میده نیاید از این روش برای موازنه کردن کل واکنش استفاده کنید یه روشم هست که تو دوازدهم میخونید :grinning_face_with_sweat:
-
۲۰۲۲۰۹۰۹_۲۲۳۳۳۷.mp4
فیلم حلش .
موازنه سه روش داره یکی عادی یکی دستگاه معادله یکی عدد اکسایش
تو این کلیپه دستگاه معادله رو بهتون یاد دادم /: چون این سوال به روش عادی حل نمیشه . اگه امتحانم داشته باشید چون عدد اکسایش نخوندید فعلا باید با این روش حل کنید -
۲۰۲۲۰۹۰۹_۲۲۳۳۳۷.mp4
فیلم حلش .
تو این کلیپه دستگاه معادله رو بهتون یاد دادم /: چون این سوال به روش عادی حل نمیشه . اگه امتحانم داشته باشید چون عدد اکسایش نخوندید فعلا باید با این روش حل کنید -
پرستو بابایی ببینید یه روش تو موازنه کردن هست که میگه به اندازه موازنه کن درنتیجه حالشو ببر <این از خودم در اوردم :beaming_face_with_smiling_eyes: >یعنی چی یعنی بین اون دوتا ترکیب که تو مسعله باهاش کار داری موازنه انجام بده بقیه رو بی خیال برای این کار باید اتمی در هر دو ترکیب پیدا کنی که جای دیگه ای نباشن الان بین این دو ترکیب گوگرد مشترکه که در هردوتا ترکیبم هست و جای دیگه ای هم نیست پس ما فقط گوگرد موازنه میکنیم در یکی دوتا گوگرد هست در یکی یدونه پس یه ضریب دو پشت Na2So4بزاریم در نتیجه این دو ترکیب موازنه میشن این روش جای بکار بگیر که دیگه راه حلی به نظرت نمیرسه توجه کن که این روش برای دو ترکیب جواب میده نیاید از این روش برای موازنه کردن کل واکنش استفاده کنید یه روشم هست که تو دوازدهم میخونید :grinning_face_with_sweat:
@helen-owl
چقدر عالی 😍🙃
خیلی ممنونم -
۲۰۲۲۰۹۰۹_۲۲۳۳۳۷.mp4
فیلم حلش .
تو این کلیپه دستگاه معادله رو بهتون یاد دادم /: چون این سوال به روش عادی حل نمیشه . اگه امتحانم داشته باشید چون عدد اکسایش نخوندید فعلا باید با این روش حل کنید_MILAD_
از شما هم خیلی مچکرم 🙏🌹 -
۲۰۲۲۰۹۰۹_۲۲۳۳۳۷.mp4
فیلم حلش .
تو این کلیپه دستگاه معادله رو بهتون یاد دادم /: چون این سوال به روش عادی حل نمیشه . اگه امتحانم داشته باشید چون عدد اکسایش نخوندید فعلا باید با این روش حل کنید_MILAD_
خیلی کامل بود .ممنون 🌹 -
@helen-owl
چقدر عالی 😍🙃
خیلی ممنونمپرستو بابایی :folded_hands_light_skin_tone:
-
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on
-
_MILAD_
خیلی کامل بود .ممنون 🌹پرستو بابایی خواهش میکنم