Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
فیزیک
-
بچه ها من نهایتا تا اخر مهر فرصت دارم و باید فیزیک دهم رو تموم کنم چون امسال میرم یازدهم و تدریس های اقای یاری حجمشون زیاده کدوم استاد بنظر شما خیلی خوب و نکته ای درس میدن تو حجم کمتر یطوری که من برم تا اخر مهر تموم کنم
-
ریحانه کشاورز تدریس فیزیک آقا یاری خیلی خوبه،نمیتونی در طول سال تدریسارو ببینی؟
-
@mahdi-najafi-2 متاسفانه واسه فیزیک دهم نه حداقل🥺
-
ریحانه کشاورز سلام تو که رشتت ریاضیه ، معمولا بچه های ریاضی شیمی رو کمتر میخونن یا به کل نمیخونن ، ترجیحا جزو دسته اولی باش
اون تایم شیمی رو اگر اختصاص بدی راحت میرسی که ببینی
حیف هست تدریس آقای یاری داخل دهم واقعا کامله ،، بعدشم وقت گیر نیست حجمش از دور زیاده اقای یاری روند محاسبات به شدت آرومی دارن تو بزن روی سرعت ۲ اگر حس کردی آسون هست ،، همه فصل هارو هم نمیخواد بخونی مثلا ترمودینامیک رو الان نخونش بقیه رو ترجیحا بخون اگر هم تموم نشد وسط سال ببین -
Mr Unknown XD متاسفانه من شیمی دهم رو تموم کردم جمع بندیشو بصورت کاملچون من از اخر امتحانا شروع کردم متاسفانه فقط تا الان سمت فیزیک نرفتم
-
-
ریحانه کشاورز اولویت بندین رو به نظرم جابگا گذاشتیا فیزیک خیلی درس شیرین تری هست شاید تا الان باهاش مشکل داشتی ولی همین آقای یاری به معنای واقعی تدریس دهمشون طوری هست که مشتاقتون میکنه ،،، در قالب همون سال یازدهم میرسین که کامل دهم رو هم بخونین
-
Mr Unknown XD راستش اره موافقم من یذره از باز کردن فیزیک میترسم
-
ریحانه کشاورز برای اینکه علاقمند بشی یک سری کاربرد هاشو میگم در قالب همین کتاب درسی هم هست
مثلا مدار
تو اصلا نمیدونی زدن تست های مدار چه حسی داره وقتی درست بزنی حس میکنی مستقیما یک مهندس برق هستی البته به شرطی که واقعا حس کنی یعنی تو حس کنی اره جریان داره حرکت میکنه از این جهت به اون جهت و این اتفاقا براش میوفته
اگر ولتاژ کم و زیاد بشه فلان دستگاه میسوزه یا نمیسوزه و ...
اصلا یک حس خوبی داره
فصل مغناطیس که میرسه خیالپردازی هات میتونه شروع بشه مثلا بگی یک دستگاه بسازم ادمارو با ((نیرو)) مغناطیسی پرت کنه این سمتو اون سمت یا مثلا اون تغییر ولتاژ های برق چطوری کار میکنن که برق رو از کارخونه به خونه ما میارن ،، یا اصلا سازو کار های ساده اهن ربا رو ببینی
از فیزیک دهم بگم یک کم
فصل فشار که ازمایش هاش همش قابل انجامه تو بگو این بر اب میریزم چع اتفاقی میوفته چی میشه چی نمیشه؟؟ شکل نهایی چیه؟ و ...
از کارو انرژی زیاد حرفب ندارم
از گرما مثلا تاحالا به این فکر کردی چقدر یخو بندازی توی آب تا واقعا ابت دماش خوب بشه بعد بخوری یا یک دستگاه چقدر انرژی داشته باشه تا بتونه فلانی رو گرم یا سرد کنع
از ترمودینامیک بگم حجم رو سیخ بزنی انفجار تولید بشه و این کارا ( ازمایشس توی کتاب معرفی شده) مثلا در ماشین چه اتفاقاتی میوفته و این حرفا گرچه من بهشون هیچ علاقه ای نداشتم
از فیزیک دوازدهم
اون لحظه که سوالای حرکت شناسی ذو حل میکنی گاهی بهت این حس میتونه دست بده که مثلا تو این خیابونو متراژ بندی کردی و کشیدی و ...
یا لحظه تحلیل سوالان دینامیک خدایی حس مهندس عمران بودن دست میده مخصوصا تستایی که سخت سخت باشن و چند قسمتی -
Mr Unknown XD اون اولی رو خوب نوشتین.....
خدا بهتون طول عمر بده -
بنظرم درسنامه های آقای یاری رو از دست نده.الانم که تازه داری میری یازدهم پس وقتشو داری بنظرم که بتونی با آقای یاری پیش بری.اگر بنا به هر دلیلی بازم نرسیدی تموم کنی توی فصل 3 و 4 یازدهم که مغناطیسه و مطالب آسونه فرصت داری دوباره بری سراغ دهم
-
من که طرفدار اکید استاد طلوعیم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Akbar Aali on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akbar Aali
تدریس ایشون خوبه ؟!
منم متاسفانه همین مشکل رو دارم ،از اول تابستون تا الان اصلا نتونستم سمت فیزیک برم -
ریحانه کشاورز دانش آموزان آلاءreplied to Mr Unknown XD on آخرین ویرایش توسط ریحانه کشاورز انجام شده
Mr Unknown XD ممنون از پستت واقعا بینظیر بودحتما استفاده میکنم با عشق ب فیزیک میرم جلو
-
-
پرستو بابایی آقای طلوعی فوق العادس . اول که تشریحی خوب فهموند میره سراغ روش تستی و واقعا کاربردیه روش هاشون.من که توی فصل کار و انرژی کامل ترین تدریس رو از ایشون دیدم فقط که به جرعت میتونم بگم هیچ تستی نیست که نشه با تدریس ایشون زدش
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to MohamadHosein on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mohamad-hosein-Hasani
خیلی ممنونم بابت توضیحات ،لطف کردید -
@Mohamad-hosein-Hasani نظام قدیم هست تدریشون نه؟!
-
ریحانه کشاورز سلام دقیقا ، آقای یاری زیاده فیلماش و استاد کازرانیان هم خیلی نکته کنکوری میگه توی صفرتاصد ها ، به نظرم استاد فرشید داداشی بهترین گزینست
-
ریحانه کشاورز یاری ۱۸۰ تا فیلمه
فیلمای آقای داداشی کلا اشتباه نکنم ۹۰ تا بود ، یکماه روزی ۳ تا ببینی تمومه